Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehh... normalnie się poryczałam! Saifku Miziaku musisz znaleźć domek! Pamietam nasze pierwsze spotkanie :-(... zawsze w Ciebie wierzyłam Saifku! :loveu:

Mureczko dziękuję za zdjęcia. Wymiziaj Go ode mnie za uszkiem, proszę...

Posted

[quote name='Murka'][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/922/s11zng.jpg[/IMG][/QUOTE]

Gotowe! Właśnie wystawiłeś przedmiot na sprzedaż.
Oto adres strony z Twoim przedmiotem:
[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=603181773]Saif cudny,kudłaty pies jak szpic (603181773) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

Za dzień lub dwa dorobię Faifowi ogłoszenia.
Na razie wysiadł mi monitor i działam na tv a to za duży obraz zbyt blisko. Oczy mi wypływają:roll:

Patrzę na łapki Saifa i proponuję obciąć mu kudełki na stópkach równo z paluszkami i do kolanka przyciąć chorągwie. Od spodu też.
Łapki nie będą trzymały wilgoci i brudu, a w domu będzie mniej sprzątania;)

Posted

[quote name='terra']Za dzień lub dwa dorobię Faifowi ogłoszenia.
Na razie wysiadł mi monitor i działam na tv a to za duży obraz zbyt blisko. Oczy mi wypływają:roll:

Patrzę na łapki Saifa i proponuję obciąć mu kudełki na stópkach równo z paluszkami i do kolanka przyciąć chorągwie. Od spodu też.
Łapki nie będą trzymały wilgoci i brudu, a w domu będzie mniej sprzątania;)[/QUOTE]
Wspolczuje Terra, rzeczywiscie praca na ekranie TV jest bardzo męcząca.
Mam nadzieje, ze będziesz miala niedlugo monitor.

A co do lapek to dobra wskazowka, ja tez tak robie, szczegolnie z Kostaryka, ktora miedzy paluszkami zawsze znosi snieg, lód i błoto. I psu jest tez wygodniej.