Malgoska Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 8 godzin temu, plastelina napisał: Super, poproszę 1a i nr 3 w opcji kup teraz dziękujemy Quote
NikaEla Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 dzień dobry antykwariat otworzyłam ( na inne psiaczki co prawda...) i zapraszam Quote
Malgoska Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 23 godziny temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry 21 godzin temu, ona03 napisał: Pierwszy Michu poszedł, który następny ? 21 godzin temu, NikaEla napisał: dzień dobry antykwariat otworzyłam ( na inne psiaczki co prawda...) i zapraszam 18 godzin temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy 13 godzin temu, beataczl napisał: do góry 10 godzin temu, togaa napisał: Zapraszamy nieustannie.. 2 godziny temu, Aga76 napisał: Dzień dobry :) 26 minut temu, NikaEla napisał: Dzień dobry bardzo dziękuję za pilnowanie u mnie z czasem krucho bardzo nie będzie białego misia, będzie jednorożec :0 ale wieczorem 1 Quote
Malgoska Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 4 godziny temu, Patrycja96 napisał: Dzień dobry 2 godziny temu, togaa napisał: Ale tu pusto.... 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: pustawo, fakt 19 minut temu, MALWA napisał: Miłego popołudnia : ) dziekuję za podrzucanie Quote
Malgoska Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: wciaz zapraszamy 2 godziny temu, Patrycja96 napisał: W górę bazarku 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: i jeszcze raz na gore 2 godziny temu, jola&tina napisał: Zapraszamy! 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: hooooooooooop Quote
togaa Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 1 godzinę temu, ona03 napisał: Komu Micha ??? I nie tylko Micha....! ;-) Quote
Recommended Posts