zuzlikowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Maleńka...jak bardzo masz wyczekujące i tęskne oczka!:-( ...szybko domku...szybko...Maleńka bardzo tęskni! Quote
Gosiapk Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='fizia'] Za każdym razem gdy widzę jej zdjęcie nie mogę się nadziwić nad urodą jej maszczenia! A jaką ma przystojną koleżankę :) Quote
zuzlikowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Brysio']dziewczyny dostałam wiadomosc na ogłoszenie z allegro!!! Witam! Chętnie bym ją przygarnęła ale mam dwa pytania:jak ona toleruje ine psy zwłaszcza suki(bo mam już jedną w domu)?A druga sprawa jest taka,że jestem z Pruszcza Gdańskiego i nie mam możliwości po nią przyjechac, czy byłby to problem,żeby ją do mnie przywiezc? No i jak...toleruje psy? Z fotek tak by wynikało! No,to trzeba wizytę przedadopcyjną załatwiać i transport zabezpieczać! Oj,trzymam kciuki! Trzymam!:loveu::loveu::loveu: Quote
Brysio Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 dziewczyny dostałam wiadomosc na ogłoszenie z allegro!!! Witam! Chętnie bym ją przygarnęła ale mam dwa pytania:jak ona toleruje ine psy zwłaszcza suki(bo mam już jedną w domu)?A druga sprawa jest taka,że jestem z Pruszcza Gdańskiego i nie mam możliwości po nią przyjechac, czy byłby to problem,żeby ją do mnie przywiezc? Quote
fizia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Brysio napisał(a):dziewczyny dostałam wiadomosc na ogłoszenie z allegro!!! Witam! Chętnie bym ją przygarnęła ale mam dwa pytania:jak ona toleruje ine psy zwłaszcza suki(bo mam już jedną w domu)?A druga sprawa jest taka,że jestem z Pruszcza Gdańskiego i nie mam możliwości po nią przyjechac, czy byłby to problem,żeby ją do mnie przywiezc? Ooo Nie no myślę, że jak najbardziej toleruje suczki - spokojnie sobie z nimi stała w tym boksie. Z transportem może by się coś udało Zaraz napiszę do pani. Quote
Brysio Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 ooooo mam nadyieje, ye cos si uda:loveu::loveu::loveu: dostaam jesycye drug wiadomosc od tej Pani, ye gdzbz nie udao si Suni dowiesc to ona bz chciaa chociay w jakis sposob schronisko wspomwc:loveu: Quote
fizia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Maila wysłałam, a z transportem się chyba uda - jeśłi tylko Pani sie zdecyduje! Quote
ihabe Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Trzymamy kciuki!!! Jak będzie problem z transportem do dajcie znać, wspólnymi siłami musi się udać dowieżć sunię do domku!!!!!! Niech tylko ten "Anioł" się zdecyduje na sunię!! Quote
fizia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Brysio - Pani się przypadkiem już do Ciebie nie odezwała? Bo ja nei mam żadnej odpowiedzi Quote
Gosiapk Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Czy ta Pani dzwoniła lub pisała do Was jeszcze? Quote
stokrotka Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Kurcze, trzyman kciuki. :kciuki: Rudasku musi się udać. Czekamy niecierpliwie na wieści.:razz: Quote
fizia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Mam odpowiedź! Bardzo dziękuję,że się Pani odezwala.Cieszę się,że dałoby radę załatwic transport, ponieważ nie mam fizycznej możliwości aby do Was dojechac ze względu na to,że załatwiam teraz tacie operacje na zacmę ale chciałabym pokryc koszty przewozu pieska mam pytanie czy jeżeli było by to więcej niż 200 zł to mogłabym zapłacic Wam teraz200zł i póżniej na konto np?Jeżeli nie możecie przyjechac w najbliższym czasie to nic nie szkodzi.Czekam na odpowiedz.W razie czego służę noclegiem. Pozdrawiam. Quote
Lilmo Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 No,no,no czuję, że coś się kroi :cool3: Trzeba koniecznie sprawdzić ten domek :multi: Quote
clo Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 no mala szykuj sie jesli pani jutro potwierdzi fizi i wszystko pojdzie ok to moze juz w przyszlym tyg bedziesz grzala dupke w domku!:))ale narazie trzeba trzymac kciuki!:))) Quote
zuzlikowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 I tak ma być...grzala dupinkę w domku!:loveu: No bo niby gdzie,jak nie w domku!? Trzymam kciuki!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 A co z transportem? Jak by coś to pamiętajcie, stanę na rzęsach, wezmę urlop i mogę podjechać:loveu: Quote
fizia Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Narazie czekam jeszcze na odpowiedź Pani. Założę też wątek na transportowym, moze akurat ktoś jedzie w taką trasę Quote
Brysio Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wow:crazyeye: co za wspaniałe wiesci, kurcze oby się udało!! ale po tym jak Pani pisze i mowi wydaje sie, ze bedzie super!! Ona sama mi pare maili wysłała w sprawie Rudki i to jeden po drugim wczesniej, musi byc bardzo zainteresowana!! Oby, Oby...:eviltong: Quote
zuzlikowa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Proszę Pani...proszę się pospieszyć! Sunieczka już tak długo czeka:-( Quote
fizia Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Jeszcze nie dostałam maila - ale wczoraj Pani napisała też późnym wieczorem. Zaptałam czy Ruda mieszkałaby w domu, bo nie chcemy, żeby było inaczej i napsiałam, ze będziemy szukać transportu - i że jesłi ktoś specjlanie będzie musiał jechać, to faktycznie te 200 zł by się przydało Quote
Recommended Posts