Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

i jak byl jakis tel w sprawie lajeczki po ukazaniu sie w gazecie?...

ponawiam pytanie o allegro lajki bo wydaje mi sie ze juz dawno wygaslo..

Posted

Moria napisał(a):
Na razie cisza, ale nie ukrywam, że łajka jest do oddania od razu. Poczekamy może pomału sie uloży z jej domkiem.

Jasne, że się ułoży - oby jak najszybciej

Posted

dziewczyny dobre wiesci!Lajka najprawdopodbniej ma dom u kolezanki mori!:))))trzeba jeszcze tylko dziewczyne wysterylizowac:)Moria reczy za domek:)

Posted

dorcass napisał(a):
wooow, to super, szkoda ze ogloszenia nic nie dały:( bo allegro caly czas ma wyroznione i nawet nikt nie zadzwonil:(

:angryy: Łajeczka się nie podoba? :mad:

Posted

clo napisał(a):
dziewczyny dobre wiesci!Lajka najprawdopodbniej ma dom u kolezanki mori!:))))trzeba jeszcze tylko dziewczyne wysterylizowac:)Moria reczy za domek:)

Jejku, dopiero teraz to przeczytałam :evil_lol::loveu: cudowne wieści, mocno trzymam kciuki :loveu:

Posted

Natalali napisał(a):
Łajeczka jest cudowna i od razu ujęła mnie i moją mamę :) No cóż, czekamy tylko na sterylizację i zaraz trafi do nowego domku.

:loveu: witamy przyszłą właścicielkę Łajuni :loveu:

Posted

tylko przydaloby sie dozbierac na sterylke...wiec czy ktos moze cos dorzucic..?chociaz troche by wspomoc nowy domek?...

dorcass a mozna teraz podmienic allegro lajeczki?bo ja bym bardzo pieknie sie do ciebie usmiechnela o allegro dla naszego cudnego frania!przy okazji zapraszam na watek franio juz gotowy do adopcji!:))
www.dogomania.pl/forum/f28/szorsciak-franio-szuka-transportu-z-czestochowy-do-elblaga-124286/index49.html#post12344619

Posted

pozatym dorcass ogloszenia tez daly twoje bo przypominam ,ze gdyby nie twoje allgero to nei zadzownilaby do mnie pani ktora zauwazyla lajeczke co prawda w kocnu wybrala hebanka naszego ale tylko dlatego ze ma juz jedna sunie i bala sie jak sie dogadaja ale zauwazyla i dzieki temu allegro heban ma dom!:)