Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata_lodz']Sprawdzaliście czy ma jakiś tatuaż albo chip? Sprawdźcie mu też jajeczka - może chłopak jest wysterylizowany, wówczas nie było by problemu z suczką w cieczce. A z resztą nawet kojec jest super rozwiązaniem - przynajmniej będzie bezpieczny :)

Pozdrawiam.

rozłożyło mnie choróbsko ale znając siebie to wyleze dziś z chałpy i przemaszeruje po osiedlu :roll:

jak tylko da się dopaść posprawdzam ... ale nie obiecuję :shake: oczywiście kwestia czipa odpada ... ale podwozie i tattoo obczaje ;)

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']No właśnie najgorsze jest to, że Klockowa chora i to dość mocno, a teraz zamiast się wygrzewać i o Groszku myśleć to będzie po osiedlu za psem ganiać :shake:

a jak nie bedzie go na osiedlu... to trza dalej w teren ...:roll:

no cóż..... moja wina że te psiaki tak mi na sercu leżą??? :placz:

Posted

FAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy:

przepraszam musiałam se przeklnąć !!!!!:oops:

właśnie mi dzwonił TZ że pod naszym studiem błąka sie........ MALAMUT LUB HUSKY !!!!
ryżawy!!!!!!!!!!!!!!!

zrobił mu sesje zdjęciową , zara wyśle mailem :angryy::angryy:

FAKEN!!!! skąd ta plaga psów w Jastrzebiu!!!!!!!!!!!???????????????
:crazyeye:

mam przeczucie że spoza Jebia :angryy:

Posted

wstawiam też w pierwszy post.....

ten też zdezorientowany i zagubiony..... szukający CZEGOŚ....

TEŻ PIES!

dziwne... bo w Jebiu TAKIE psy, psy w typie rasy to były sporadyczne, pojedyńcze przypadki.... nie możliwe żeby one były z Jebia :shake: nie wierzę.... zbyt dużo ich... zbyt wiele błąkających psów NAGLE! :angryy:

ten też zadbany... nie wyglada na tułającego się od dłuższego czasu..... w obu przypadkach widziane są ... w sąsiedztwie lasku w centrum miasta ..... idealne miejsce do niezauważalnego przez ludzi pozbywania się psów ...... :angryy:

w ciągu 2 dni- 2 TAKIE PSY! czyżby miało to związek????????

ehhhhhh.......

Posted

[quote name='monika55']Nastepny??:crazyeye:

:mdleje: niestety....:placz:

Moniko... czy masz wrażenie że te psy przybywaja z poza Jastrzębia?? czy tylko ja mam takie schizy.....:roll::oops:

Posted

Ostatnio zadne do schronu nie docieraly. Moze wiedzac , ze nasz schron juz nie przyjmuje, to wypuszczaja w miescie. Moze dac je wspolnie na zaginione? I te z moich zdjec. To moze byc z rejonu Libiaz, Chrzanow, Krzeszowice, Olkusz.

Posted

monika55 napisał(a):
Ostatnio zadne do schronu nie docieraly. Moze wiedzac , ze nasz schron juz nie przyjmuje, to wypuszczaja w miescie. Moze dac je wspolnie na zaginione? I te z moich zdjec. To moze byc z rejonu Libiaz, Chrzanow, Krzeszowice, Olkusz.

oki założe wątek na zaginionych i dorzucisz te Twoje .... tak ogłosimy ... że mogą być z tamtych okolic...
oki??

Posted

jestem w kontakcie z laską z okolic Dąbrowy, której zaginął haszczak w styczniu.... na moje oko to ten :roll:
Ona sama twierdzi że z wyglądu podobny, tylko wydaje się grubszy...

wiem jak się wabi więc dziś ide w teren i jak spotkam zawołam.... obadamy czy zareaguje...

znaki szczególne- 1 jajo :roll: bede macać :diabloti:

dziewczyna obejrzy w domu po pracy więcej fot i będzie porównywać....

oto jej Haszczak

http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-husky-130120/

Posted

Widzę, że moje rozsyłanie linku gdzie się da coś pomogło :razz:...

Po za tym kopiuję tutaj wiadomość od Ebonique z zaprzęgowego
"teraz niestety nie zadzwonię bo zostawiłam telefon w pracy i muszę po niego pojechać. Złapcie psisko i zadzwońcie do mnie tak ok 19:00 , to już go będę miała. Co do schroniska to pewnie tam będą go szukać więc i tak trzeba by tam pojechać. Coś mi się przypomina, że podobne psisko widywałam w jastrzębiu na zdrojowej jak tam kiedyś pracowałam.
mój numer 608589088 i gg w razie czego 602862".

Tak więc Klocuś - jazda macać jajka, łapać i trzymać :diabloti:.

