Daria_13 Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Witajcie:) osoby,które są związane z wolontariatem w schronisku od dłuższego czasu mogą mnie znać, to ja pierwsza założyłam ten wątek kilka lat temu, jeździłam do schroniska,zajmowałam się adopcjami,gdy legalnie wolontariat jeszcze tam nie działał, w między czasie byłam wolontariuszką fundacji S.O.S dla zwierząt. Brak czasu sprawił,że musiałam z tego wszystkiego zrezygnować, ale z psami, adopcjami nie pożegnałam się i nie zamierzam tego robić. W chwili obecnej wszystko daży do tego,że otworzę własną szkołę dla psów, co będzie spełnieniem moich marzeń, wracam do wolontariatu i zaczynam prężnie działać w adopcjach :). Kochani! mam świetnego groomera, który pomaga również a fundacji aurea, jej salon działa w Będzinie : [url]https://www.facebook.com/salonkostka?fref=ts[/url] ona chętnie będzie strzygła psiaki ze sosnowieckiego schroniska z rabatem 50% ! Na prawdę polecam Martyne z całego serca i zapraszam sosnowieckie psiaki Quote
Crys Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Witajcie:) osoby,które są związane z wolontariatem w schronisku od dłuższego czasu mogą mnie znać, to ja pierwsza założyłam ten wątek kilka lat temu, jeździłam do schroniska,zajmowałam się adopcjami,gdy legalnie wolontariat jeszcze tam nie działał, w między czasie byłam wolontariuszką fundacji S.O.S dla zwierząt. Brak czasu sprawił,że musiałam z tego wszystkiego zrezygnować, ale z psami, adopcjami nie pożegnałam się i nie zamierzam tego robić. W chwili obecnej wszystko daży do tego,że otworzę własną szkołę dla psów, co będzie spełnieniem moich marzeń, wracam do wolontariatu i zaczynam prężnie działać w adopcjach :). Kochani! mam świetnego groomera, który pomaga również a fundacji aurea, jej salon działa w Będzinie : https://www.facebook.com/salonkostka?fref=ts ona chętnie będzie strzygła psiaki ze sosnowieckiego schroniska z rabatem 50% ! Na prawdę polecam Martyne z całego serca i zapraszam sosnowieckie psiaki Dziękujemy pięknie :) Przekazałam gdzie trzeba :) Quote
Crys Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Nie było nas ponad miesiąc i mamy drobne zaległości w adopcjach, postaram się Wam przybliżyć jakie psiaki pojechały przez ten miesiąc do domów :) Mandy Betty Naki Remus Oskar Quote
Crys Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Argan Agent Szalony Cent Spokojny Amiś Uciekinierka Tekila - uciekła ze schroniska i sama sobie znalazła dom, który ją adoptował :) Quote
Crys Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Fiona Domki we wrześniu znalazły: Lilka Kapi Paco Nutka Quote
Crys Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Dragon Bierka Malutki Afro Po ponad 3-latach Sunia pojechała do domu :) Czekoladka Do grona szczęśliwców zaliczają się tez: Moris Akira Dulux Lenka Nikodem Ajax Quote
Jasza Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Dziewczyny, zadzwoniła do mnie Pani szukająca szczeniaka, docelowo małego, suczki. Dom nie jest sprawdzony, ale z polecenia ( oczywiscie do sprawdzenia). Pani ma dwa kotki. Jeżeli szukacie domu dla jakiejś maluszki - poproszę o podanie jakiegoś kontaktu - przekażę. Może być tutaj, może byc na PW lub telefonicznie: 514 518 167 Agnieszka. Quote
Crys Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Nasz weteran Szarik również znalazł dom Ciapek Dumka Cudna Layla Fado Quote
Crys Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Serdecznie wszystkich zapraszam do poznania Sosnowieckich molosiaków które potrzebują naszej pomocy.... Quote
ANETTTA Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 bazarek na waszego Pikera witam sorki ale zapraszam was cioteczki na bazarek http://www.dogomania...000/?p=15849244 zapraszam fanty moge podrzucic do sosnowca zapraszam ..................PIKER czeka Quote
ANETTTA Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Serdecznie wszystkich zapraszam do poznania Sosnowieckich molosiaków które potrzebują naszej pomocy.... na pikera 2 bazarki http://www.dogomania.com/forum/topic/143513-p%C5%82aszcz-i-kurtki-nowe-a-wszystko-dla-benia-koniec-30102014-godz-000/#entry15861089 http://www.dogomania.com/forum/topic/143418-firana-ciuchy-i-bi%C5%BCuteria-wszystko-na-pomoc-pikerowi-koniec-23102014-godz-000/page-4#entry15860053 zapraszam was reklamujcie bazarek ...klikajcie plis Quote
Crys Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Adopcje z miesiąca Październik :) Moruska Tuptuś Pinki Beagel po wypadku :) Od razu po kwarantannie pojechała Lusi :) Quote
Crys Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Mały Farcik :) Słodziutki Czarek zamieszkał w Sosnowcu :) Sunia Daisy :) Spokojna Tosia :) Quote
Crys Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Kajtuś Po 3,5 roku do domu pojechał Tybet :) Mały Gufi :) Spike :) Azorek Quote
Crys Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Sonia po ponad roku w DT :) Paulinka Grey wrócił do właściciela :) Quote
Recommended Posts