Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety Sabina nie powiem Ci, bo ja je mylę. Sunie są do siebie podobne, na pierwszym zdjęciu ta bardziej z tyłu to mama - Skierka. Skierka ma jechać do Krakowa po świętach, dlatego jeśli dasz radę to wstaw jedno i drugie zdjęcie:)

Posted

martka1982 napisał(a):
Niestety Sabina nie powiem Ci, bo ja je mylę. Sunie są do siebie podobne, na pierwszym zdjęciu ta bardziej z tyłu to mama - Skierka. Skierka ma jechać do Krakowa po świętach, dlatego jeśli dasz radę to wstaw jedno i drugie zdjęcie:)

Tak, wstawilam... ;) i napisalam ze na jednym jest jedna siostra z mama, a na drugim jest druga siostra. Wstawiajac ich imiona chcialam ulatwic potencjalnym zainteresowanym zidentyfikowac wlasciwa sunie, no ale jak Ci sie myla to niech zostanie jak jest...

Posted

[quote name='martka1982']Znalazł dom!:)

ANUSIAK - młody,mały, bardzo przyjazny i towarzyski psiak, przepiękne umaszczenie....

Super!!! :multi:

Czy moze Anusiak znalazl dom z ogloszenia? Aukcja Allegro ma bardzo duzo wejsc, dwa pieski juz usunelam z aukcji, gdyz znalazly domy. Ciekawa jestem czy ta aukcja w ogole cos daje... ;)

Posted

:multi:

Ja bym nie usuwała zdjęć psów z aukcji, tylko zaznaczała, że znalazły domy. Myślę, że to może zachęcić kolejne osoby. :cool3:

Posted

silke napisał(a):
:multi:

Ja bym nie usuwała zdjęć psów z aukcji, tylko zaznaczała, że znalazły domy. Myślę, że to może zachęcić kolejne osoby.:cool3:

Tak sadzisz? Ja poprostu nie chcialam robic niepotrzebnego tłoku w aukcji... :roll:

Poczekajmy moze na opinie innych dogomaniakow... :cool3:

Posted

Zapytam się czy z ogłoszenia czy lokalnie. A ja bym zrobiła tak: usunęłabym zdjęcia tych, które znalazły domki a w ich miejsce wstawiła nowe - w miejsce anusiaka pojawiła się Amelka (jest na pierwszej stronie wątku) a w miejsce Pakera pojawił się Szon. Im więcej zwierzaków pokaże swoje pyszczki na allegro, tym lepiej:)

Posted

martka1982 napisał(a):
Zapytam się czy z ogłoszenia czy lokalnie. A ja bym zrobiła tak: usunęłabym zdjęcia tych, które znalazły domki a w ich miejsce wstawiła nowe - w miejsce anusiaka pojawiła się Amelka (jest na pierwszej stronie wątku) a w miejsce Pakera pojawił się Szon. Im więcej zwierzaków pokaże swoje pyszczki na allegro, tym lepiej:)

Ok, tak wiec bede robila... ;) Juz dodalam nastepne psiutki. :lol:

Posted

Bonnie dzisiaj znalazła dom:)

BONNIE
- również młodziutka, sięga powyżej kolan, piękne biszkoptowe umaszczenie, jej bratu się poszczęściło - już znalazł dom, ona nadal czeka. Bonnie jest przyjazna i towarzyska

• 2 weeks later...
Posted

Grzywka została wczoraj odebrana przez właścicieli:) W jej miejsce pojawi się wkrótce nowy piesek:)

GRZYWKA to młodziutka suczka, która w schronisku jest od niedawna. Myśli cały czas o zabawie i spacerkach. Potrafi podskakiwać jak piłeczka. Jest bardzo wesołą i przyjazną suczką:)

Posted

[quote name='martka1982']Grzywka została wczoraj odebrana przez właścicieli:) W jej miejsce pojawi się wkrótce nowy piesek:)

GRZYWKA to młodziutka suczka, która w schronisku jest od niedawna. Myśli cały czas o zabawie i spacerkach. Potrafi podskakiwać jak piłeczka. Jest bardzo wesołą i przyjazną suczką:)

Hura, hura, hura :multi: