Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='terra']Mały w wątku:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-pieska-wielkosci-yorka-zachodniopom-141771/#post12650526[/URL][/quote]
Dziękuję przeogroooooooomnie [B]terra[/B]!:loveu:

Posted

Właśnie oglądamy wspólnie zdjęcia Kajtusia, dziewczynki w tym czasie bawią się z moimi maluszkami - bardzo ładnie sie bawią, nie ciągną za uszy czy łapki :cool3:
No i najważniejsze - chcą maluszka!!! Czyli Kajtuś ma domek!!!:multi:
Jak i gdzie można piesia odebrać?

Posted

[quote name='mari23']Właśnie oglądamy wspólnie zdjęcia Kajtusia, dziewczynki w tym czasie bawią się z moimi maluszkami - bardzo ładnie sie bawią, nie ciągną za uszy czy łapki :cool3:
No i najważniejsze - chcą maluszka!!! Czyli Kajtuś ma domek!!!:multi:
Jak i gdzie można piesia odebrać?[/quote]
No proszę, jakie wieści! :)

Odebrać, jak odebrać, ale na pewno trzeba podpisać umowę adopcyjną ze schroniskiem, bo ja tam występuję jako DOM TYMCZASOWY. Więc co mi pozostaje?? Zaprosić do schroniska na określony dzień i godzinkę! ;)

Posted

Piesio bardzo się spodobał, Weronika - tak ma na imię dziewczyna chętna adoptować maluszka - powiedziała, że mogą po niego pojechać, choć od "naszej" strony do Wrocławia wjazd przez Wrocław-Leśnicę, trasa na Zieloną Górę) teraz najprawdziwsza tragedia jechać samochodem - chyba ze 12 świateł-wahadeł po drodze i zamiast godzinkę niecałą jedzie się ponad dwie godziny (nie licząc wrocławskich korków).
Czy w sobotę też można tę adopcję sfinalizować - bo nie wiem, jak u jej męża z urlopem...
Popytam jutro, bo pewnie teraz kąpie córcię do snu:lol:

a "czarodziejka" ze mnie taka, że już szóstkę niechcianych biedaków w domu uzbieralam :evil_lol:

Posted

Oczywiście, że sobota także wchodzi w grę- jak najbardziej! ;)

Zatem czekam na sygnał na mój tel. 605095144, kiedy będzie już wiadomo konkretnie co i jak.

Posted

Właśnie podałam Weronice nr telefonu - mówiła, że zadzwoni i się umówi.
Pytała, jak pani ma na imię, powiedziałam, że Koperek :evil_lol:

Jeszcze się nie cieszę, żeby nie zapeszyć... trzymajmy kciuki, żeby trudy dojazdu ich nie zniechęcily:lol:

Posted

[quote name='mari23']
Pytała, jak pani ma na imię, powiedziałam, że Koperek :evil_lol:[/quote]
he he No faktycznie tak już wszędzie na mnie wołają- niektórzy nawet, co mnie w miarę dobrze znają to nie wiedzą, jak mam na imię:roflt:

Posted

[quote name='monika083']ladne imie ...Koperek:evil_lol:[/quote]
No co? Niezauważalny, niewielki i niekiedy zapomniany, a jednak przepięknie pachnący i spróbuj zjeść bez niego młode ziemnaczki:cool3:

Posted

:lol:[quote name='Koperek']No co? Niezauważalny, niewielki i niekiedy zapomniany, a jednak przepięknie pachnący i spróbuj zjeść bez niego młode ziemnaczki:cool3:[/quote

:lol: uwielbiam ziemniaczki z koperkiem:lol::evil_lol:
Weronika chyba boi się dzwonić do nieznajomej o takim imieniu, więc ja
dzwoniłam na podany numer, ale "abonent ma wyłączony aparat lub jest poza zasięgiem":shake:

Weronika z mężem mogą (i chcą !) być w schronisku jutro rano -
około 9 - 10, po południu nie mogą - czekają teraz na wiadomość ode mnie - czy jechać...

