Jump to content
Dogomania

Inka Hurtownia... pamietacie? Niestety reaktywacja, wraca jedna suka... w bagazniku!

Recommended Posts

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marcyha']Zdjęcia wszystkich maluchów są tu w wątku[/quote]

Chciałam sobie ściągnąć ich banerek do sygnatury-ale coś mi nie wychodzi ...:placz:

Posted

ineczka dzisiaj bardzo cieszyła się z naszej wizyty. Poznała mnie i przyszła niesmiało na głaski i pogawędkę. Powiedziałam jej o nowym zyciu, wtulała sie we mnie. W pewnym momencie zaczęła łapać moją reke zębami i przywarła brzuchem do ziemi. Chciała sie bawić!!! To wspaniała sunia i madra. Byłam u niej ze dwie godziny, jak odchodziłam długo stała przy siatce i patrzyła smutno. Ona zasługuje jak żadna na swojego ludzia!

mysle, ze w poniedziałek przywiozę weta zeby ja obejrzał. Nie podobaja mi sie grudki po kleszczach, a miała ich kilkanascie!!!
Maluchy zdrowe, rosna jak na drożdżach!

A Maximus to szczęściarz- pierwszy przy cycku, pierwszy do domu, w czepku urodzony.

Posted

[quote name='kosu32']Chciałam sobie ściągnąć ich banerek do sygnatury-ale coś mi nie wychodzi ...:placz:[/quote]
a co Ci nie wychodzi? Może mogę pomóc? Chociaż nie bardzo wim co i jak bo to mój najpierwszejszy bannerek:p
[URL]http://1.1.1.3/bmi/www.marychak.republika.pl/bannerek.gif[/URL]
to link do niego jakby co

Posted

[quote name='marcyha']Chiba można go jeszcze po prostu usunąć z allegro, bo nikt nie licytował?[/quote]
Pewnie, że można, ale może jak się napisze, że zarezerwowany, to podziała to mobilizująco na ludzi którzy się ewentualnie interesują pozostałymi... taki mały chwyt marketingowy w stylu: taka okazja nie będzie trwać wiecznie, trzeba szybko się decydować...

Posted

Cioteczki, dajcie gdzieś na pierwszej stronie linki do stron, gdzie maluchy są ogłaszane. Jestem zarejestrowana na kilku takich stronach i mogłabym poogłaszać maluchy, więc sobie po prostu skopiuję tekst z ogłoszeń już istniejących.;)

Posted

[quote name='Alojzyna']Cioteczki, dajcie gdzieś na pierwszej stronie linki do stron, gdzie maluchy są ogłaszane. Jestem zarejestrowana na kilku takich stronach i mogłabym poogłaszać maluchy, więc sobie po prostu skopiuję tekst z ogłoszeń już istniejących.;)[/quote]

ja robilam kilka (post 69) ale musze fotki podmienic:loveu:

Posted

[quote name='triana1'][INDENT][INDENT]obejrzałam zdjęcia, przekonsultowałam z mężem i decyzja jest taka - Inka z Maximusem
[/INDENT][/INDENT][/QUOTE]

Wiedziałam:evil_lol: no. czułam ,że to będzie Maximus. Niedawno wróciłkam z Bydgoszczy ..muszę nadrobić zaległości na wątku.

Posted

zrobiłam allegro reszcie, ale nie doliczyłam się 11 maluchów..
ponazywałam te w drugim allegro:[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=597071409]szczeniaki do oddania od dzielnej mamy Inki ! (597071409) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

można by zdjęcia maluchów (po 3, 4 zmniejszyć) i dać na 1 stronę z imionami

Posted

[quote name='Negri']a w między czasie Niemcy ogłoszą zbiórkę kasy na maluszki i może coś sie nazbiera ;)[/quote]

z tego co wiem, to Agata pisała że dość już kasy jest.. ale niech sama się wypowie
co do maluchów do Deutschland - to mogę przetłumaczyć

Posted

[quote name='xmartix']z tego co wiem, to Agata pisała że dość już kasy jest.. ale niech sama się wypowie
co do maluchów do Deutschland - to mogę przetłumaczyć[/quote]

Dość nie dość, jeszcze nie wiadomo jak bedzie. Zobaczymy wydruk z banku, bedzie wiadomo ile jest. 650 zł juz wydalismy - buda 450, sucha karma i puszki 200 zł.
Rozliczenie zrobie jak spłyną wpłaty wsziystkie.

Posted

Tak sobie pomyślałam "jak to dobrze,że Inka jest "lokalna" i trafiła na nasz TOZ". Bo Agata i Marysia są niemożliwe:evil_lol:. I każdy piesiak może na nie liczyć - mam na to żywy dowód o imieniu Cywil:loveu:. Poza tym Agata wyczuje domek na milę, a to szczęście.. bo wiecie dzieciaki są słodkie i chętni będą. Różni.. Zawsze jest ryzyko,że będzie: "O jaki śłodki bobaś, bardzo go chciemy" wszystko gra i buczy.. Do czasu kiedy na własnej skórze pójdzie odczuć,że szczeniak poza tym ,że słodki to szkoduje(czasami:loveu:), siusia, kupka i jojczy. Że trzeba nad nim popracować, uczyć i wymaga wzmożonej uwagi (sama 9-lat temu odchowałam jednego, niestety rozbestwiłam zarazę:grab:,patrzę tak na nią teraz,eee dla mnie zawsze będzie maluszkiem:loveu:).

Posted

[quote name='Agata69']Dostałam 100 zł od Saphiry - dziekujemy.
Dzisiaj kupię kurczaków, twarożku i takich tam dla maluchów. Będzie tez na rózne drobiazgi, papierowe ręczniki, jednorazowe talerze itd. Kupie tez w lumpeksie kilka kocy. Wygospodaruje tez na opłacenie allegro.
Plakaty mozna podrukować ale u nas jest słaby , żeby nie powiedzieć żaden odzew.

Mamy najważniejsze - bude i miejsce gdzie Inka i maluchy mogą bezpiecznie żyć. Reszta to "tylko" kasa i fizyczna praca, której sie nie boimy.
Żeby było jasne: przy rodzinie Inki Pracują: marcyha, Bigosik, Agata69 i przyjaciele.[/QUOTE]

BRAVO!!! Jesteście wspaniałe dziewczyny! :modla::ylsuper::klacz:

Posted

[quote name='triana1']może zamiast podmieniać tasiemki napisać na allegro ZAREZERWOWANY!!![/QUOTE]

To dobry pomysł, sprawi wrazenie, że trzeba się spieszyć, bo 'bułeczki' sie rozchodzą! :cool3:

Posted

może takie zestawienia się przydadzą?

mogę też zrobić zestawienia zdjęć każdego maluszka osobno

jeśli można to dajcie je na pierwszą stronę

[B]sunieczki[/B]

[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/9009/sunie.jpg[/IMG]

[B]pieseczki[/B]

[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/5000/pieski.jpg[/IMG]

Posted

Wstawiłam zestawienie zdjęć do pierwszego postu, ale nie wiem czy to nie jest sprzeczne z regulaminem. Może ktoś napisałby do moda i zapytał czy tak moze zostać?