Gusiaczek Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 Witamy Was może niezbyt często, ale zawsze bardzo serdecznie :) Miłego wieczornego piątku :) 12 godzin temu, UlaFeta napisał: To i ja się przywitam. Dzień dobry. Witaj :) 11 godzin temu, Radek napisał: A jeszcze lepiej, ciut później:) Dobrego dnia wszystkim. Ciut późniejsze wstawanie miłe, nie powiem ;) dzień był dobry, bo I szychta , teraz posprzątane, prawie ugotowane ;) 11 godzin temu, Aga76 napisał: Ciut później popieram :D No jasne, że tak! :) 8 godzin temu, Aga76 napisał: Słonecznie zapraszamy :) Krótko słonecznie u nas było, ale zapraszać tak zawsze można, a nawet trzeba :) 7 godzin temu, Radek napisał: A mi lajki wyszły i co tu zrobić? Dobrze, że chociaż pogoda ładna. :) 7 godzin temu, anica napisał: Dzień doberek Witaj Aniu :) 4 godziny temu, Aska7 napisał: Hop 2 godziny temu, Olena84 napisał: hopsa Hopsamy :) 58 minut temu, Radek napisał: Hurra, już weekend:) Jadziem, klawo jest! :) 1 Quote
Radek Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 11 minut temu, Gusiaczek napisał: Witamy Was może niezbyt często, ale zawsze bardzo serdecznie :) Nie liczy się ilość, ale jakość;) 1 Quote
Radek Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Miłego leniuchowania ;) :) Będę się starał leniuchować najlepiej jak potrafię:) Quote
Nadziejka Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Warszawa !Prosimy o pomoc-wizyta na Targowku Warszawa! dla Pikusia Quote
Gusiaczek Posted March 9, 2019 Author Posted March 9, 2019 Serdeczne dzień dobry Mili Goście :) 9 godzin temu, Livka napisał: Dobry wieczór :) I dzień dobry :) 7 godzin temu, Radek napisał: Będę się starał leniuchować najlepiej jak potrafię:) Bravo! 1 minutę temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Witaj :) 1 Quote
Radek Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Przypomniałaś mi, że muszę zdjąć pranie z suszarki;) Quote
Aska7 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 7 minut temu, anica napisał: Witam się w sobotę A dlaczego to nie facet ? 1 Quote
Radek Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Ja bym się zapytał, jak można wykorzystywać psa przy domowych porządkach;) 1 Quote
anica Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 48 minut temu, Aska7 napisał: A dlaczego to nie facet ? Facet ogródek, kopie 12 minut temu, Radek napisał: Ja bym się zapytał, jak można wykorzystywać psa przy domowych porządkach;) Tylko ,... żeby się lepiej pracowało i czasem, coś podać Quote
Aska7 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 44 minuty temu, anica napisał: Facet ogródek, kopie Kopanie ogródka jest przyjemniejsze : ) Quote
Radek Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 1 godzinę temu, anica napisał: Tylko ,... żeby się lepiej pracowało i czasem, coś podać No chyba że tak. 34 minuty temu, Aska7 napisał: Kopanie ogródka jest przyjemniejsze : ) Na pewno bardziej, niż zdejmowanie prania z suszarki. Quote
Radek Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 2 godziny temu, Livka napisał: Dzień dobry w wietrzną sobotę :) 2 godziny temu, Aska7 napisał: I deszczową A nawet gradową i zagrzmiało z lekka. Quote
Recommended Posts