Joanna Sz Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Dysponuje dowodami. W postaci screenow z rozmow przed i po zakupie szczeniaka z hodowli o ktorej nic nie wiedziałam zanim wzięłam od nich psa. Pseudo Hodowla nazywa sie Bury Rys a Stowarzyszenie nazywa sie SPRIK , pan Ryszard wystawia kolejne szczeniaki . Ja mam jamnika miniaturke a ogłoszenia dotycza Labradorow i yorkow. Psy sa zapchlone, zarobaczone ( moj ma tasiemca i nie tylko )widziałam jednego pieska nie wiem jaka to rasa ktory mial bardzo zaropiale oczy pewnie cos ze spokowkami. Uwazajcie i nie kupujcie tam zadnych psow ten proceder trzeba zakończyć !!! Prosze wszystkie poszkodowane osoby aby sie odezwaly moze wspolny pozew ? Zawiadomilam OTOZ Animals oraz Policje i jestem wstanie zawiadomić prokuratora. A moze juz jest jakis pozew i mogę dorzucić swoja cegiełkę.... Quote
bou Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 1 godzinę temu, Joanna Sz napisał: szczeniaka z hodowli o ktorej nic nie wiedziałam I co teraz chcesz zgłosić prokuraturze? Zgłoś,oczywiście,ale miej swiadomość,że ponosisz konsekwencje swojej beztroski...Twojemu pieskowi życzę zdrowia. Quote
AnsaNat Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Joanna Sz chcę ruszyć sprawę tej pseudohodowli, bardzo proszę o kontakt. Napisałam na priv. Quote
iza121 Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Prawda jest taka, że gdyby ludzie nie kupowali psów od takich pseuduchów, to by problemu nie było, a tak tylko finansują ludzie takie obozy koncentracyjne dla zwierząt... Quote
Recommended Posts