ihabe Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Pięknoto, jak minął Ci dzień? Bo mnie fatalnie:loveu::-( Quote
clo Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 lajka moj cudzie jak nikt po ciebie nie zadzwoni...to... Quote
fizia Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 __Lara napisał(a):Biedna Łajeczka, ciągle siedzi w tym boksie :( Już nie w tym samym :) to zdjęcie ze schroniska I ma spacerki - więc jest lepiej zdecydowanie Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Biedna Łajeczka, ciągle siedzi w tym boksie :( Quote
clo Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 lajunia w gore!szuka domku lajka i deklaracji na hotelik Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Zajrzyjcie proszę... http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutny-zrezygnowany-prawie-jamniczek-myslowice-136395/ Quote
__Lara Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 fizia napisał(a):Już nie w tym samym :) to zdjęcie ze schroniska I ma spacerki - więc jest lepiej zdecydowanie fiziu, ale ona jest w końcu nadal w schronisku czy w dt? Quote
fizia Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='__Lara']fiziu, ale ona jest w końcu nadal w schronisku czy w dt? Nie, nie - Ona jest już w hoteliku u Morii w Elblągu:loveu: A tu już z Basią w drodze do Hoteliku (14 kwiecień) i już u Morii Kliknij tutaj, by zobaczyć cały obrazek. Quote
__Lara Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ahhh, to cudownie :) już się bałam, że ciągle siedzi w schronie :) ale fakt, że dom stały potrzebny na już... koszty utrzymania wiadomo są, więc domek mile widziany :) Quote
fizia Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 No tak, im szybciej się Domek znajdzie, tym lepiej! Quote
clo Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 lajeczka jak tam z ogloszeniami stojisz?:)allegro jest?:) Quote
Onaa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Jak tam maleńka :) . Gdzie ten twój wymarzony domek ! Quote
Moria Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Maleńka czuje sie dobrze, skacze na spacerkach zamiast siusiac, czy co ine. jest wesolym przyjaznym psem. Naprawde przepraszam was za brak zdjec ale tyle sie u nas dzieje i ostatnio trafil nas z powodu co poniektorych cios więc naprawde was przepraszam. kotowisko.broszka.pl Quote
Onaa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Przepraszam, że o to zapytam tutaj na wątku i do tego publicznie - ale czy Wy też uważacie, że ślepy miot trzeba uśpić ? Dziasiaj dla mnie tutaj na dogomanii wydarzyło się coś bardzo strasznego, nie wiedziałam że tak może być. Quote
fizia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Ja tez się cieszę bardzo, że u Łajki wszystko OK Moria - a można jakosś Wam pomóc? Dogo07 - tu chyba na dogomanii trwa od dawna ten spór - jedni są absolutnie za tym, żeby usypiać ślepe mioty inni są przeciwni. Ja akurat jestem przeciwna - nie trafiają do mnie argumenty, że te psy odbierają miejsce psom schroniskowym, nie wiem dlaczego miałyby mniejsze prawo do życia, niż np. bardzo chore, ledwo żywe staruszeczki. Oczywiście prewencja - sterylizacje na szeroką skalę - ale jak już są na świecie... Quote
__Lara Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Moria napisał(a):Maleńka czuje sie dobrze, skacze na spacerkach zamiast siusiac, czy co ine. jest wesolym przyjaznym psem. Naprawde przepraszam was za brak zdjec ale tyle sie u nas dzieje i ostatnio trafil nas z powodu co poniektorych cios więc naprawde was przepraszam. kotowisko.broszka.pl Super wieści :loveu: pozdrowienia dla Łajeczki :lol: Quote
Recommended Posts