Aga76 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Dobry wieczór :) Nr 19 Pawlikowską-Jasnorzewską poproszę w opcji KT Quote
Gusiaczek Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 4 minuty temu, Aga76 napisał: Dobry wieczór :) Nr 19 Pawlikowską-Jasnorzewską poproszę w opcji KT Witaj Aguniu :) dziękujemy serdecznie zaproszenia jutro dopiero będę słać, a tu już ruch się zaczął - pięknie! Quote
Gusiaczek Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Zapraszamy :) Dobrej nocki i do zobaczenia jutrzejszym popołudniem :) Quote
christo_fair Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Dobry wieczór :) Poproszę nr 35 i 50 w opcji kup teraz. Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Szybciutkie, ale bardzo serdeczne dzień dobry :) Za 5 min pędzę do pracy, do zobaczenia :) 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Witaj Nadziejko :) 8 godzin temu, christo_fair napisał: Dobry wieczór :) Poproszę nr 35 i 50 w opcji kup teraz. Miło Cię widzieć, dziękujemy :) po poł. uzupełnię zakupy 2 godziny temu, Aga76 napisał: Dzień dobry :) Wstajemy! :D Dobrego dnia :) Quote
Livka Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Dzień dobry :) Poproszę numery 10, 11, 49 i 58 w opcji KT Pozdrawiam cieplutko wszystkich Ovolumenowiczów ;) Quote
Istar19 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 69 poproszę w opcji KT i wysyłka listem zwykłym ;) Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Witamy popołudniovo serdecznie dziękując za obecność i zakupy :) 7 godzin temu, Livka napisał: Dzień dobry :) Poproszę numery 10, 11, 49 i 58 w opcji KT Pozdrawiam cieplutko wszystkich Ovolumenowiczów ;) Witaj, tym mogłaś wybrać, cieszę się :) 6 godzin temu, Istar19 napisał: 69 poproszę w opcji KT i wysyłka listem zwykłym ;) Cześć, bardzo dziękujemy :) Przyjrzyj się poradnikowi, przyglądałam - klawy jest ;) 3 godziny temu, Aga76 napisał: Zapraszamy :))) Ta jes! :) 1 godzinę temu, mama_Alfika napisał: Poproszę jeszcze 34 KT Dziękujemy :) Quote
Radek Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Zaglądam z zaproszenia, a wieczorkiem się rozejrzę. Quote
Istar19 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 30 minut temu, Gusiaczek napisał: Cześć, bardzo dziękujemy :) Przyjrzyj się poradnikowi, przyglądałam - klawy jest ;) poradnik? ten nr 46 ? A wezmę za wywoławczą ;) i jeszcze nr 30, też za wywoławczą, może się uda, a jak nie...no cóż, oznaczać to będzie, że moje półki odetchną z ulgą :P serio...nie mam już miejsca :( na regale już prawie wszystkie półki mają po 2 rzędy książek, a na półkach...półki od ściany chcą odpaść od ciężaru :P a tu jeszcze tyle książek które chce mieć (i przeczytać oczywiście), jak tak dalej pójdzie, trzeba będzie się przeprosić z biblioteką i wypożyczać zamiast kupować... Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 10 minut temu, Radek napisał: Zaglądam z zaproszenia, a wieczorkiem się rozejrzę. Rzymu nie ma, ale klawo, że jesteś z nami :) 2 minuty temu, Istar19 napisał: i co? ;) Quote
Istar19 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 już edytowałam, wysłałam niechcący zanim napisałam wiadomość :P 1 Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 19 minut temu, Istar19 napisał: poradnik? ten nr 46 ? A wezmę za wywoławczą ;) i jeszcze nr 30, też za wywoławczą, może się uda, a jak nie...no cóż, oznaczać to będzie, że moje półki odetchną z ulgą :P serio...nie mam już miejsca :( na regale już prawie wszystkie półki mają po 2 rzędy książek, a na półkach...półki od ściany chcą odpaść od ciężaru :P a tu jeszcze tyle książek które chce mieć (i przeczytać oczywiście), jak tak dalej pójdzie, trzeba będzie się przeprosić z biblioteką i wypożyczać zamiast kupować... Dzięki :) poradnik jest naprawdę super Biblioteka zawsze słuszna, nawet gdy książek masz w brud ;) Quote
