pietrucha204 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Mia ma dobre wyniki krwi:loveu: ulżyło mi już całkowicie:) mimo pobytu w schronisku (ok 1 miesiąc praktycznie bez jedzenia), jej stan jest DOBRY:multi: cudownie, cudownie, cudownie:cool3: Wiosna przyniosła jej wielką nadzieję :loveu: jeśli ktoś z Was usłyszy o poszukiwaniu odchowanego 5 mies szczeniaka to piszcie proszę. woj opolskie dowóz gratis (no i kawałek śląskiego ;)) Quote
pietrucha204 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 adopcja - adopcje - szczenięta - Mia - Schronisko Dla Zwierząt w Kędzierzynie-Koźlu doczekała się umieszczenia w adopcjach:) (wcześniej chyba nikt nie wierzył, że przeżyje i nie było jej na stronce:p) Quote
wiosna Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 W ogłoszeniu jest informacja, że Mia jest zaszczepiona - a chyba nie jest, przynajmniej nie ma książeczki ani żadnego zaświadczenia :roll: Jeszcze trochę, i nie będziemy mogli mówić do niej 'maleńka' - zjada wszystko ślicznie i 'w oczach rośnie' :) Quote
pietrucha204 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 spytam się jutro. jak ją zabierałam to powiedzieli: gotowa do adopcji: odrobaczona, zaszczepiona, zaczipowana. ale się upewnię jutro jeszcze. ;) jak szczepiona to się będę domagać śladu jakiegoś tego faktu:p Quote
pietrucha204 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 ech jak znajdziesz chwilkę (wiem, że to trudne przy takiej ilości pracy...) to może uda ci się zrobić chociaż jedno, jedyne zdjęcie jak wygląda aktualnie :loveu: Quote
wiosna Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ok, jakby co to daj znać ;) a skoro chip też ma, to powinna dostać naklejki z numerem. Quote
wiosna Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 proszę ;) tutaj widać, jaka jest chuda. Minie jeszcze trochę czasu, zanim dojdzie do nowmy. Quote
pietrucha204 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 ło matko! zapomniałam jaka ona chuda jest...ech ja mam przed oczami kupkę kości na siedzeniu auta (jak ją wiozłam).. no ale cóż cudów nie ma, czasu trzeba i będzie ok :) oby dalej miała apetyt:loveu: a jutro się dowiem o papiery Mii ze schroniska to napisze co i jak. Quote
mmlasowice Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Co to znaczy ? " z twarzy całkiem ładna?" PRZECIEŻ ONA JEST CAŁA PRZEPIĘKNA!!!!!!!!!!!! TO JEST "PSIA LASECZKA"!!!!!!!!!!! Quote
pietrucha204 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 heheh na tych dwóch pierwszych zdjęciach nie widać jaka chudziutka jest :lol: tylko przepiękny pysio :loveu: Quote
NatiiMar Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Piękna ta nasza chudzinka:) :loveu: Jak się sprawdza w DT? Quote
pietrucha204 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 przypominam o maleństwie i o domu stałym dla niej :cool3: proszę miejcie ją na uwadze jak usłyszycie, że ktoś ze znajomych, sąsiadów (sprawdzonych) chciałby niewielką, młodziutką sunię :loveu: Quote
pietrucha204 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 noo Mijuchna czeka i czeka:) i mam nadzieję, że się doczeka... jutro dam znowu ogłoszenie do radia na dwa tygodnie a we wtorek do naszej, lokalnej gazety:) hmmm... ciekawe czy już waży chociaż szóstke ...? Quote
Ati Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Mamy zainteresowanie z Czestochowy. Czy znajdzie sie ktos z regionalnych dogomaniakow, kto moglby sprawdzic domek? Zwlaszcza , ze suczka jeszcze za mloda na sterylke. W przyszlosci sterylka bylaby oplacona z naszych srodkow. Quote
Ati Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 podjelysmy decyzje , ze akurat do tego domku jej nie oddamy Quote
NatiiMar Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Miuśka szuka nadal dobrego domku! Hops maleńka do góry! Quote
pietrucha204 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 już dodaję zdjęcia :)) to już nie jest rudziolek - chudziolek, ale rudziolek - ...? hmm nie wiem z czym zrymować;) już wstawiam fotki Quote
Recommended Posts