Ra_dunia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Uroczy, grzeczny, radosny. Teraz do pełni szczęścia potrzebny jest stały domek. Quote
Ulka18 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Saifik bedzie mial nowa kolezanke ze schroniska. Piekna, czarna suczke z Niska. Quote
Hanka-74 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ehh... normalnie się poryczałam! Saifku Miziaku musisz znaleźć domek! Pamietam nasze pierwsze spotkanie :-(... zawsze w Ciebie wierzyłam Saifku! :loveu: Mureczko dziękuję za zdjęcia. Wymiziaj Go ode mnie za uszkiem, proszę... Quote
Reno2001 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Domku, zgłoś się. Po takie CUDO, powinny ustawiac się kolejki. Quote
Ulka18 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dodalam nowe zdjecia do aukcji, powinny zadzialac. Taki piekny piesek. Aukcja jest wyrozniona, wejsc jest sporo. Quote
Filipki Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Saifiku już powinna się ustawiać kolejka po ciebie. Quote
Ulka18 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='Murka'][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/922/s11zng.jpg[/IMG][/QUOTE] Gotowe! Właśnie wystawiłeś przedmiot na sprzedaż. Oto adres strony z Twoim przedmiotem: [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=603181773]Saif cudny,kudłaty pies jak szpic (603181773) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
Ulka18 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Nie wiem jak inne ogloszenie Saifa, ale moze trzeba mu dorobic?? Quote
terra Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Za dzień lub dwa dorobię Faifowi ogłoszenia. Na razie wysiadł mi monitor i działam na tv a to za duży obraz zbyt blisko. Oczy mi wypływają:roll: Patrzę na łapki Saifa i proponuję obciąć mu kudełki na stópkach równo z paluszkami i do kolanka przyciąć chorągwie. Od spodu też. Łapki nie będą trzymały wilgoci i brudu, a w domu będzie mniej sprzątania;) Quote
Ulka18 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='terra']Za dzień lub dwa dorobię Faifowi ogłoszenia. Na razie wysiadł mi monitor i działam na tv a to za duży obraz zbyt blisko. Oczy mi wypływają:roll: Patrzę na łapki Saifa i proponuję obciąć mu kudełki na stópkach równo z paluszkami i do kolanka przyciąć chorągwie. Od spodu też. Łapki nie będą trzymały wilgoci i brudu, a w domu będzie mniej sprzątania;)[/QUOTE] Wspolczuje Terra, rzeczywiscie praca na ekranie TV jest bardzo męcząca. Mam nadzieje, ze będziesz miala niedlugo monitor. A co do lapek to dobra wskazowka, ja tez tak robie, szczegolnie z Kostaryka, ktora miedzy paluszkami zawsze znosi snieg, lód i błoto. I psu jest tez wygodniej. Quote
Recommended Posts