Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dysponuje dowodami. W postaci screenow z rozmow przed i po zakupie szczeniaka z hodowli o ktorej nic nie wiedziałam zanim wzięłam  od nich psa. Pseudo Hodowla nazywa sie Bury Rys a Stowarzyszenie  nazywa sie SPRIK , pan Ryszard wystawia kolejne szczeniaki . Ja mam jamnika miniaturke  a ogłoszenia  dotycza Labradorow i yorkow.  Psy sa zapchlone, zarobaczone ( moj ma tasiemca  i nie tylko )widziałam  jednego  pieska nie wiem jaka to rasa ktory mial bardzo zaropiale oczy pewnie cos ze spokowkami.  Uwazajcie i nie kupujcie tam zadnych psow ten proceder trzeba  zakończyć  !!! Prosze wszystkie  poszkodowane osoby aby sie odezwaly moze wspolny pozew ? Zawiadomilam OTOZ Animals oraz Policje i jestem wstanie zawiadomić  prokuratora. A moze juz jest jakis pozew i mogę dorzucić  swoja cegiełkę.... 

Posted

1 godzinę temu, Joanna Sz napisał:

szczeniaka z hodowli o ktorej nic nie wiedziałam

I co teraz chcesz zgłosić prokuraturze? Zgłoś,oczywiście,ale miej swiadomość,że ponosisz konsekwencje swojej beztroski...Twojemu pieskowi życzę zdrowia.

• 1 year later...
Posted

Prawda jest taka, że gdyby ludzie nie kupowali psów od takich pseuduchów, to by problemu nie było, a tak tylko finansują ludzie takie obozy koncentracyjne dla zwierząt...