Goś Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Wiem, cholera dzwonili do mnie ze schronu, a ja miałam kom w ładowaniu i nie wibrowała. Dość późno się zorientowałam. Ale kontaktowałam się z Ulv i czekam na wieście od niej. Bo domek mam. A jak! I to wspaniały. Pod Wrocławiem. Jutro chcą po sunię przyjechać. Tylko, żeby jeszcze była... :roll: A powód oddania = wyjazd :angryy::angryy::mad::mad::angryy::angryy: Quote
graynew Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Wyjazd no coz zdarza sie jesli to prawdziwy powod. Lepiej, ze oddali mloda do schronu niz by mieli z auta wyrzucac gdzies daleko, albo w lesie przywiazac. Bo takie mamy spoleczenstwo, ze wstydza sie oddac do schronu, ale zabic sie nie wstydza. Zawsze kij ma dwa konce. A psiura mloda to dom sie znajdzie moze 1000razy lepszy. Goś a Ulv do schronu miala jechac dzis po nia?? Jak cos to moze ja zabrac szybko a jutro oddac tym ludziom jak przyjada? Quote
Goś Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 No i lipa, Ulv...nie wiem dokładnie o co chodzi, ale chyba nie zdążyła załatwić niczego... W każdym razie powiedziała mi, że sunii dzisiaj na pewno nikomu nie wydali, ale że poszła na boksy = trzebaby ją jutro z samego rana odebrać, a ja mam akurat na8 operację najstarszej sunii i przed 10:30 do schronu nie wyrobię :/ Kurcze...i znowu to samo - co ja mam ludziom powiedzieć... Quote
Asia & Ginger Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Goś napisał(a):No i lipa, Ulv...nie wiem dokładnie o co chodzi, ale chyba nie zdążyła załatwić niczego... W każdym razie powiedziała mi, że sunii dzisiaj na pewno nikomu nie wydali, ale że poszła na boksy = trzebaby ją jutro z samego rana odebrać, a ja mam akurat na8 operację najstarszej sunii i przed 10:30 do schronu nie wyrobię :/ Kurcze...i znowu to samo - co ja mam ludziom powiedzieć... Kurczę, czy nikt inny z Wrocka nie da rady jutro wyciągnąć suni ze schronu? Quote
Izuuus Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No właśnie. Czy nikt nie mógłby jej jakoś wyciągnąć? Szkoda żeby zabrał sunie ktoś inny, nie sprawdzony skoro masz rodzinke na oku.. Tymczasem podnoszę Zgredka ;) Quote
Goś Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 No nic - mam już jakotaki plan. Rano biorę moją Majcie pod pache i jade na 8 do schronu. Zarezerwuje spanielke i pędem z Majcią do weta(na szczęście to tylko kilka przystankłów dalej). Już dzwoniłam i uprzedziłam, że się spóźnię :roll: Quote
Goś Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Bella1 ja myślałam, że z tym senatorium to tak ironicznie! I dopiero Ulv mnie uświadomiła, że to jest rzeczywisty powód oddania psa!!! :crazyeye::angryy::angryy: W życiu by mi do głowy nie przyszło :mad: Quote
emilia2280 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Goś napisał(a):No nic - mam już jakotaki plan. Rano biorę moją Majcie pod pache i jade na 8 do schronu. Zarezerwuje spanielke i pędem z Majcią do weta(na szczęście to tylko kilka przystankłów dalej). Już dzwoniłam i uprzedziłam, że się spóźnię :roll: To ja tylko napomkné- moze by by tak panne wysterylizowac :razz: Quote
Goś Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Zanim zdążyłam im o tym powiedzieć, Monika sama poruszyła ten temat ;) Będzie wysterylizowana. Quote
graynew Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 No to super jedni z nielicznych ludzi uswiadomionych !!! A co z domkiem w Warszaiwe??? Odezwlai sie bo nie wiem czy sie dopytywac o spaniela z Oławy czy jeszcze jest. Normalnie mlyn super, ze jak narazie mozna powiedziec, ze tylko Zgredek jest na stanie i to w dobrych rekach z perspektywami. A co do checi jego DT zeby go potem zabrac. To wiesz Goś jak jest nikogo nie powstrzymasz, ale czasami dobry DT jest wiele bardziej wartosciowy niz DS dla jednego psa. Nie wiem czy wszysyc wiedza o co mi chodzi :roll: Quote
Goś Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Dasza, bo tak sunia ma na imię, już w nowym domku :multi: To sięnazywa szybka adopcja ;P Czekam na wieści... Sunia starsznie przeżyła noc w schronie. Siedziała wtulona w kąt boksu, drażała na całym ciele i już nie chciała się dotknąć... Jednak już po godzinie pod opieką cioci Gosi odrzyła i poweselała. Naprawdę przekochana i przepięknie umaszczona psina! Szkoda, że zdjęć zapomniałam zrobić :roll:Pozostaje czekać na info z nowego domku ;) Acha, Warszawę olewamy. Nie odpisuje mi koleś na maile, to niech spada...komu ma zależeć... Quote
Asia & Ginger Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Goś napisał(a):Dasza, bo tak sunia ma na imię, już w nowym domku :multi: To sięnazywa szybka adopcja ;P Czekam na wieści... Sunia starsznie przeżyła noc w schronie. Siedziała wtulona w kąt boksu, drażała na całym ciele i już nie chciała się dotknąć... Jednak już po godzinie pod opieką cioci Gosi odrzyła i poweselała. Naprawdę przekochana i przepięknie umaszczona psina! Szkoda, że zdjęć zapomniałam zrobić :roll:Pozostaje czekać na info z nowego domku ;) Acha, Warszawę olewamy. Nie odpisuje mi koleś na maile, to niech spada...komu ma zależeć... Bardzo się cieszę, że akcja się powiodła. :multi: :multi: :multi: Quote
