Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś zauważyłam, że nawet się nieco zapomniał i prawie wyszedł z kojac razem z Paris, ale niestety zajarzył i wrócił...wyszedł dopiero, kiedy sobie poszliśmy. Darł pysk przed furtką, że niby nas woła, ale kiedy przyszliśmy on już utykał jakąś szparę w płocie. Bardzo szczekał za odjeżdżającą Parisią.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

co tu jeszcze począc, czarodziejka, czy nie da rady zrobić mu fotek z dośc bliska bez innych psiakow? teraz jest ladna pogoda, slonce, zielono, na pewno fotki wyjda lepiej niz zimowe

Posted

w pierwszym poście nic nie ma dlatego mam jeszcze jedną prośbę - czy mogłabyś napisać ile miesięcznie wpływa do Ciebie wpłat na Groma? jaki ma dług? i w ogóle jak wyglądają jego finanse?

Posted

no od grudnia Grom ma tylko 250zł deklaracji miesięcznie...

edit. spojrzałam na rozliczenie i brakuje chyba 2 wpłat od Israela (grudzień - styczeń) i 3 wpłat CajusaJB (styczeń - marzec) - Figa sprawdź proszę i wyślij może PM z przypomnieniem - to byłoby 50zł

Posted

czyli miesięcznie brakuje 150zł deklaracji stałych tak? a do tego jeszcze dług z marca wynosi 200. czy to się zgadza?
poprosze kolezanke o zrobienie mu wydarzenia na fb - mam nadzieje,ze chociaz wplatami jednorazowymi bedziemy łatać

Posted

Szarotka napisał(a):
Cajus juz jest na dogo, to moze by cos dorzucil ...........

Nie sądzę. Wycofał się bez słowa. Rozmawialiśmy telefonicznie, stąd wiem, że nie ma na co z jego strony liczyć. Takie porzucanie deklaracji bez słowa wyjaśnienia jest nie fair, ale cóż...