Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, dotta1311 napisał:

Pozycje 19 i 29 nie są moje, tylko Negra & Anna :)

O widzisz ;) Od wczoraj walczę z bólem żołądka i niestrawnością,jestem wymęczona i półprzytomna :( Już poprawiam ;)

Posted
1 godzinę temu, Gruba Berta napisał:

poproszę nr: 259,98,263,265,266,267,268,269,270,272,276,277,278,282,284,286,287,289,290,297,298  oraz nr 8 i 15 (jezeli sa biale i w stanie bdb)

Zapisane wszystko,jak będę miała jakieś wątpliwości co do ciuszków to przy pakowaniu na pewno wyjdzie i będę pisać,ale z tego co pamiętam bluzeczki w bdb stanie i białe :)

Posted
Posted
36 minut temu, Dyo napisał:

Witam, poproszę jeszcze nr-y: 34, 48, 106 i 112 oraz o podsumowanie całości (+przesyłka ekonomiczna) i info na pw.

Dziękuję pięknie,zapisuję :)

Posted
6 godzin temu, wtatara napisał:

Poproszę-

47-3 zł

91-1zł

114-3 zł

121-3 zł

141-3 zł

143-3zł

148-3zł

156-3zł

163-3zł

240-3zł

250-3zł

Dziękuję pięknie :) Zapisuję :)

Postaram się do piątku popakować wszystko i powysyłać pw,niestety od niedzieli walczę z niestrawnością,już dawno się tak nie umęczyłam,a do pracy trzeba chodzić i jeszcze siostra z połamaną nogą leży od 3 stycznia,paskudnie się rok zaczął  :(

Posted

Czy numer 109 się trochę naciąga? Czy ten wymiar pod pachami to już tak "na sztywno" nie da się więcej? Jak sie da to kupuje a jak nie - to trudno ale nie...

Poproszę jeszcze 184, 217.

Posted
7 minut temu, AlfaLS napisał:

Czy numer 109 się trochę naciąga? Czy ten wymiar pod pachami to już tak "na sztywno" nie da się więcej? Jak sie da to kupuje a jak nie - to trudno ale nie...

Poproszę jeszcze 184, 217.

Wszystkie rzeczy są mierzone bez rozciągania,więc wszystkie się trochę rozciągną,a z tego,co pamiętam ta bluzeczka rozciąga się nawet bardziej,jak trochę ;) Zapiszę i przy pakowaniu jeszcze raz sprawdzę wymiary,ale nie powinnam się mylić ;) Dziękuję :)

Posted
1 godzinę temu, AlfaLS napisał:

Super! To mnie można już podliczać :-)

w 3 poście już wstępne podliczenia są,a rozliczymy się z dotta1311 przy odbiorze ;) może być?

Posted
45 minut temu, tatankas napisał:

w 3 poście już wstępne podliczenia są,a rozliczymy się z dotta1311 przy odbiorze ;) może być?

Ok :-). Ja rozliczę się z dottą :-).

Moje się zgadza :-)

• Like 1