EDYTUJ:
Lecę rozsyłać zdjęcia w zaginionych rudzielcach, bo w tematach o rudych haszczakach nic nie pisałam wczoraj

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Widzę, że moje rozsyłanie linku gdzie się da coś pomogło :razz:...

Po za tym kopiuję tutaj wiadomość od Ebonique z zaprzęgowego
"teraz niestety nie zadzwonię bo zostawiłam telefon w pracy i muszę po niego pojechać. Złapcie psisko i zadzwońcie do mnie tak ok 19:00 , to już go będę miała. Co do schroniska to pewnie tam będą go szukać więc i tak trzeba by tam pojechać. Coś mi się przypomina, że podobne psisko widywałam w jastrzębiu na zdrojowej jak tam kiedyś pracowałam.
mój numer 608589088 i gg w razie czego 602862".

Tak więc Klocuś - jazda macać jajka, łapać i trzymać :diabloti:.

yyyyyyyyyyy znaczy ta laska go weźmie na dt czy jak???? ona z Jebia jest??

Posted

witam dziewczynki
Mam domek dla pieska jak nie stały to napewno tymczas.ZNajoma by go wzieła do mieszkania.Strasznie siezakochałą w tym haskim czarno białym.Prosimy o kontakt.Ja mam juz od was pieska i szukam drugiego.Pozdrawiamy.

Posted

[quote name='maj25']witam dziewczynki
Mam domek dla pieska jak nie stały to napewno tymczas.ZNajoma by go wzieła do mieszkania.Strasznie siezakochałą w tym haskim czarno białym.Prosimy o kontakt.Ja mam juz od was pieska i szukam drugiego.Pozdrawiamy.

maj...nie odbierz tego źle, ale skoro już brałaś psiaka z dogo to wiesz jakie mamy zasady.... dom musi być sprawdzony.... ;) tymbardziej że jesteś tu nowa, i jak przejrzałam Twoje posty to jesteś zainteresowana (od północy) trzema psiakami :roll::crazyeye:

napisz który psiak z dogo trafił do Ciebie - podaj linka,
kto zajmował się adopcją... ;)

skąd jesteś/ gdzie miałby trafić psiak....

no i najważniejsze- psiak może mieć dom - ktoś może go szukać, więc koleżanka na każde pierdnięcie musiałaby go zwrócić włascicielom....

Posted

Chciałam zapytać czy wchodzisz w zaprzęgowe ;)

A teraz na serio ...to naprawdę dziwne , bo przez czas kiedy jeżdżę do Jebia to widziałam chyba 1 haszczaka zaprzęgowego ...i to na dodatek suczkę a tu na raz w ciągu praktycznie doby 2 i to psy

Posted

a więc..... przeleciałam osiedle wzdłuż i wszerz :roll: i jeszcze dalej.....:roll: NIC! ECHO! ślad po nim zaginął....

zadzwoniłam więc do szefa schronu- TAK! dziś rano odłowili TAKIEGO SREBRNEGO Haszczaka.... albo tego... albo jakiegoś kolejnego....:roll:

w sumie w jastrzębskim schronie są 2 takie srebrne z 2 różnymi okami ....
jeden od jakiś 2 mies. i ten dzisiejszy ....

jutro szef własnoręcznie:diabloti: wymaca psiaki i sprawdzi jajka :diabloti:... tatuaże ;)

Posted

mmmmmmmmm będzie macanko ....

czyli już była panika na osiedlu skoro rano odławiali ...pewnie tacy zadzwonili jak ta pipa grochowa co napisała że ..,,.moze być groźny ,,:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']mmmmmmmmm będzie macanko ....

czyli już była panika na osiedlu skoro rano odławiali ...pewnie tacy zadzwonili jak ta pipa grochowa co napisała że ..,,.moze być groźny ,,:diabloti:

Jak Paweł robił fote rudemu to jakieś moherowe ryczały że "to trzeba wystrzeleć" .... ino co?? PSA czy PAWCIA??? :diabloti:
bo psu krzywdy robić nie wolno :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
Jak Paweł robił fote rudemu to jakieś moherowe ryczały że "to trzeba wystrzeleć" .... ino co?? PSA czy PAWCIA??? :diabloti:
bo psu krzywdy robić nie wolno :diabloti:

ha ha ...liczę ze Pawcio COŚ :razz:;) tym miłym :angryy: moherom powiedział :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

To nie jest ten pies: http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-husky-130120/

Zobaczcie:

Inna maska, inny kształt głowy, inna budowa. Ciężko powiedzieć coś więcej, bo ten na zdj. wyżej ma tylko jedną fotkę... Ale ja jestem pewna, że to inny pies. Wydaje mi się, że ten znaleziony jest psem minimum 2letnim, a zaginiony to szczylek...

Powiedzcie jeszcze co z rudzielcem ?? Ma tutuaż? Bardzo przypomina mi pewnego rodowodowego haszczaka...