Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Greven napisał(a):
To mamy tak: pierwszy miesiąc w hotelu zasponsorowany przez Dv. Pomoże również w transporcie Całusa do hotelu.

Z deklaracji: Mysza 50 zł, Agnieszka 50 zł.
Cudnie :loveu:

Ja w maju tez doloze 50zl, a pozostaja jeszcze mozliwosci bazarkowe:razz: jak ktos bedzie wystawial to chetnie podesle pare rzeczy...

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dobre wieści. Super. Maj opłacony, na czerwiec mamy 150zł. Zostaje 250:roll: do uzbierania.

mielibysmy miesiac wiec mysle ze sie uda,a ja w czerwcu tez grosika dorzuce;)to co eksmitujemy Caluska do hotelu:roll::lol:

Posted

fioneczka napisał(a):
piekne z niego chłopisko ... dostojne, mocne
postawą przypomina mi Rokiego

czyli będzie chłopak u P.Marka a wiec ma duze szanse żeby stać sie prawdziwym "poukładanym" psem

no i pewnie go poznam :razz:

dzieki za przybycie i sorry za offa u Zeuska:oops:sledzilam jego watek i wiedzialam ze jak Calusek trafi do Bogatyni to jestes blisko:oops::evil_lol:

Posted

piekne z niego chłopisko ... dostojne, mocne
postawą przypomina mi Rokiego

czyli będzie chłopak u P.Marka a wiec ma duze szanse żeby stać sie prawdziwym "poukładanym" psem

no i pewnie go poznam :razz:

Posted

Greven napisał(a):
Jutro o 6 rano wyruszamy z Całusem w podróż.

wspaniale:multi:to duzy krok w zyciu Caluska:multi:teraz bedzie juz tylko lepiej:lol:

Posted

Greven napisał(a):
Jutro o 6 rano wyruszamy z Całusem w podróż.

...ojej...to Całusek będzie z Rokim i Hektorkiem!!!!!:multi::multi::multi::multi:
Szczęśliwej drogi! Powodzenia chłopaki:loveu:

Posted

Rany, Greven jak mi opowiadalas o calusku, nie wyobrazalam sobie, ze on az taki piekny jest :loveu: Bardzo sie ciesze, ze Calus trafil do hoteliku ze szkoleniowcem, bardzo bylas przejeta jego losem :p Zaznaczam temat i jesli bedzie taka potrzeba, moze uda mi sie w czerwcu wygospodarowac jakas gotowke (jesli oczywiscie bedzie taka potrzeba dalej).

Posted

Wszystko jest ok, Całus dojechał, widziałam Grubą Kaśkę :evil_lol: Hektora i Rockiego, a także inne psy, które tam przebywają, sama radość w nich, ale napiszę później, bo wróciłam o 2 w nocy, niedawno wstałam, a zwierzątka czekają, aż je obsłużę i ponaglająco tupią nóżkami :evil_lol: