Jump to content
Dogomania

Malutka*RUDA*od 2 lat,z nadzieją wyglądała przez kraty..Ma super DOM nad morzem :)

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Brysio']dziewczyny dostałam wiadomosc na ogłoszenie z allegro!!!

Witam! Chętnie bym ją przygarnęła ale mam dwa pytania:jak ona toleruje ine psy zwłaszcza suki(bo mam już jedną w domu)?A druga sprawa jest taka,że jestem z Pruszcza Gdańskiego i nie mam możliwości po nią przyjechac, czy byłby to problem,żeby ją do mnie przywiezc?

No i jak...toleruje psy? Z fotek tak by wynikało!

No,to trzeba wizytę przedadopcyjną załatwiać i transport zabezpieczać!
Oj,trzymam kciuki! Trzymam!:loveu::loveu::loveu:

Posted

dziewczyny dostałam wiadomosc na ogłoszenie z allegro!!!

Witam! Chętnie bym ją przygarnęła ale mam dwa pytania:jak ona toleruje ine psy zwłaszcza suki(bo mam już jedną w domu)?A druga sprawa jest taka,że jestem z Pruszcza Gdańskiego i nie mam możliwości po nią przyjechac, czy byłby to problem,żeby ją do mnie przywiezc?

Posted

Brysio napisał(a):
dziewczyny dostałam wiadomosc na ogłoszenie z allegro!!!

Ooo

Nie no myślę, że jak najbardziej toleruje suczki - spokojnie sobie z nimi stała w tym boksie.

Z transportem może by się coś udało

Zaraz napiszę do pani.

Posted

ooooo mam nadyieje, ye cos si uda:loveu::loveu::loveu:

dostaam jesycye drug wiadomosc od tej Pani, ye gdzbz nie udao si Suni dowiesc to ona bz chciaa chociay w jakis sposob schronisko wspomwc:loveu:

Posted

Trzymamy kciuki!!! Jak będzie problem z transportem do dajcie znać, wspólnymi siłami musi się udać dowieżć sunię do domku!!!!!! Niech tylko ten "Anioł" się zdecyduje na sunię!!

Posted

Mam odpowiedź!

Bardzo dziękuję,że się Pani odezwala.Cieszę się,że dałoby radę załatwic
transport, ponieważ nie mam fizycznej możliwości aby do Was dojechac ze względu na to,że załatwiam teraz tacie operacje na zacmę ale chciałabym pokryc koszty przewozu pieska mam pytanie czy jeżeli było by to więcej
niż 200 zł to mogłabym zapłacic Wam teraz200zł i póżniej na konto
np?Jeżeli nie możecie przyjechac w najbliższym czasie to nic nie
szkodzi.Czekam na odpowiedz.W razie czego służę noclegiem. Pozdrawiam.

Posted

no mala szykuj sie jesli pani jutro potwierdzi fizi i wszystko pojdzie ok to moze juz w przyszlym tyg bedziesz grzala dupke w domku!:))ale narazie trzeba trzymac kciuki!:)))

Posted

Wow:crazyeye: co za wspaniałe wiesci, kurcze oby się udało!! ale po tym jak Pani pisze i mowi wydaje sie, ze bedzie super!! Ona sama mi pare maili wysłała w sprawie Rudki i to jeden po drugim wczesniej, musi byc bardzo zainteresowana!! Oby, Oby...:eviltong:

Posted

Jeszcze nie dostałam maila - ale wczoraj Pani napisała też późnym wieczorem.
Zaptałam czy Ruda mieszkałaby w domu, bo nie chcemy, żeby było inaczej i napsiałam, ze będziemy szukać transportu - i że jesłi ktoś specjlanie będzie musiał jechać, to faktycznie te 200 zł by się przydało