graynew Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No to super. Biedny pies jedna noc a trauma jej zostanie. Z drugiej strony lepiej doceni swoj nowy domek :) Tez czekam na zdjecia takie foty z nowego domku sa zawsze fajowe. A co u Zgredka jakies wiesci o nim i jego postepach w socjalizacji???? Quote
Izuuus Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Super,że sunia ma nowy domek :multi: A co u naszego czarnego Zgredka? Quote
miki-ostrowiec Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 kochani niedługo zabieram CEZARA do mojego domku dokładnie TO MIĘDZY 08.04 -09.04;)Okropnie niemogę sie doczekac.Kurcze ale mi sie dłuży ten czas.POZDRAWIAM Quote
Izuuus Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 miki-ostrowiec napisał(a):kochani niedługo zabieram CEZARA do mojego domku dokładnie TO MIĘDZY 08.04 -09.04;)Okropnie niemogę sie doczekac.Kurcze ale mi sie dłuży ten czas.POZDRAWIAM Cezarkowi napewno będzie dobrze w nowym domku ;) Szybko zleci. Czyli Czarek święta spędzi ze swoją nową rodzinką ;) Quote
lolka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 miki-ostrowiec napisał(a):kochani niedługo zabieram CEZARA do mojego domku dokładnie TO MIĘDZY 08.04 -09.04;)Okropnie niemogę sie doczekac.Kurcze ale mi sie dłuży ten czas.POZDRAWIAM Miki przepraszam że dzis nie zadzwoniłam ale miałam taki nawał pracy, ze zanim sie obejrzałam juz był wieczór:roll:, jutro zadzwonię więc 8 albo 9 tak a o której planujecie przyjechac? a kiedy tak wogóle wypadają te te święta bo ja jakaś niedzisiejsza jestem :oops:.............. jutro jade do hoteliku z kolejna bidą to w razie wojny zostawie Markowi pieniązki za benzyne i papiery cezarego oraz umowe adopcyjna to tak jakbym nie dotarła tfu tfu....chyba że poprosze kogos z okolicy może Toffinke aby była przy oddaniu Czarusia.........oczywiscie stane na rzesach aby byc ale równie to bywa z ta moja pracą:roll: Quote
lolka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 o jesooo przepraszam ja nawet nie zauwazyłam że na watku Czarnuszka sobie o Cezarym rozmawiamy....sorki:oops: Quote
Goś Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 A ja wierzę, że Zgredzioch się nie obrazi ;) W końcu są teraz sąsiadami z naprzeciwka :cool3: A Iwona się pewnie pogubiła, co się często zdarza nowym dogomaniakom :eviltong: lolka, jak będziesz u pana Marka z nowym psiaczkiem, to popytasz nieco o Zgredzia, zobaczysz jak się czuje?? Kolejny "mój" pies - podnoście proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-ast-ma-czas-tylko-do-6-04-pomozcie-134768/#post12064021 Quote
Goś Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Jeszcze Daszowy offik - wieści z nowego domku: "sunia to teraz Lusia :) mąża nie odstępuje na krok. Jak wyjdzie na chwilkę (choćby do ubikacji) to piszczy pod łazienką ciekawe jak to będzie jak dzisiaj pójdzie Remigiusz do pracy na 8 godzin. Ale o to chodzi żeby do mnie się przyzwyczaiła. Wybiegała się wczoraj na długim spacerze, ładnie chodzi na smyczy i wraca jak jest wołana. Spała pod naszym łóżkiem w sypialni i śmiesznie chrapie he he A po za tym straszna przylepka :) można ją głaskac i głaskać Dziś już dzwoniłam do studia psiej urody i umówilismy sie na porządne kąpanko i strzyżenie i czyszczenie uszu" I o synku, który miał akurat wczoraj 9te urodziny: "wczoraj nie wiedział czy naprawde jego pies czy ściema jakaś A w domu tak dziękował. Juz uprosił czy legowisko może mieć u niego w pokoju he Monika spanielka 9:44:51 teraz biegają w ogrodzie Monika spanielka 9:45:22 za godzinke do szkoły a Lusia ze mna pojedzie po niego Fajnie że lubi jeżdzic samochodem" - kopiowane z allegro ;) Quote
miki-ostrowiec Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Faktycznie pomieszałam troszke Gosiu masz racje.Prezpraszam:lol: Quote
Goś Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Pan Marek napisał, że Zgredzio jednak ma charakterek i pokazuje (jeszcze:diabloti:) ząbki, jak mu się coś nie podoba. Ale ogólnie czuje się dobrze. Przyzwyczaił się już chyba do nowego miejsca... A na dniach dostanę fotki ;) Ech trzeba będzie mu niedługo konkretnie domu poszukać. Quote
miki-ostrowiec Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Czas pokaże-może nie będzie tak żle.Nie jest stare psisko:cool3:Pan Marek to specjalista wiec jest w najlepszych rękach;) Quote
Goś Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Tymczasem poprawiłam Zgredzinie banerek...na trochę wyraźniejszy: Quote
Recommended Posts