Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Allegro zakończone i cisza...
Podrukowałam troche ogłoszeń i będziemy się lansować po okolicy.

Co umię Czarek?
-"daj głos"
-"zamknij ku*wa mordę!"
-"stój"
-"naprzód"
-"zostań"
-"aport"
-"oddaj"
i moje ulubione, zawsze wzbudza najwięcej zainteresowania wśród parkowiczów:loveu:
-"Czarek! zamknij morde i chodź tu!" (najlepiej gdy w pobliżu jest jakiś Cezary)

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szczurosława']Allegro zakończone i cisza...
Podrukowałam troche ogłoszeń i będziemy się lansować po okolicy.

Co umię Czarek?
-"daj głos"
-"zamknij ku*wa mordę!"
-"stój"
-"naprzód"
-"zostań"
-"aport"
-"oddaj"
i moje ulubione, zawsze wzbudza najwięcej zainteresowania wśród parkowiczów:loveu:
-"Czarek! zamknij morde i chodź tu!" (najlepiej gdy w pobliżu jest jakiś Cezary)

Komendy rozbawiły mnie do łez, zwłaszcza nr 2 :evil_lol:
Taki zdolny pies i nikt go nie chce?

A co do nowego tytułu wątku, to mogą sobie z Łatkiem podać łapkę w tej kwestii ;)

Posted

Właśnie odniosłam połowiczny sukces odnośnie wyprania Czarkowego, chłopak wciąz ma tak zatłuszczone kudły, że szampon nie chce się dobrze pienić :/
Do tego zaprzecza tezie, że szorstkie nie linieją:cool1:
Czesze go codziennie, a i tak kudły latają po całym mieszkaniu, czy ktoś z Was zna jakiś patent na to?:roll:

Posted

Miłe Panie, Czarkosław się przypomina

"A pffe! Surowych nie jadam :/"

"Aleeee mizianki to zawsze i wszędzie :p"

W trakcie wykonywania zdjęć żadne zwierze nie ucierpiało, Fatumek wrócił do reszty szczurząt cały, choć zniesmaczony.

Posted

Że tak naiwnie spytam, gdzie miejsce dla mnie?:-(

"Pilnujemy i nie wpuszczamy, facet swoje miejsce znać musi"

"Słyszałeś?! Spadaj na podłogę!"

"Jeszcze pyskujesz?!"

"No żesz w mordę..."

"Matka ratuj, ja wymiękam..."

Posted

[quote name='Daga & Maks']Czaruś jak zwykle wspaniały na zdjęciach :loveu: aż dziwne że wciąż czeka na dom

Nooo, Olga,co to pozowała z Czarkowym wyżej,stwierdziła, iż ogół może uważać, że Czarek ma u mnie tak dobrze, że krzywdą byłoby go zabierać. Dlatego czekam na klucze od piwinicy i robimy sesje pt:"Czarek przykuty do kaloryfera oblewany zimną wodą":evil_lol:

Prawdą ,że na chwile obecną na trzeciego psa sobie pozwolić nie mogę, Czarka brałam na próbe, daje radę=zostaje, nie daję=robie za DT. Ale to mnie przerasta fizycznie i finansowo, gdybym miała tylko psy to okej, ale w tej sytuacji musze Czarka oddać:-(

Posted

A moga byc kocie? Dlugie, szare, perskie... Sa w zarciu i wszedzie indziej... Przynosze ze sklepu cos w szczelnym opakowaniu, otwieram i one juz tam sa... I w powietrzu fruwaja... A szczotka najwiekszy wrog...

Posted

Anemon napisał(a):
A moga byc kocie? Dlugie, szare, perskie... Sa w zarciu i wszedzie indziej... Przynosze ze sklepu cos w szczelnym opakowaniu, otwieram i one juz tam sa... I w powietrzu fruwaja... A szczotka najwiekszy wrog...

Dziękuje :loveu:

Posted

Szczurosława napisał(a):
Jeśli ktoś napisze, że nie tylko ja musze z żarcie wyciągać psie kudły poczuje się lepiej:-(

:evil_lol: Ja mam psie kudly w zarciu, na ciuchach (rowniez tych swiezo upranych), na calym ciele pod ciuchami, w wannie (pomimo splukiwania), a nawet w srodku tel. komorkowego znalazlam kilka jak wyciagalam baterie. Mam tylko 2 psy, ale razem to 90kg ofutrzonych cial, ktore szaleja po wyrach, kanapach i podlodze, a klaki lataja w powietrzu. Tez nie znam sposobu na zmniejszenie ilosci luznych kudelkow. Czesanie, trymowanie, skubanie nie pomagaja zbytnio. Podawanie witamin, oleju, zoltek jajek, siemienia lnianego tez niespecjalnie. Trzeba sie pogodzic z tym i juz, choc ja w poniedzialek oddaje Sabinke do strzyzenia. Trudno - bedzie przez jakis czas wygladac... no, dziwnie :evil_lol:

Posted

[quote name='mimoza']:evil_lol: Ja mam psie kudly w zarciu, na ciuchach (rowniez tych swiezo upranych), na calym ciele pod ciuchami, w wannie (pomimo splukiwania), a nawet w srodku tel. komorkowego znalazlam kilka jak wyciagalam baterie. (...)

O to! to dokładnie :eviltong:

A tu nasz sprawca

Posted

Normalnie puchne z dumy:lol:
Dzięki Czarkowej pasji aportowania, memlania i żarcia mamy już dopracowane szczekanie na zawołanie, a dzis chłopak szybko załapał i sam przyniósł smycz z parku, którą wypluł dopiero pod łóżkiem.A jaki szedł dumny! ogonek w górze, głowa w górze,przezabawny widok.
Praca z nim to sama przyjemność, szybko łapie o co chodzi, ma chęci, miła odmiana od moich dziewczynek, które wciąż kombinują "jak się tu nie narobić, a zarobić".
Krótko mówiąć, ktoś będzie miał z tego psa dużą pocieche:lol: