obraczus87 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Przepraszam, ale ja sie teraz troche pocieszę :multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::klacz: a teraz zasmucę :( Lunciu wracaj do zdrówka Quote
bela51 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja się tylko smuce, bo wiedziałam,że Lunaczek ma wspaniały domek. Oby tylko był zdrowy. Quote
jola_li Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Oby Lunaczek jak najszybciej wrócił do zdrowia, bo ma dla kogo żyć! Quote
ala Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Są już jakieś wiadomości po wizycie u weterynarza? Quote
ketunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Rozmawiałam dzisiaj z Panią Małgosią i Panią weterynarz, która prowadzi Lunia. Lunakowi zrobił się stan zapalny na tej chorej łapce.:( Ta jego narośl zrobiłą się twarda i go boli. Dostał leki i po weekendzie kolejna wizyta. Poza tym Lunio ma wielką radość w oczach. Jest kochany przez swoich właścicieli i odpłaca się Im tym samym.:loveu: Dostałam odpowiedziedź od dra Bieżyńskiego. W poniedziałek mam zadzwonić i umówić się na konkretny termin wizyty. Trzymajcie kciuki za Lunaczka:) Quote
obraczus87 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Przepraszam za OT. Skatowany szczeniak błaga o pomoc. Każde 5 zl przbliża Go do powrotu do zdrowia... CEGIEŁKA - PIES OWCZAREK- daj szansę Kangurkowi (815062978) - Aukcje internetowe Allegro KANGUREK- SKATOWANE SZCZENIĘ - prosimy o pomoc finansową ! - Dogomania Forum Kangurka czeka operacja albo amputacja łapki. Czy przez człowieka bez serca, Kangurek ma umrzeć?? Quote
ketunia Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Tak opuchlizna zeszła po dwóch dniach. Pod koniec tygodnia jedziemy na konsultację do Wrocławia. Trzymajcie kciuki Quote
ala Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ketunia napisał(a):Tak opuchlizna zeszła po dwóch dniach. Pod koniec tygodnia jedziemy na konsultację do Wrocławia. Trzymajcie kciuki Już nam kciuki odpadają od trzymania:evil_lol: Kasiu napisz coś:modla: Quote
ketunia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ala napisał(a):Już nam kciuki odpadają od trzymania:evil_lol: Kasiu napisz coś:modla: Wizyta została przesunięta. Lunio jedzie na wizytę po nowym roku. U psiaka wszystko w porządku. Po chorobie ani śladu. Chłopak zadomowił się już na dobre. :) Quote
ala Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 POMOCY ZAGLĄDNIJCIE:modla::modla::modla: http://www.dogomania.pl/threads/68106-ORKAN-mlody-laciatek-ze-slicznym-serduszkiem-na-pleckach-marnieje-w-oczach?p=13733637#post13733637 Quote
ala Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 LUNACZEK ŻYCZY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU "" rel="external nofollow noopener"> Quote
jola_li Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ala napisał(a):LUNACZEK ŻYCZY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU A my życzymy wszystkiego najlepszego Lunaczkowi i jego Opiekunom :-)!!! Quote
ala Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 :BIG::laola::BIG::Cool!::BIG::Cool!::laola::Cool!::BIG: :BIG::laola::BIG::Cool!::BIG::Cool!::laola::Cool!::BIG: Quote
ketunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 U Lunaczka wszystko w porządku. Widziałam zdjęcia w komórce Pani Małgosi. Chłopaka rozpiera energia. Rozrywa wszystkie podkłady i zabrał się za obgryzanie swojego koszyczka. Łobuz jeden:) Zrobiła się z niego mała przytulanka. Pani Małgosi ciągle podsuwa pyszczek do całowania:) Lunuś życzy Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku.:) Postaram się o nowe fotki Lunia. Niestety moja komórka nie chce odbierać mms`ów. Quote
ala Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Czekamy na zdjęcia Lunaczka ,miłoby było zobaczyć jego uśmiechnięty pyszczek:modla:Mam nadzieję że u niego wszystko w porządku i dalej tak rozrabia.A jak koszyczek przeżył:cool3: Może są jakieś nowe wiadomości w sprawie jego łapek.Po nowym roku miała odbyć się konsultacja,był już na niej? Wiem Kasiu że nie masz czasu ale może uda Ci się coś dowiedzieć:smile: Przesyłamy pozdrowienia dla p.Małgosi i Jej rodziny i prosimy o wygłaskanie Lunia:loveu: Quote
ketunia Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Niestety nie widziałam się z Panią Małgosią w tym roku. Podejdę na dniach i dowiem się co u niego. I postaram sie o fotki. Quote
ketunia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Niestety Lunio nie kwalifikuje się do operacji. Dr powiedział, że " tak spier.. roboty to jeszcze w swoim życiu nie widział". Piesek ma się dobrze. Ma apetyt. Z pieskiem rezydentem bardzo się zaprzyjaźnili. Razem śpią, razem jedzą :) Na poczatku Lunio denerwował się jak Pepik wylizywał mu mordkę. Jednak teraz na wszystko mu pozwala :) Lunaczek przesyła pozdrowienia :) Tak Panowie gotują z Pańcią :) A tak się uczą;) Quote
ala Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Kasiu bardzo dziękuję za nowe informacje o Lunaczku i za zdjęcia:loveu: .Szkoda że dawno temu ktoś tak niefachowo (delikatnie określając)dokonał operacji jego łapek i teraz biedny psiak musi za czyjeś dyletanctwo i niewiedzę cierpieć:-(.Pocieszające jest tylko to że znalazł ludzi którzy go pokochali ,dali wspaniały dom i na wszelkie sposoby starają się wynagrodzić dotychczasowe krzywdy.Super że Pepik tak dobrze przyjął Lunia i teraz są nierozłączni.Podczas nauki są tak wpatrzeni w siebie:evil_lol:Niestety nie otwiera mi się środkowe zdjęcie z zajęć kulinarnych;) Dziękuję Lunaczkowi za pozdrowienia i życzę mu dużo zdrówka i szybkiego nadejścia wiosny,żeby mógł na słoneczku wygrzewać swoje schorowane łapeczki :smile: Quote
jola_li Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Przy całym swoim nieszczęściu Lunaczek znalazł to, co najważniejsze - Miłość i Dom. I za to należą się wielkie podziękowania Wszystkim, którzy mu w tym pomogli... Czy poruszanie się nadal sprawia mu ból?... Quote
ketunia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Pani Małgosia mówi, że nic go nie boli. Odpukać zdrowy jest ( na tyle na ile może być zdrowy pies w jego wieku). Ma ponoć idealną przemianę materii. Co zje to odrazu wydala;) Pazurki przycięte. Więc jeżeli nie jest na kaflach to daje sobie radę. Quote
ala Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 POMOCY -SUCZKA WYTYPOWANA PRZEZ AZYL DO UŚPIENIA.POWÓD-WIEK!BŁAGAMY O POMOC FINANSOWĄ http://www.dogomania.pl/threads/180330-Stara-PereA-ka-czeka-Zbieramy-deklaracje-na-hotelik-Wielkie-przepeA-nienie-w-schron Quote
diana79 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 czy porzucona niepełnosprawna Misia znajdzie też tak kochający domek? :-( http://www.dogomania.pl/threads/182115-Porzucona-niepe%C5%82nosprawna-sunia-SZUKAMY-DT-NA-CITO!!!!Ona-cierpi! Quote
AMIGA Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 A co słychać u Lunaczka?? Ona ma taką piękną i kochana mordencję, że nie da się go nie kochać Quote
Recommended Posts