__Lara Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ojej, to Łajeczka będzie w tv, ale super :loveu: trzeba mocno zaciskać kciuki żeby to się dla niej jak najlepiej skończyło, ten występ w tv ;) Quote
REJA Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Żeby tylko ktoś zadzwonił. Taka piękna dziewczyna i dalej samotna:shake: Quote
fizia Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Zapraszamy na wątki dziewczyn, które wczoraj wyjechały ze schroniska Owczarkowata *KENNA*- 1 dzien w hoteliku, a już wielki dług!! PROSIMY O POMOC!! Maleńki kłębek nieszczęścia - *DIVA* - prosi o wsparcie finansowe i Dom!! Quote
__Lara Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 REJA napisał(a):Żeby tylko ktoś zadzwonił. Taka piękna dziewczyna i dalej samotna:shake: To się wreszcie musi kiedyś skończyć :mad: Quote
Moria Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Na razie cisza, ale nie ukrywam, że łajka jest do oddania od razu. Poczekamy może pomału sie uloży z jej domkiem. Quote
clo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 i jak byl jakis tel w sprawie lajeczki po ukazaniu sie w gazecie?... ponawiam pytanie o allegro lajki bo wydaje mi sie ze juz dawno wygaslo.. Quote
fizia Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Moria napisał(a):Na razie cisza, ale nie ukrywam, że łajka jest do oddania od razu. Poczekamy może pomału sie uloży z jej domkiem. Jasne, że się ułoży - oby jak najszybciej Quote
agat21 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Moria napisał(a):Dzisiaj jest w gazecie. szkoda, że nie ma odzewu :shake: Quote
clo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 dziewczyny dobre wiesci!Lajka najprawdopodbniej ma dom u kolezanki mori!:))))trzeba jeszcze tylko dziewczyne wysterylizowac:)Moria reczy za domek:) Quote
dorcass Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 wooow, to super, szkoda ze ogloszenia nic nie dały:( bo allegro caly czas ma wyroznione i nawet nikt nie zadzwonil:( Quote
__Lara Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 dorcass napisał(a):wooow, to super, szkoda ze ogloszenia nic nie dały:( bo allegro caly czas ma wyroznione i nawet nikt nie zadzwonil:( :angryy: Łajeczka się nie podoba? :mad: Quote
Natalali Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Łajeczka jest cudowna i od razu ujęła mnie i moją mamę :) No cóż, czekamy tylko na sterylizację i zaraz trafi do nowego domku. Quote
__Lara Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 clo napisał(a):dziewczyny dobre wiesci!Lajka najprawdopodbniej ma dom u kolezanki mori!:))))trzeba jeszcze tylko dziewczyne wysterylizowac:)Moria reczy za domek:) Jejku, dopiero teraz to przeczytałam :evil_lol::loveu: cudowne wieści, mocno trzymam kciuki :loveu: Quote
__Lara Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Natalali napisał(a):Łajeczka jest cudowna i od razu ujęła mnie i moją mamę :) No cóż, czekamy tylko na sterylizację i zaraz trafi do nowego domku. :loveu: witamy przyszłą właścicielkę Łajuni :loveu: Quote
lunarmermaid Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Super wiadomość! :multi: To się nareszcie Łajeczka ucieszy,własny domek mieć będzie!!!:loveu: Quote
clo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 tylko przydaloby sie dozbierac na sterylke...wiec czy ktos moze cos dorzucic..?chociaz troche by wspomoc nowy domek?... dorcass a mozna teraz podmienic allegro lajeczki?bo ja bym bardzo pieknie sie do ciebie usmiechnela o allegro dla naszego cudnego frania!przy okazji zapraszam na watek franio juz gotowy do adopcji!:)) www.dogomania.pl/forum/f28/szorsciak-franio-szuka-transportu-z-czestochowy-do-elblaga-124286/index49.html#post12344619 Quote
clo Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 pozatym dorcass ogloszenia tez daly twoje bo przypominam ,ze gdyby nie twoje allgero to nei zadzownilaby do mnie pani ktora zauwazyla lajeczke co prawda w kocnu wybrala hebanka naszego ale tylko dlatego ze ma juz jedna sunie i bala sie jak sie dogadaja ale zauwazyla i dzieki temu allegro heban ma dom!:) Quote
Recommended Posts