Istar19 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 8 minut temu, Gusiaczek napisał: Dzięki :) poradnik jest naprawdę super Biblioteka zawsze słuszna, nawet gdy książek masz w brud ;) wiem...kiedyś to biblioteka była drugim domem :P Ale ja tak lubię mieć własne książki...to się chyba już leczyć powinno :D Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Przed chwilą, Istar19 napisał: wiem...kiedyś to biblioteka była drugim domem :P Ale ja tak lubię mieć własne książki...to się chyba już leczyć powinno :D Na to nie ma lekarstwa - jedyny zdrowy nałóg - medycyna na szczęście jest bezsilna ;) Jak się miewa Pan Jan? :) Quote
mama_Alfika Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 6 minut temu, Istar19 napisał: wiem...kiedyś to biblioteka była drugim domem :P Ale ja tak lubię mieć własne książki...to się chyba już leczyć powinno :D Ja też :)W każdym pokoju półki. W przedpokoju też: regał i półki pod sufitem :) 1 Quote
3 x Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 25 - caryce za cw i popatrze się na 51 i 52, bo którąs mam w domu ale nie pamiętam którą a tak jakby w domu mnie nie ma :D jak się upewnię to się odezwę :) Quote
Istar19 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 w każdym pokoju...ja mam jeden duży pokój i kuchnie :D plus przestrzeń magazynowa w korytarzu...ale o dziwo wszyscy się mieścimy i jest nam bardzo przytulnie ;) Ale marzy nam się własne M3, bo na razie to dzielimy mieszkanie z moim ojcem. Plus taki, że mamy ogródek przed i za domem ...może powinnam tam postawić jakąś szczelną szopę na książki :D Gusiaczku Janek rośnie jak na drożdżach, raczkuje i siada jakby robił to od zawsze i powoli zmierza się do wstawania...powinnam się cieszyć :P W końcu jutro kończy 10 miesięcy :) Z psami się świetnie dogaduje, a z jednym kotem to najlepsi kumple :D Mam nadzieję, że ich stosunki zawsze będą dobre ;) o tak ekipa J&J lubi spać ;) (Janek i Jack), a ja tylko pilnuje by kocisko na dziecko mi się nie kładło 3 Quote
Poker Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Janek super chłopaczek. Rośnie kolejny wielbiciel zwierzaków i książek. 2 Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 23 minuty temu, mama_Alfika napisał: Ja też :)W każdym pokoju półki. W przedpokoju też: regał i półki pod sufitem :) Powoli wychodzę z tego stanu ... serce boli, ale tak muszę :( 14 minut temu, 3 x napisał: 25 - caryce za cw i popatrze się na 51 i 52, bo którąs mam w domu ale nie pamiętam którą a tak jakby w domu mnie nie ma :D jak się upewnię to się odezwę :) Witaj, dziękujemy :) 9 minut temu, Istar19 napisał: w każdym pokoju...ja mam jeden duży pokój i kuchnie :D plus przestrzeń magazynowa w korytarzu...ale o dziwo wszyscy się mieścimy i jest nam bardzo przytulnie ;) Ale marzy nam się własne M3, bo na razie to dzielimy mieszkanie z moim ojcem. Plus taki, że mamy ogródek przed i za domem ...może powinnam tam postawić jakąś szczelną szopę na książki :D Gusiaczku Janek rośnie jak na drożdżach, raczkuje i siada jakby robił to od zawsze i powoli zmierza się do wstawania...powinnam się cieszyć :P W końcu jutro kończy 10 miesięcy :) Z psami się świetnie dogaduje, a z jednym kotem to najlepsi kumple :D Mam nadzieję, że ich stosunki zawsze będą dobre ;) o tak ekipa J&J lubi spać ;) (Janek i Jack), a ja tylko pilnuje by kocisko na dziecko mi się nie kładło Wychowałam się pomiędzy regałami, "normalne" umeblowanie mieszkania znałam tylko z wizyt koleżeńskich ... Było nam przytulnie, po "naszemu" ... fotel, w którym zawsze ktoś zasiadał z książką i mimo małego metrażu zawsze dla wszystkich było miejsce :) Jasiek to już naprawdę Pan Jan ! za chwilę nabiegasz się Kochana za Nim, oj nabiegasz ! Serdeczności :) Quote
Recommended Posts