Posted

[quote name='mari23']:lol:[quote name='Koperek']No co? Niezauważalny, niewielki i niekiedy zapomniany, a jednak przepięknie pachnący i spróbuj zjeść bez niego młode ziemnaczki:cool3:[/quote

:lol: uwielbiam ziemniaczki z koperkiem:lol::evil_lol:
Weronika chyba boi się dzwonić do nieznajomej o takim imieniu, więc ja
dzwoniłam na podany numer, ale "abonent ma wyłączony aparat lub jest poza zasięgiem":shake:[/quote]
No to pewnie z moim zasięgiem znów coś nie tak:roll: Ale ja na wiosce zabitej dechami mieszkam, więc często tu są takie hopki siupki...

[quote name='mari23']Weronika z mężem mogą (i chcą !) być w schronisku jutro rano -
około 9 - 10, po południu nie mogą - czekają teraz na wiadomość ode mnie - czy jechać...[/quote]
No pewnie, że jechać!! :) Ja oczywiście wezmę MALEŃTASKA i się spotykamy w schronie. [B]Wolałabym jednak, żeby się ze mną skontakowali, nim psa oddam![/B]:razz: Jakby nie patrzeć 5-ty miesiąc go trzymam ;)

Jeżeli nadal nie będzie moja komórka czynna (choć leży na wierzchu:roll:) to proszę o kontakt około 21:00 na numer: [U][B](071)3115586[/B][/U] ;)

Posted

Nikt nie zadzwonił!:roll:

[B]Przypominam, że nie oddam psa BEZ ROZMOWY TELEFONICZNEJ![/B] Zatem proszę o kontakt jutro od godziny 7:30 (poświęcę się i wstanę o barbarzyńskiej godzinie:evil_lol:) na mój numer domowy lub komórkowy. Jeżeli nikt nie zadzwoni to do schroniska nie jadę, bo mam bardzo dużo pracy.

Przykro mi, że tak "ostro" piszę, ale nie mam wyboru! ;)

Posted

To moja wina, że nikt nie zadzwonił,
jeden z moich piesków miał dziś operację i siedzę przy nim, nie zajrzałam tu, dopiero teraz.
Oczywiście, że powinni zadzwonić, podam im ten drugi numer telefonu i mam nadzieję, że wszystko szczęśliwie się zakończy.

A jesli chodzi o "tymczasy" to moje przygarnięte psy były tylko :evil_lol:tymczasowo, teraz nawet czasem ktoś jest chętny, ale... nie oddam!

Posted

Dzwonili, są po "rozmowie przedadopcyjnej":cool3: , wszystko OK,:lol: zaraz wyjeżdżają po maluszka, obiecali wstąpić w drodze powrotnej i pokazać piesia - jak tylko otworzą sklepy - lecę po jakiś prezencik dla niego!:Dog_run:
z radością poczekam do ich powrotu....

Posted

[quote name='mari23']Dzwonili, są po "rozmowie przedadopcyjnej":cool3: , wszystko OK,:lol: zaraz wyjeżdżają po maluszka, obiecali wstąpić w drodze powrotnej i pokazać piesia - jak tylko otworzą sklepy - lecę po jakiś prezencik dla niego!:Dog_run:
z radością poczekam do ich powrotu....[/quote]

trzymam kciuki:loveu:

Posted

[quote name='terra']Z niecierpliwością czekam na wiadomości o adopcji i z domku.[/quote]
Wieści takie, że [B][COLOR=red]Mały[/COLOR][/B] pojechał :)

[I]Ło matko, jaka z niego paskuda przeokropna!:shake: Jak tylko oddałam drugi koniec smyczki nowej Pańci, tak się zaczął za mną oglądać, wlepiać te swoje oczęta w moje oblicze, grzecznie się słuchać i nie marudzić!!! No mówię Wam, że normalnie jeszcze trochę i bym się rozkleiła!:angryy: A nie mam tego w zwyczaju...:cool1:[/I]

[I]Czy one wszystkie tak wyczuwają o co biega, czy tylko ja mam takie szczęście???[/I]

Grunt, że "[I][B]nowi[/B][/I]" fajni i będą dbać o [B][COLOR=red]Kajtusia[/COLOR][/B]- po rozmowie to nie wiem, czy nawet nie za bardzo :cool3: ;):p