Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarek w schronisku spędził ponad rok, wraz z dwoma innymi psami został znaleziony w lesie, Szaruś został adoptowany w schronisku, Korek przez Jagodę1 , a Czarek nadal niczyj....

Tu jeszcze wspólny wątek Czarka i Szarka:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/wlkp-prawie-szorsciak-czarus-w-schronisku-bez-spacerow-pilnie-dt-103936/index109.html#post11966002

Czarek jest około 4-letnim prawie jamnikiem szorstkowłosym.Ładnie zaaklimatyzował się w mieszkaniu i w mieście. Na smyczy nie sprawia problemów, spuszczony pilnuje sie i trzyma blisko. Obecnie mieszka z dwoma sukami, królikami i szczurami i nie sprawia problemów.
Czarek nie wymaga zbyt długich spacerów, łapki muszą dźwigać takie duże ciałko , więc dość szybko sie męczy.
Czarek jest wykastrowany i zaszczepiony, szuka własnego domku

603 224 392
[email protected]
gg 9842331

rozliczenie

Czarek u mnie, bez problemu dał sie wykąpać, pokochał łóżko,a sfochowany po obcięciu pazurów

Tak brzydko mu sie robi na wilczych pazurach...

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Echhh, mimo że Czarkowi nic na odrobaczanie nie dawałam jego kupy są tak nafaszerowane robalami że ja wymiękam,
Do tego nadal walczymy z pchłami.

To pseudoprzytulisko woła o pomstę do nieba, z ulicy miałabym czystszego psa:angryy:

Posted

Szczuroslawa melduje się na wątku ,nie miałam w tamtym tyg. czasu na Dogo przez prace ,a mówiłaś ze nie lubisz jamników :eviltong:
jesteś wspaniała ze zabrałaś Czarka,KOCHAM CIE CIOTECZKO!!!!!
słuchaj jutro wezmę się za allegro jak nikt nie będzie chętny bo mam dzień wolny,a nie robiłam jeszcze nigdy allegro do tego z ogłoszeniami tez możesz na mnie liczyć a jak podasz nr.konta to Cie chociaż trochę wspomogę Cie finansowo,trzeba go zabrac do wet.,odpchlić frontlinem i odrobaczyć

Posted

JustynaM. napisał(a):
Szczuroslawa melduje się na wątku ,nie miałam w tamtym tyg. czasu na Dogo przez prace ,a mówiłaś ze nie lubisz jamników :eviltong:
jesteś wspaniała ze zabrałaś Czarka,KOCHAM CIE CIOTECZKO!!!!!
słuchaj jutro wezmę się za allegro jak nikt nie będzie chętny bo mam dzień wolny,a nie robiłam jeszcze nigdy allegro do tego z ogłoszeniami tez możesz na mnie liczyć a jak podasz nr.konta to Cie chociaż trochę wspomogę Cie finansowo,trzeba go zabrac do wet.,odpchlić frontlinem i odrobaczyć

Oj dziękuje!!:multi:

Dziś odrobaczyłam i odpchliłam wszystkie kundle, bo mimo kąpieli i obroży Czarek moim sprzedał pchły. Frontline czyni cuda, nawet psy teraz ładnie pachną, a kilka godzin po podaniu tabletki z Czarka wyszły takie rzeczy, że na długo zapamiętam...
U weta zostawiłam 40 złotych a i wypadałoby go zaszczepić i założyć książeczke, tym schroniskowym szczepieniom nie ufam.

Czarek nie wymaga długich spacerów, wystarczy mu kilka rundek za kijem w parku i jest padnięty, wczoraj ambitnie zabrałam go do lasu z moimi suczami i chłopak poległ po kilkunastu minutach;)

Obecnie Czarek śpi pod łóżkiem, a ja nadal nie lubie i nie planuje więcej jamnika w domu:eviltong:

Posted

Zmienię w allegro, że Czaruś jest w dt.
Czaruś miał dwukrotnie wyróżnione allegro i miał tylko obserwatorów...
Pamiętam, że był kolegą niedoli naszego Korusia.
Czaruś ma allegro chyba ponad rok:shake:....

Posted

A Czarek właśnie wrócił z parku i poległ pod łóżkiem.
Baardzo chętnie biega i łapie piłki tylko gorzej z przyniesieniem, ale ważne że zmęczony;)

Normalnie Czarek pokochał miasto! Wielka radość jak wróce na pokój, od razu się ładuje na kolana ku oburzeniu moich dziewczynek, rozdaje całusy i radośnie śmiga.
Aż ludzie przystają gdy taki tucznik się rozpędzi i biegnie nie patrząc przed siebie. Ogólnie Czarek pozytywny jest.

Posted

Wpłaty:
Argat:20zł
Jagoda1:100zł
JustynaM:50zł

razem:170zł

wykup Czarka ze schroniska:20zł
bilet pkp:4zł
odrobaczenie i odpchlenie:39zł
sucha karma(Arion, 2kg):12zł

razem:75zł

25.03.2009