Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mia ma dobre wyniki krwi:loveu: ulżyło mi już całkowicie:) mimo pobytu w schronisku (ok 1 miesiąc praktycznie bez jedzenia), jej stan jest DOBRY:multi: cudownie, cudownie, cudownie:cool3: Wiosna przyniosła jej wielką nadzieję :loveu: jeśli ktoś z Was usłyszy o poszukiwaniu odchowanego 5 mies szczeniaka to piszcie proszę. woj opolskie dowóz gratis (no i kawałek śląskiego ;))

Posted

W ogłoszeniu jest informacja, że Mia jest zaszczepiona - a chyba nie jest, przynajmniej nie ma książeczki ani żadnego zaświadczenia :roll:

Jeszcze trochę, i nie będziemy mogli mówić do niej 'maleńka' - zjada wszystko ślicznie i 'w oczach rośnie' :)

Posted

spytam się jutro. jak ją zabierałam to powiedzieli: gotowa do adopcji: odrobaczona, zaszczepiona, zaczipowana. ale się upewnię jutro jeszcze. ;) jak szczepiona to się będę domagać śladu jakiegoś tego faktu:p

Posted

ło matko! zapomniałam jaka ona chuda jest...ech ja mam przed oczami kupkę kości na siedzeniu auta (jak ją wiozłam).. no ale cóż cudów nie ma, czasu trzeba i będzie ok :) oby dalej miała apetyt:loveu: a jutro się dowiem o papiery Mii ze schroniska to napisze co i jak.

Posted

przypominam o maleństwie i o domu stałym dla niej :cool3: proszę miejcie ją na uwadze jak usłyszycie, że ktoś ze znajomych, sąsiadów (sprawdzonych) chciałby niewielką, młodziutką sunię :loveu:

Posted

noo Mijuchna czeka i czeka:) i mam nadzieję, że się doczeka... jutro dam znowu ogłoszenie do radia na dwa tygodnie a we wtorek do naszej, lokalnej gazety:) hmmm... ciekawe czy już waży chociaż szóstke ...?

Posted

Mamy zainteresowanie z Czestochowy. Czy znajdzie sie ktos z regionalnych dogomaniakow, kto moglby sprawdzic domek? Zwlaszcza , ze suczka jeszcze za mloda na sterylke. W przyszlosci sterylka bylaby oplacona z naszych srodkow.