Jump to content
Dogomania

Fajna wzorzysta sukienka - nietoperz firmy BIALCON na utrzymanie Szanty z Radys - do 10 kwietnia

Recommended Posts

Posted

Zapraszam do licytacji fajnej sukienki polskiej firmy BIALCON. Sukienki, która może być nową ozdobą kobiety na tę wiosnę, bo jest radosna i optymistyczna. Jest z bawełenki, która ładnie układa się na sylwetce. Można ją puścić luźno i wtedy sięga mniej więcej kolan lub podciągnąć na biodrach - wtedy będzie bardziej mini, można dołożyć elegancki paseczek - będzie bardziej wizytowa. Rozmiar 36-38, ale przy jej fasonie i materiale, z którego jest zrobiona, rozmiar nie ma większego znaczenia ;) Będzie pasować na prawie każdą sylwetkę. Na życzenie dodatkowo pomierzę. 

Stan idealny. Cena wywoławcza 20 zł.

Wygrywa osoba, która zalicytuje sukienkę za najwyższą kwotę do godz.20.00 w dniu 10 kwietnia 2019.

Licytacja tylko pełnymi kwotami, czyli co najmniej o 1 zł więcej. 

ZAPRASZAM :)))

A tu wątek Szanty: Szanta

image.png.488372a4df95848df008a2e4be224b5a.png image.png.fc20c537c850b8f2fa2dc8352f228480.pngimage.png.0c55d7e460a8dba551f520c4e7c5ddb9.png

Licytuje za wywoławczą dotta1311 :)

Posted

Śliczna sukienka :)

Poproszę o wymiary: ramiona, pachy, pas, biodra oraz długość sukienki (określenie do kolan u.każdego wychodzi inaczej  : )   

Posted
19 minut temu, MALWA napisał:

Śliczna sukienka :)

Poproszę o wymiary: ramiona, pachy, pas, biodra oraz długość sukienki (określenie do kolan u.każdego wychodzi inaczej  : )   

Dzięki za zajrzenie, wrócę do domu, to pomierzę. Ona jest dość elastyczna , do kolan sięga jak się ma np. 165 cm wzrostu :)

Posted
35 minut temu, agat21 napisał:

Dzięki za zajrzenie, wrócę do domu, to pomierzę. Ona jest dość elastyczna , do kolan sięga jak się ma np. 165 cm wzrostu :)

Ok. Dziękuję

Posted

Długość ok. 95 cm, ale pozostałe wymiary takie nie do końca dokładne, bo ma kształt nietoperza - pod pachami ok. 60cm, niżej bez rozciągania ok. 45 cm i jest to i talia i biodra ;)

Posted
14 godzin temu, agat21 napisał:

Długość ok. 95 cm, ale pozostałe wymiary takie nie do końca dokładne, bo ma kształt nietoperza - pod pachami ok. 60cm, niżej bez rozciągania ok. 45 cm i jest to i talia i biodra ;)

Tak jeszcze sobie myślę, że talii to ona właściwie nie ma - tak klasycznie rozumianej, ona jest luźna w talii :)

Posted
14 godzin temu, agat21 napisał:

Dziękuję za informację.

Niestety dla mnie za wąska..........

Posted
3 godziny temu, dotta1311 napisał:

Zalicytuję za wyw. bo jakoś tak pusto. Miłej niedzieli :)

znaczy sie wymiary pasuja...bo na mnie nie:( ciagle jestem na etepie diety cud i cudu nie ma..

milej niedzieli :)

Posted
15 minut temu, beataczl napisał:

znaczy sie wymiary pasuja...bo na mnie nie:( ciagle jestem na etepie diety cud i cudu nie ma..

milej niedzieli :)

Ona jest elastyczna, tymi wymiarami tak bardzo nie na się co przejmować ;)