NikaEla Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 7 godzin temu, anica napisał: Dzień dobry, Elu jak minęła podróż ? Dziękuję, wyjątkowo spokojnie. A tak się bałam jak Nika się zachowa. Wytrzymała ponad 6 godzin cichutko leżąc pod nogami Quote
anica Posted February 11, 2019 Author Posted February 11, 2019 8 godzin temu, uxmal napisał: Hopsasa :) Dziękuję, hopsamy 7 godzin temu, jola&tina napisał: Hopsasa Wysoko biegniemy Razem,zawsze raźniej 3 godziny temu, NikaEla napisał: Dziękuję, wyjątkowo spokojnie. A tak się bałam jak Nika się zachowa. Wytrzymała ponad 6 godzin cichutko leżąc pod nogami Kochana, grzeczna Nika! cieszę się , potrafią nas zawsze mile zaskoczyć, prawda :) 1 Quote
anica Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 10 godzin temu, Nadziejka napisał: .... Dziękuję, Ewciu 9 godzin temu, b-b napisał: Podrzucam zanim sen wygra ;) Dziękuję, Bogusiu i mam nadzieję ,że dobrze spałaś Quote
anica Posted February 12, 2019 Author Posted February 12, 2019 8 godzin temu, Tianku napisał: ....to prawie,... jak ja 5 godzin temu, NikaEla napisał: Zaglądam Dziękuję , Elu 4 godziny temu, jola&tina napisał: Zaglądamy i zapraszamy ... i Joli, dziękuję 59 minut temu, b-b napisał: Podrzucę zapraszając na zakupy:) i podziękuję ,również Bogusi 30 minut temu, Nadziejka napisał: ... i jeszcze podziękuję ,Ewci Quote
rozi Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Podniosę... Anica, nie wpisałaś mojej licytacji przy macie, ale dobrze się stało, bo doczytałam wymiary - za malutka będzie dla tego psa, więc wycofuję licytację i w zamian poproszę serduszko za 20zł. Quote
anica Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 6 godzin temu, jola&tina napisał: Dzieeńdoberek i zapraszamy! Dzieńdoberek i dziękuję :) 1 godzinę temu, rozi napisał: Podniosę... Anica, nie wpisałaś mojej licytacji przy macie, ale dobrze się stało, bo doczytałam wymiary - za malutka będzie dla tego psa, więc wycofuję licytację i w zamian poproszę serduszko za 20zł. Dziękuję , za zwrócenie uwagi i rezygnację i za Twoje serduszka :) Rozi przepraszam ,często robię coś już bardzo zmęczona i ... tak to właśnie wygląda :( obiecuję poprawę :) u góry w rozliczeniu ujęłam... i już sciągam;) Quote
anica Posted February 14, 2019 Author Posted February 14, 2019 12 godzin temu, koja napisał: podnosimy Dzięki, przyda się :) bo spaaaadamy 12 godzin temu, Nadziejka napisał: I Ewci, również podziękujemy 10 minut temu, koja napisał: Witamy :) Witamy serdecznie i Walentynkowo ,Koję Quote
Recommended Posts