Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam bardzo,ale na dzień dzisiejszy nie wysyłam nikomu pw,po dzisiejszych badaniach dostałam skierowanie do szpitala-jutro z rana jadę ,mam nadzieję,że tylko na badania na kilka dni,wolę odroczyć płatności,bo i spakować i wysłać nie będzie komu :( Także proszę o cierpliwość,jak mnie zostawią to i tak komputer będę miała ze sobą,więc będę dawać znać,co słychować  ;)

Posted
13 minut temu, tatankas napisał:

Przepraszam bardzo,ale na dzień dzisiejszy nie wysyłam nikomu pw,po dzisiejszych badaniach dostałam skierowanie do szpitala-jutro z rana jadę ,mam nadzieję,że tylko na badania na kilka dni,wolę odroczyć płatności,bo i spakować i wysłać nie będzie komu :( Także proszę o cierpliwość,jak mnie zostawią to i tak komputer będę miała ze sobą,więc będę dawać znać,co słychować  ;)

Mam nadzieję,że to nic poważnego.

Trzymam kciuki i zdrowiej szybko !!! :)

Posted
21 minut temu, b-b napisał:

Mam nadzieję,że to nic poważnego.

Trzymam kciuki i zdrowiej szybko !!! :)

No właśnie dość poważne wątroba-ob=48 i chyba już nic więcej pisać nie trzeba,a najgorsze(chyba) to to,że nic nie boli przy takim stanie zapalnym i dlatego nie wykryte wcześniej,dopiero od niedzieli na niestrawność cierpiałam

Posted
Dnia 8.02.2019 o 21:47, agat21 napisał:

Trzymaj się ciepło, niech szybko wszystko się unormuje, wracaj szybko do domu. 

Cały dzień badań,na szczęście wyniki się poprawiają,ale przyczyny nie znaleźli :/ Z kilkoma skierowaniami do specjalistów i z 2 tygodniowym zwolnieniem na odpoczynek puścili do domu,przespałam 13 godzin i w końcu jestem do życia ;) Dziękuję za dobre myśli :)

Dnia 8.02.2019 o 22:33, agat21 napisał:

252 poproszę

Dnia 8.02.2019 o 22:35, agat21 napisał:

4, 82 i 88 jeszcze

I dziękuję za zakupy :)

Posted

Część paczuszek popakowana,pw wysłane,dziś zamówiłam partię kopert bąbelkowych i najpóźniej dojdą w 48 godzin ,wtedy powysyłam resztę pw,już rzeczy popakowane w jednorazówki mam ;)

• Like 1
Posted

Koperty właśnie doszły,dziś pójdą kolejne pw,doszły przelewy od cytryna miau,Jaaga,Aldrumka i agat21-dziś postaram się wysłać paczuszki ;)

Posted
1 godzinę temu, Zahra as-Sahra napisał:

Mam pytanie - czy bluzeczka nr 60 rozciąga się? Z jakiego jest materiału?

Niestety nie wiem jaki materiał,metki poucinane,na pewno się rozciąga,wymiary podaję bez rozciągania

Posted
3 minuty temu, b-b napisał:

Zdrówka życzę :) !!!

Moja wplata poszła :)

2 tygodnie zwolnienia i może w końcu się wyśpię i wypocznę i będzie dobrze ;)

Pieniążki twoje i od Dusia-Duszka doszły,wysyłka jutro lub pojutrze ;)