Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

martka1982 napisał(a):
kopara mi opadła...dobrze,że palce sprawne abym mogła wyrazić radość jaką mnie napawają te fotki!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:

dkfopt napisał(a):
Nie do wiary, wygląda jakby był tam od dawna, a przecież chyba nigdy nie mieszkał w domu! Na pierwszym zdjęciu leży przy samym komputerze, czyli tuż obok człowieka zamiast chować się po ciemnych kątach!
O jaaaaaaaaaaaaaa....normalnie szoking!!!!Martuś, moja kopara też lezy na klawiaturze;);)!CO za radośc, niedowierzanie, zdziwienie!!Gromik w swoim domku!!!On wygląda, jakby to nie ten sam pies!!Taki potulny, szczęsliwy i...hhmmm...taki wyluzowany..???Ale niespodzianka!!!Strasznie sie ciesze i kłaniam nisko wszystkim, którzy mu pomogli!!!:):) Buziaki!!!

zuzlikowa napisał(a):
... hihihi, ależ jestem "dziki":cool3:!
Z dzikościa jednak łóżko wygrało i Pańcia obok! Słodki człekolubny i wygodolubny chłopak!
Brawo Gromniś- piesa pokazała,że nie jest głupia, by nie umieć docenić ciepełka, wygody i bezpiecznej bliskości człowieka... człowieka, który CHCE być blisko piesy! ...i oczywiście żradełka, które skapnąć może z tej "ciepłej" ręki!
Brawo :)
Brawo, brawo, brawo!!!!!!Ale mi to dzikość...chyba człekolubna "serca";):)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To teraz zobaczycie, jak wygląda i zachowuje się Grom zestresowany. Grom troszkę "speniał", bo w spacerze weekendowym brała udział pani Aneta ( robiła wizytę) i jej suczka.

Pod koniec spaceru trochę się rozkręcił i zaczął eksplorować otoczenie.

Posted

Szarotka napisał(a):
Ogromnie sie ciesze, tym bardziej, ze stale sie pytalam co z nim zrobimy, bo niby byl taki nie do adopcji :):););)

Szarotko, pamiętam Twoje pytania i nie było perspektyw. Teraz wszystko ułożyło się na pewno po Twojej myśli :) i nie tylko Twojej :)

Posted

martka1982 napisał(a):
absolutnie piękny, uroczy,jedyny i niepowtarzalny!
O taaaaaaaak:):):) Ja pikolę...trzy razy ogladałam focie!!jeździłam myszką w tą i spowrotem, w górę i w dól, nie mogłam sie napatrzyć!!!A focia na kanapie to już w ogóle kosmos jakiś;);) Grom jak model usiadł zapozować;) Wie chłopak co dobre i co mu się nalezy za lata tułaczki i niedoli;):)

Posted

Weimaromaniaczka napisał(a):
Przepraszam,że dopiero teraz się odzywam ,małe zawirowania po urlopie ;-)
Ile mam zamówić tych kropelek dla Groma? Tak jak ostatnio po 2 opakowania?

jak malibo wejdzie, to napisze, ponieważ ja nie wiem na ile mu tamto starczyło

Większość darczynców Groma odwiedza wątek, a do tych, których tutaj nie ma, a miałam maile, również wysłałam powiadomienia o szczęśliwym zakończeniu
jeszcze raz dziękuję wszystkim darczyńcom za to,że tak długo byliście z Gromem,że całe lata wspieraliście go finansowo. dzięki!

Posted

Weimaromaniaczka napisał(a):
Przepraszam,że dopiero teraz się odzywam ,małe zawirowania po urlopie ;-)
Ile mam zamówić tych kropelek dla Groma? Tak jak ostatnio po 2 opakowania?

Myślę, że na tym etapie wystarczy 1 op. Notakehlu ( weekendy) i 2 op. Sankombi ( 5 dni w tygodniu):)

Posted (edited)

martka1982 napisał(a):
jak malibo wejdzie, to napisze, ponieważ ja nie wiem na ile mu tamto starczyło

Większość darczynców Groma odwiedza wątek, a do tych, których tutaj nie ma, a miałam maile, również wysłałam powiadomienia o szczęśliwym zakończeniu
jeszcze raz dziękuję wszystkim darczyńcom za to,że tak długo byliście z Gromem,że całe lata wspieraliście go finansowo. dzięki!

Grom wyrwany z lap bezdusznej czar., trafil do Magdy pod prawdziwą opiekę ludzi z sercem i umiejętnym podejściem a teraz w koncu do swego ,dlugo oczekiwanego domu. Zyczę nowym opiekunom Groma i samemu Gromowi, by żyli szczęsliwie razem dlugie lata. Piękny jest teraz Grom i widać,że szczęsliwy bardzo u boku swych ludzi.

Edited by Olga7
Posted

czekam jeszcze na rozliczenie kropelek i będę mogła oficjalnie napisać ile zostało

zapraszam na wątki dwóch nieszczęśliwców, dwie zupełnie inne historie ale łączy je cierpienie

Norbi, z pękniętym kręgosłupem walczy o powrót do zdrowia:
http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post19012081

oraz Wenus, oddana przez właścicielkę po 12 latach od adopcji
http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post19012129

• 4 weeks later...
Posted

a ja czekam na rozliczenie z weimaromaniaczką za kropelki dla Groma. wtedy będziemy wiedzieć ile zostało i co zrobić z tymi pieniędzmi, więc proszę jeszcze o chwilę cierpliwości

• 2 weeks later...
Posted

Grom, Pies Odzyskany, pozdrawia z wycieczki w Bieszczady.
Ewa pisze, że Grom się coraz bardziej otwiera, inicjuje zabawy, macha ogonem i lubi się przytulać! Nazywa go psem idealnym:)