Guest Fiorka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [QUOTE] aaaj, moj brzuch... i monitor do czyszczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: Noooo jakość niesamowita, zazdroszczę. Widze że wy też okupujecie ambony, też mam w zwyczaju oblegać z wyżłami ambony ;) Tylko staruszek oblega auta ... ostatnio pojechałam na pola i chciałam porobić mu zdjęcia ... ale nici z planu bo nie chciał odstąpić na krok auta i nawet na rękach Michał go wyniósł kawałek ... ale nici z tego, pokazał nam sam tyłek biegnąc do tico i koczował pod autem ... no cóż pasjonat :lol:
gośku. Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Śliczne zdjęcie tu wstawiacie, aż się napatrzeć nie można. Prosimy o więcej! :cool3: [URL]http://img368.imageshack.us/img368/4793/16wu3.jpg[/URL] [URL]http://img261.imageshack.us/img261/8305/25847885cn3.jpg[/URL] Pozdrawiamy!
sylrwia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie mam zdjęć, ale sie pochwale. :lol: Dziś odwiedziła nas Fara i wygląda wyśmienicie, w super kondycji (nawet ładnie zaczęły jej się mięśnie rysować na zadzie) i w super nastroju. Była oczywiście ze swoja mała koleżanką Fenką. Co nas odwiedzi i ją widzę, to utwierdzam się tylko, że to był najlepszy wybór:p A Asia i Tomek to po prostu skarby.
Guest Fiorka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Wspaniale ! Super że rudej tak dobrze się ułożyło ... szkoda że fot nie masz
Ewelina & Hera Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 A ja chcę poinformować wszystkich, że będę teraz pod nickiem Ewelina & Hera, bo okazalo sie ze przydomek ktory zarejestrowalam i niby jest moj, nie jest moj tylko kogos innego :cool3:
Guest Fiorka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ojoj ... szkoda ten który planowałaś bardzo fajny, myślałaś już nad nowym? [LEFT] Noi wstawiam już ostatnie zdjęcie ( już nie będe Was męczyć :eviltong: ), domyślam się że połowa skomentuje że jest zbyt rozciągniety i złe kątowanie itp., itp. ale ja go lubie takiego i sam lubi się tak ustawiać, więc nacieszę się chociaż jego mięśniami ... jak to mówią czego nie można mieć samemu ... można to przelać na dziecko :evil_lol: [/LEFT] [CENTER][IMG]http://i192.photobucket.com/albums/z201/asiaszumer/Kesior.jpg[/IMG][/CENTER]
Honey Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Oj tam Fiorka... sie krygujesz ;) Sliczny jest ! :lol: Sylwia, a dlaczego nie ma fotek ?? Ani jednej, malutkiej ? :shake:
sylrwia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Nie wzięłam aparatu i Tomek i Asia też nie mieli ze sobą. Jesteśmy umówieni, że jak się zrobi cieplej i stabilniej z pogodą to jadę do nich w odwiedziny. Zaznaczam, że się nie wpraszałam, sami mi zaproponowali (już o tym była rozmowa jak brali Farę ode mnie):p
Honey Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No wiesz... Ja Ciebie wcale o wpraszanie sie nie posadzam :evil_lol: Czyli fotki niebawem beda, to super ! :multi:
sylrwia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='Honey']No wiesz... Ja Ciebie wcale o wpraszanie sie nie posadzam :evil_lol: Czyli fotki niebawem beda, to super ! :multi:[/quote] :roll: ojej nie aż takie niebawem. Jutro Berlin jeżeli w ogóle dojedziemy i jeżeli wpuszczą nas ;) Potem obiecane odwiedziny u Ciri, w między czasie może Praga, a potem już długi weekend i długie plany :evil_lol:
Honey Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='sylrwia']:roll: ojej nie aż takie niebawem. Jutro Berlin jeżeli w ogóle dojedziemy i jeżeli wpuszczą nas ;) Potem obiecane odwiedziny u Ciri, w między czasie może Praga, a potem już długi weekend i długie plany :evil_lol:[/quote] Ale Was nosi ! :evil_lol: W takim razie mocno sciskam kciuki i czekam na wiesci. Powodzenia ! :multi: (nie dziekuj!)
Ewelina & Hera Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Fiorka']Ojoj ... szkoda ten który planowałaś bardzo fajny, myślałaś już nad nowym? [/quote] Właśnie to jest najgorsze... nie mogę wymyślić :cool3:
sylrwia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Foryś w Berlinie VDH, CAC, CACIB, BOB, Zwycięzca Berlina :)
Cala2 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [CENTER][SIZE=3][COLOR=magenta]Sylwia!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=magenta]Wielgachne gratulacje dla Ciebie i FORYSA !!!!![/COLOR][/SIZE] :klacz::klacz::klacz::multi::multi::multi::multi::multi::klacz::klacz::klacz:[/CENTER] [CENTER]A jakies zdjatka beda?[/CENTER]
Honey Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ech... myslalam, ze bede pierwsza, ale zanim mnie zalogowalo.... ;) GRATULACJE SYLWIA ! :multi:
Honey Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A tak przy okazji wystaw... oto moja przyszla pogromczyni ringow ;) :evil_lol: [IMG]http://www.braque-d-auvergne.pl/easygal.jpg[/IMG]
sylrwia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dzięki Honey :) Sędziował Irlandczyk Harry O`Donoghue, całe szczęście, że nie siedziałam pod tablicą z wynikami:crazyeye:, bo pewnie bym "nerwa" dostała i poszło by na psa. Wśród ocen można by było powiedzieć, że "rzadkością" była ocena doskonała. [SIZE=1] Fotka lekko prześwietlona czy jak to sie tam mówi ;)[/SIZE]
Honey Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='sylrwia']Dzięki Honey :) Sędziował Irlandczyk Harry O`Donoghue, całe szczęście, że nie siedziałam pod tablicą z wynikami:crazyeye:, bo pewnie bym "nerwa" dostała i poszło by na psa. Wśród ocen można by było powiedzieć, że "rzadkością" była ocena doskonała. [SIZE=1]Fotka lekko prześwietlona czy jak to sie tam mówi ;)[/SIZE][/quote] Tym wieksza satysfakcja ! :) Jeszcze raz gratuluje ! [SIZE=1]Ach sie fotki czepiasz, to nie o nia tu chodzi[/SIZE] :eviltong: :lol:
Theogonia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Sylwia!!!!!!!! strasznie mocno gratuluje!!!!! ps. to jak z tymi ogonami jest???
sylrwia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Theogonia']Sylwia!!!!!!!! strasznie mocno gratuluje!!!!! ps. [B]to jak z tymi ogonami jest???[/B][/quote] Dzieki Asiu :) Cholera ich wie ale zapewniam, ze bardzo stresująco:cool1:
falco22 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Sylwia jeszcze raz wielkie gratulacje dla Ciebie i Forysia:):):) Przedstawiam Wam moją dziewczynkę Bellis:lol: [IMG]http://i27.tinypic.com/e8mukn.jpg[/IMG]
sylrwia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A cóż to za drobiazg? Ogonek taki jak u Honeyowych?:crazyeye:
Guest Fiorka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [CENTER][COLOR=Red]GRATULACJE GRATULACJE !! NASI GORA ! [/COLOR][LEFT]Falco ... piękny tygrysek Ci rośnie w koszyczku ;) Gratulacje i dla Was bo to będzie kolejna i napewno śliczna suka hodowlana Ars Venandi ! [/LEFT] [/CENTER]
Recommended Posts