gonia66 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 martka1982 napisał(a):kopara mi opadła...dobrze,że palce sprawne abym mogła wyrazić radość jaką mnie napawają te fotki!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: dkfopt napisał(a):Nie do wiary, wygląda jakby był tam od dawna, a przecież chyba nigdy nie mieszkał w domu! Na pierwszym zdjęciu leży przy samym komputerze, czyli tuż obok człowieka zamiast chować się po ciemnych kątach!O jaaaaaaaaaaaaaa....normalnie szoking!!!!Martuś, moja kopara też lezy na klawiaturze;);)!CO za radośc, niedowierzanie, zdziwienie!!Gromik w swoim domku!!!On wygląda, jakby to nie ten sam pies!!Taki potulny, szczęsliwy i...hhmmm...taki wyluzowany..???Ale niespodzianka!!!Strasznie sie ciesze i kłaniam nisko wszystkim, którzy mu pomogli!!!:):) Buziaki!!! zuzlikowa napisał(a):... hihihi, ależ jestem "dziki":cool3:! Z dzikościa jednak łóżko wygrało i Pańcia obok! Słodki człekolubny i wygodolubny chłopak! Brawo Gromniś- piesa pokazała,że nie jest głupia, by nie umieć docenić ciepełka, wygody i bezpiecznej bliskości człowieka... człowieka, który CHCE być blisko piesy! ...i oczywiście żradełka, które skapnąć może z tej "ciepłej" ręki! Brawo :)Brawo, brawo, brawo!!!!!!Ale mi to dzikość...chyba człekolubna "serca";):) Quote
malibo57 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 To teraz zobaczycie, jak wygląda i zachowuje się Grom zestresowany. Grom troszkę "speniał", bo w spacerze weekendowym brała udział pani Aneta ( robiła wizytę) i jej suczka. Pod koniec spaceru trochę się rozkręcił i zaczął eksplorować otoczenie. Quote
bela51 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Te sliczne oczyska Groma, wreszcie złamały czyjes serce ! A na pierwszym zdjęciu, są jeszcze wieksze ! Ze strachu.:lol: Quote
martka1982 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 absolutnie piękny, uroczy,jedyny i niepowtarzalny! Quote
Szarotka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ogromnie sie ciesze, tym bardziej, ze stale sie pytalam co z nim zrobimy, bo niby byl taki nie do adopcji :):););) Quote
Cantadorra Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Szarotka napisał(a):Ogromnie sie ciesze, tym bardziej, ze stale sie pytalam co z nim zrobimy, bo niby byl taki nie do adopcji :):););) Szarotko, pamiętam Twoje pytania i nie było perspektyw. Teraz wszystko ułożyło się na pewno po Twojej myśli :) i nie tylko Twojej :) Quote
gonia66 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 martka1982 napisał(a):absolutnie piękny, uroczy,jedyny i niepowtarzalny!O taaaaaaaak:):):) Ja pikolę...trzy razy ogladałam focie!!jeździłam myszką w tą i spowrotem, w górę i w dól, nie mogłam sie napatrzyć!!!A focia na kanapie to już w ogóle kosmos jakiś;);) Grom jak model usiadł zapozować;) Wie chłopak co dobre i co mu się nalezy za lata tułaczki i niedoli;):) Quote
Charly Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 nie do wiary to wszystko:) wystarczyło zabrać psa w inne miejsce i nowy świat mu się otworzył, a i pies jak nowy! GRATULACJE! Quote
martka1982 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 za hotelik w miesiącu kwietniu rachunek wyniesie 130zł, właśnie przelewam kupimy jeszcze leki homeopatyczne Quote
Weimaromaniaczka Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Przepraszam,że dopiero teraz się odzywam ,małe zawirowania po urlopie ;-) Ile mam zamówić tych kropelek dla Groma? Tak jak ostatnio po 2 opakowania? Quote
martka1982 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Weimaromaniaczka napisał(a):Przepraszam,że dopiero teraz się odzywam ,małe zawirowania po urlopie ;-) Ile mam zamówić tych kropelek dla Groma? Tak jak ostatnio po 2 opakowania? jak malibo wejdzie, to napisze, ponieważ ja nie wiem na ile mu tamto starczyło Większość darczynców Groma odwiedza wątek, a do tych, których tutaj nie ma, a miałam maile, również wysłałam powiadomienia o szczęśliwym zakończeniu jeszcze raz dziękuję wszystkim darczyńcom za to,że tak długo byliście z Gromem,że całe lata wspieraliście go finansowo. dzięki! Quote
malibo57 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Weimaromaniaczka napisał(a):Przepraszam,że dopiero teraz się odzywam ,małe zawirowania po urlopie ;-) Ile mam zamówić tych kropelek dla Groma? Tak jak ostatnio po 2 opakowania? Myślę, że na tym etapie wystarczy 1 op. Notakehlu ( weekendy) i 2 op. Sankombi ( 5 dni w tygodniu):) Quote
Olga7 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 (edited) martka1982 napisał(a):jak malibo wejdzie, to napisze, ponieważ ja nie wiem na ile mu tamto starczyło Większość darczynców Groma odwiedza wątek, a do tych, których tutaj nie ma, a miałam maile, również wysłałam powiadomienia o szczęśliwym zakończeniu jeszcze raz dziękuję wszystkim darczyńcom za to,że tak długo byliście z Gromem,że całe lata wspieraliście go finansowo. dzięki! Grom wyrwany z lap bezdusznej czar., trafil do Magdy pod prawdziwą opiekę ludzi z sercem i umiejętnym podejściem a teraz w koncu do swego ,dlugo oczekiwanego domu. Zyczę nowym opiekunom Groma i samemu Gromowi, by żyli szczęsliwie razem dlugie lata. Piękny jest teraz Grom i widać,że szczęsliwy bardzo u boku swych ludzi. Edited April 20, 2012 by Olga7 Quote
martka1982 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 czekam jeszcze na rozliczenie kropelek i będę mogła oficjalnie napisać ile zostało zapraszam na wątki dwóch nieszczęśliwców, dwie zupełnie inne historie ale łączy je cierpienie Norbi, z pękniętym kręgosłupem walczy o powrót do zdrowia: http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19012081 oraz Wenus, oddana przez właścicielkę po 12 latach od adopcji http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post19012129 Quote
martka1982 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 a ja czekam na rozliczenie z weimaromaniaczką za kropelki dla Groma. wtedy będziemy wiedzieć ile zostało i co zrobić z tymi pieniędzmi, więc proszę jeszcze o chwilę cierpliwości Quote
martka1982 Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Grom jest już ostatecznie rozliczony, jeśli nie macie nic przeciwko, to chciałam przekazać to co zostało temu psu na dt: http://www.dogomania.pl/forum/threads/118296-Falban-zosta%C5%82-sam-nie-ma-pieni%C4%99dzy-na-op%C5%82acenie-dt-powr%C3%B3t-do-schronu Quote
malibo57 Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Grom, Pies Odzyskany, pozdrawia z wycieczki w Bieszczady. Ewa pisze, że Grom się coraz bardziej otwiera, inicjuje zabawy, macha ogonem i lubi się przytulać! Nazywa go psem idealnym:) Quote
Recommended Posts