Czarodziejka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Dziś zauważyłam, że nawet się nieco zapomniał i prawie wyszedł z kojac razem z Paris, ale niestety zajarzył i wrócił...wyszedł dopiero, kiedy sobie poszliśmy. Darł pysk przed furtką, że niby nas woła, ale kiedy przyszliśmy on już utykał jakąś szparę w płocie. Bardzo szczekał za odjeżdżającą Parisią. Quote
martka1982 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Grom już tylu przyjaciół pożegnał a na jego pożegnanie jakoś się nie zanosi..... mam nadzieję,że kolejna przyjaciółka Gromisiowa będzie równie fajna Quote
Czarodziejka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Planuję, aby sypiał z Misią ;) Ona musi być podpięta, bo wraz z siosrą Kają stanowią agresywny duet. Kiedy jedna biega druga wisi przy budzie. Quote
Czarodziejka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Wczoraj dostałam telefon z Łodzi z zapytaniem o Groma. Panie były nim zauroczone i chciały go do mieszkania....No ale cóż..nie nadaje się. Quote
martka1982 Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 no szkoda, ale juz sam odew tez daje jakas nadzieje..... Quote
bela51 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Odwiedzam pięknego strachulca. Szkoda, ze nie nadaje sie do mieszkania. Jest taki śliczny. Quote
figanadrzewna Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 dotarły wpłaty: 10 zł - ISRAEL 20 zł - malibo57 jutro wystawię niewielki bazarek na Gromisia, znów jesteśmy pod kreską. Coraz trudniej go utrzymać. Quote
Czarodziejka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Darczyńcy się od niego odwracają...Siedzi sierot zapomniany i bez szans... Quote
figanadrzewna Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 to trudny przypadek, niestety. Zamówiłam pakiet ogłoszeń, może z wiosną Gromiś człowieka jakiegoś poderwie? Quote
Szarotka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Czarodziejka napisał(a):Darczyńcy się od niego odwracają...Siedzi sierot zapomniany i bez szans... Biedny Gromis .......... Quote
martka1982 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 co tu jeszcze począc, czarodziejka, czy nie da rady zrobić mu fotek z dośc bliska bez innych psiakow? teraz jest ladna pogoda, slonce, zielono, na pewno fotki wyjda lepiej niz zimowe Quote
martka1982 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 w pierwszym poście nic nie ma dlatego mam jeszcze jedną prośbę - czy mogłabyś napisać ile miesięcznie wpływa do Ciebie wpłat na Groma? jaki ma dług? i w ogóle jak wyglądają jego finanse? Quote
bela51 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Rozliczenie Gromisia jest w podpisie figinadrzewnej. Ja obiecuje, ze podziele sie z Gromisiem kolejnym bazarkiem. Musze tylko obfocic ciuchy. Quote
Lu_Gosiak Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 kurcze z rozliczen wynika, ze na Groma brakuje brawie 600zl...masakra Quote
anett Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 no od grudnia Grom ma tylko 250zł deklaracji miesięcznie... edit. spojrzałam na rozliczenie i brakuje chyba 2 wpłat od Israela (grudzień - styczeń) i 3 wpłat CajusaJB (styczeń - marzec) - Figa sprawdź proszę i wyślij może PM z przypomnieniem - to byłoby 50zł Quote
Szarotka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Cajus juz jest na dogo, to moze by cos dorzucil ........... Quote
Szarotka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Trzeba zmienic tytul i napisac w nim jaka jest sytuacja finanoswa Groma......!!!!!!!! Quote
sylwija Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 wczoraj swoja deklaracje przelałam ale to znaczy, że Grom ma dług na dzień dzisiejszy? Quote
martka1982 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 czyli miesięcznie brakuje 150zł deklaracji stałych tak? a do tego jeszcze dług z marca wynosi 200. czy to się zgadza? poprosze kolezanke o zrobienie mu wydarzenia na fb - mam nadzieje,ze chociaz wplatami jednorazowymi bedziemy łatać Quote
Czarodziejka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Szarotka napisał(a):Cajus juz jest na dogo, to moze by cos dorzucil ........... Nie sądzę. Wycofał się bez słowa. Rozmawialiśmy telefonicznie, stąd wiem, że nie ma na co z jego strony liczyć. Takie porzucanie deklaracji bez słowa wyjaśnienia jest nie fair, ale cóż... Quote
sylwija Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 to ja od przyszłego miesiąca swoją deklaracje podwajam, tylko tyle mogę.. a może już nie będzie trzeba ;) i się w końcu ktoś zakocha w naszym chłopaku Quote
Czarodziejka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Chciałabym, żeby trafił na jakąś poczciwą duszę, która da mu kawałek ogrodu i jakąś ślepkę, żeby się mógł schować. Quote
Recommended Posts