terra Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 2 godziny temu, sue napisał: Poproszę dwa ogrzewacze rozumiem, że za cw, bardzo dziękuję :) Quote
terra Posted March 29, 2019 Author Posted March 29, 2019 Bazarek zakończony, serdecznie dziękuję wszystkim za uczestnictwo. Jutro zrobię podsumowanie i prześlę pw. Quote
terra Posted March 31, 2019 Author Posted March 31, 2019 Od 1.04.19 następuje zmiana cennika Poczty Polskiej wstępnie udało mi się tyle znaleźć, muszę to rozgryźć, co komu bardziej się opłaca: Cennik PP od kwietnia 2019.doc cennik PP paczki.doc postaram się oszacować koszty przesyłek jak najszybciej. Quote
terra Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 1 godzinę temu, sue napisał: Poproszę przesyłkę zwykłą nierejestrowaną. oczywiście, będzie wg życzenia :) Cegiełka od Olena84 jest już u mnie, dziękuję Quote
terra Posted April 2, 2019 Author Posted April 2, 2019 pieniążki od sue i Kara są już u mnie. Jutro wyślę fanty o czym powiadomię tutaj na wątku. Quote
terra Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Przesyłki do sue (zgodnie z życzeniem list nierejestrowany) oraz Kara (paczka mini)w drodze. Jak dojdą, proszę o wiadomość. Quote
terra Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Czekam jeszcze na jedną wpłatę, ale wishina jeszcze nie przeczytała mojego pw i nie wiadomo do kiedy się finalizacja transakcji przesunie. Quote
terra Posted April 5, 2019 Author Posted April 5, 2019 Dnia 13.03.2019 o 10:59, terra napisał: tu zapiszę wszystkie zakupy rozliczenie: nr 1 , beataczl KT za 12 zł. wpłacone nr 6 , beataczl KT za 6 zł. wpłacone nr 20 , A Kara. za 5 zł. + 0,50 zł. nadpłaty wpłacone B Kara. za 5 zł. wpłacone nr 21, A sue za 5 zł. + 0,70 zł. nadpłaty wpłacone B sue za 5 zł. wpłacone cegiełka: Olena84 , 10 zł. wpłacone ==================================== razem: 49,20 zł. nr 9 , wishina za 5 zł. czekam na wpłatę Ponieważ do tej pory wishina nie odezwała się i nie wpłaciła pieniążków za zalicytowaną książkę, podliczyłam bazarek bez jej wpłaty. Na bazarku udało się zebrać kwotę 49,20 zł. za co bardzo wszystkim dziękuję. Kwotę zaokrąglam do 50 zł. i Bosmanek i Apsik dostaną po 25 zł. Jeszcze raz bardzo serdecznie wszystkim dziękuję za pomoc. Quote
Baltimoore Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Bardzo dziękuję za wpłatę z bazarku 25 zł dla Bosmanka, potwierdzam otrzymanie pieniążków na konto. Pieniążki te odkładam do Bosmankowej skarpety na koszty leczenia. Jedzenie i żwirek w DT dla Bosmanka na kwiecień jest już opłacone :) Quote
terra Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 11 godzin temu, Baltimoore napisał: Bardzo dziękuję za wpłatę z bazarku 25 zł dla Bosmanka, potwierdzam otrzymanie pieniążków na konto. Pieniążki te odkładam do Bosmankowej skarpety na koszty leczenia. Jedzenie i żwirek w DT dla Bosmanka na kwiecień jest już opłacone :) dziękuję za potwierdzenie :) Quote
terra Posted April 9, 2019 Author Posted April 9, 2019 9 godzin temu, Murka napisał: Dziękuję za wpłatę 25 zł dla Apsika:) Dziękuję za potwierdzenie. Quote
terra Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 22 godziny temu, Kara. napisał: Przesyłka doszła. Dziękuję. 22 godziny temu, sue napisał: Do mnie również dotarła, dziękuję dziękuję za wiadomość, niech dobrze służą :) Quote
Recommended Posts