Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam problem z moja 10 letnia suczka rasy shih tzu. Dzisiaj wymiotowała dwa razy ślina z piana. Ciagle liże dosłownie wszystko. Jest strasznie osowiała, nie chce się w ogóle załatwiać, tylko siedzi na trawie jak z nią wychodzę. Dodam ze jest to pies który zje wszystko i co jej może dolegać? Czy to zatrucie czy coś poważnego, a moja lecznica jest dopiero otwarta w pon. Pomocy!

Posted

Nie masz jeszcze innej lecznicy w mieście? Zadzwoń do weterynarza powiedz co się dzieje może ktoś was przyjmie. Ja bym nie czekała do poniedziałku może być za późno.

Posted
2 godziny temu, Maledine napisał:

Dzwoniłam do veta i powiedział zeby ja obserwować przez dobę bo to może być zatrucie 

Wet tak powiedział????

Czy sunia pije?Daj jej węgiel medyczny,kup w dyzurnej aptece,daj jej z 5-6 tabletek,mozesz rozgnieść,wszystko jedno.Jeśli to zatrucie - pomoze wchłonąć toksyny,jeśli cos innego - nie zaszkodzi.A przede wszystkim szukaj jutro weta,bo pies moze nie przeżyć tej doby.

Jest 1 wsza w nocy,jak masz mozliwość to znajdz tę dyżurną aptekę,a moze znajdziesz też calodobowego weta,zależy gdzie mieszkasz.

Posted
23 godziny temu, Maledine napisał:

Dzwoniłam do veta i powiedział zeby ja obserwować przez dobę bo to może być zatrucie 

Co z psem?Napisz.