martka1982 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Dzięki Zulugula. Wstawiłam już zdjęcie na stronę schroniska,żeby wszyscy od nas mogli zobaczyć Aki:) Quote
Natussiaa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 śliczna:loveu: super ,że Aki już w nowym domu:multi: Quote
Sabina02 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Martka1982, ktora sunia to Chrupka a ktora Kolba? Quote
martka1982 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Niestety Sabina nie powiem Ci, bo ja je mylę. Sunie są do siebie podobne, na pierwszym zdjęciu ta bardziej z tyłu to mama - Skierka. Skierka ma jechać do Krakowa po świętach, dlatego jeśli dasz radę to wstaw jedno i drugie zdjęcie:) Quote
Sabina02 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 martka1982 napisał(a):Niestety Sabina nie powiem Ci, bo ja je mylę. Sunie są do siebie podobne, na pierwszym zdjęciu ta bardziej z tyłu to mama - Skierka. Skierka ma jechać do Krakowa po świętach, dlatego jeśli dasz radę to wstaw jedno i drugie zdjęcie:) Tak, wstawilam... ;) i napisalam ze na jednym jest jedna siostra z mama, a na drugim jest druga siostra. Wstawiajac ich imiona chcialam ulatwic potencjalnym zainteresowanym zidentyfikowac wlasciwa sunie, no ale jak Ci sie myla to niech zostanie jak jest... Quote
martka1982 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Paker pojechał dziś do nowego domu PAKER - nie toleruje innych psów. Dla ludzi przyjazny i bardzo towarzyski. Wielkość - poniżej kolan. Quote
silke Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Paker, niech Ci się wiedzie. Mam nadzieję, że to dobry dom. :multi: Quote
zulugula Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Aki czuje sie już jak u siebie w domu: Zaprosiłam Panią Halinę na wątek. Quote
martka1982 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Znalazł dom!:) ANUSIAK - młody,mały, bardzo przyjazny i towarzyski psiak, przepiękne umaszczenie.... Quote
Sabina02 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='martka1982']Znalazł dom!:) ANUSIAK - młody,mały, bardzo przyjazny i towarzyski psiak, przepiękne umaszczenie.... Super!!! :multi: Czy moze Anusiak znalazl dom z ogloszenia? Aukcja Allegro ma bardzo duzo wejsc, dwa pieski juz usunelam z aukcji, gdyz znalazly domy. Ciekawa jestem czy ta aukcja w ogole cos daje... ;) Quote
silke Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 :multi: Ja bym nie usuwała zdjęć psów z aukcji, tylko zaznaczała, że znalazły domy. Myślę, że to może zachęcić kolejne osoby. :cool3: Quote
Sabina02 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 silke napisał(a)::multi: Ja bym nie usuwała zdjęć psów z aukcji, tylko zaznaczała, że znalazły domy. Myślę, że to może zachęcić kolejne osoby.:cool3: Tak sadzisz? Ja poprostu nie chcialam robic niepotrzebnego tłoku w aukcji... :roll: Poczekajmy moze na opinie innych dogomaniakow... :cool3: Quote
martka1982 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Zapytam się czy z ogłoszenia czy lokalnie. A ja bym zrobiła tak: usunęłabym zdjęcia tych, które znalazły domki a w ich miejsce wstawiła nowe - w miejsce anusiaka pojawiła się Amelka (jest na pierwszej stronie wątku) a w miejsce Pakera pojawił się Szon. Im więcej zwierzaków pokaże swoje pyszczki na allegro, tym lepiej:) Quote
stokrotka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 A cóż to za cudo widać na zdjęciu za Sofką? :loveu: Quote
Sabina02 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 martka1982 napisał(a):Zapytam się czy z ogłoszenia czy lokalnie. A ja bym zrobiła tak: usunęłabym zdjęcia tych, które znalazły domki a w ich miejsce wstawiła nowe - w miejsce anusiaka pojawiła się Amelka (jest na pierwszej stronie wątku) a w miejsce Pakera pojawił się Szon. Im więcej zwierzaków pokaże swoje pyszczki na allegro, tym lepiej:) Ok, tak wiec bede robila... ;) Juz dodalam nastepne psiutki. :lol: Quote
martka1982 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Bonnie dzisiaj znalazła dom:) BONNIE - również młodziutka, sięga powyżej kolan, piękne biszkoptowe umaszczenie, jej bratu się poszczęściło - już znalazł dom, ona nadal czeka. Bonnie jest przyjazna i towarzyska Quote
martka1982 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Grzywka została wczoraj odebrana przez właścicieli:) W jej miejsce pojawi się wkrótce nowy piesek:) GRZYWKA to młodziutka suczka, która w schronisku jest od niedawna. Myśli cały czas o zabawie i spacerkach. Potrafi podskakiwać jak piłeczka. Jest bardzo wesołą i przyjazną suczką:) Quote
stokrotka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='martka1982']Grzywka została wczoraj odebrana przez właścicieli:) W jej miejsce pojawi się wkrótce nowy piesek:) GRZYWKA to młodziutka suczka, która w schronisku jest od niedawna. Myśli cały czas o zabawie i spacerkach. Potrafi podskakiwać jak piłeczka. Jest bardzo wesołą i przyjazną suczką:) Hura, hura, hura :multi: Quote
Recommended Posts