Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Panią Małgosią i Panią weterynarz, która prowadzi Lunia.

Lunakowi zrobił się stan zapalny na tej chorej łapce.:(
Ta jego narośl zrobiłą się twarda i go boli. Dostał leki i po weekendzie kolejna wizyta.
Poza tym Lunio ma wielką radość w oczach. Jest kochany przez swoich właścicieli i odpłaca się Im tym samym.:loveu:

Dostałam odpowiedziedź od dra Bieżyńskiego.
W poniedziałek mam zadzwonić i umówić się na konkretny termin wizyty.
Trzymajcie kciuki za Lunaczka:)

• 2 weeks later...
Posted

ketunia napisał(a):
Tak opuchlizna zeszła po dwóch dniach. Pod koniec tygodnia jedziemy na konsultację do Wrocławia.
Trzymajcie kciuki

Już nam kciuki odpadają od trzymania:evil_lol:
Kasiu napisz coś:modla:

Posted

ala napisał(a):
Już nam kciuki odpadają od trzymania:evil_lol:
Kasiu napisz coś:modla:

Wizyta została przesunięta. Lunio jedzie na wizytę po nowym roku.
U psiaka wszystko w porządku. Po chorobie ani śladu. Chłopak zadomowił się już na dobre. :)

• 2 weeks later...
Posted

U Lunaczka wszystko w porządku. Widziałam zdjęcia w komórce Pani Małgosi. Chłopaka rozpiera energia.
Rozrywa wszystkie podkłady i zabrał się za obgryzanie swojego koszyczka. Łobuz jeden:)
Zrobiła się z niego mała przytulanka. Pani Małgosi ciągle podsuwa pyszczek do całowania:)
Lunuś życzy Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku.:)

Postaram się o nowe fotki Lunia.
Niestety moja komórka nie chce odbierać mms`ów.

• 1 month later...
Posted

Czekamy na zdjęcia Lunaczka ,miłoby było zobaczyć jego uśmiechnięty pyszczek:modla:Mam nadzieję że u niego wszystko w porządku i dalej tak rozrabia.A jak koszyczek przeżył:cool3: Może są jakieś nowe wiadomości w sprawie jego łapek.Po nowym roku miała odbyć się konsultacja,był już na niej? Wiem Kasiu że nie masz czasu ale może uda Ci się coś dowiedzieć:smile:
Przesyłamy pozdrowienia dla p.Małgosi i Jej rodziny i prosimy o wygłaskanie Lunia:loveu:

Posted

Niestety Lunio nie kwalifikuje się do operacji. Dr powiedział, że " tak spier.. roboty to jeszcze w swoim życiu nie widział".
Piesek ma się dobrze. Ma apetyt. Z pieskiem rezydentem bardzo się zaprzyjaźnili. Razem śpią, razem jedzą :)
Na poczatku Lunio denerwował się jak Pepik wylizywał mu mordkę. Jednak teraz na wszystko mu pozwala :)

Lunaczek przesyła pozdrowienia :)

Tak Panowie gotują z Pańcią :)

A tak się uczą;)

Posted

Kasiu bardzo dziękuję za nowe informacje o Lunaczku i za zdjęcia:loveu: .Szkoda że dawno temu ktoś tak niefachowo (delikatnie określając)dokonał operacji jego łapek i teraz biedny psiak musi za czyjeś dyletanctwo i niewiedzę cierpieć:-(.Pocieszające jest tylko to że znalazł ludzi którzy go pokochali ,dali wspaniały dom i na wszelkie sposoby starają się wynagrodzić dotychczasowe krzywdy.Super że Pepik tak dobrze przyjął Lunia i teraz są nierozłączni.Podczas nauki są tak wpatrzeni w siebie:evil_lol:Niestety nie otwiera mi się środkowe zdjęcie z zajęć kulinarnych;)
Dziękuję Lunaczkowi za pozdrowienia i życzę mu dużo zdrówka i szybkiego nadejścia wiosny,żeby mógł na słoneczku wygrzewać swoje schorowane łapeczki :smile:

Posted

Przy całym swoim nieszczęściu Lunaczek znalazł to, co najważniejsze - Miłość i Dom.
I za to należą się wielkie podziękowania Wszystkim, którzy mu w tym pomogli...

Czy poruszanie się nadal sprawia mu ból?...

Posted

Pani Małgosia mówi, że nic go nie boli. Odpukać zdrowy jest ( na tyle na ile może być zdrowy pies w jego wieku).
Ma ponoć idealną przemianę materii. Co zje to odrazu wydala;)
Pazurki przycięte. Więc jeżeli nie jest na kaflach to daje sobie radę.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...