Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Piromanka']Już jest koniec kwietnia, a 30 zł do zapłacenia hotelu nie ma.... :-( :-( :-([/QUOTE] Aniu, jeżeli dobrze pamiętam z początku wątku to Kładka pojechała do Morii 20-tego któregoś tam miesiąca. Jej pobyt zawsze był płacony od 20 do 20 każdego miesiąca.W związku z tym wpłata do hoteliku dokonana w marcu dotyczy okresu od 20 marca do 20 kwietnia. Teraz wpłata powinna być zrobiona od 20 kwietnia do 20 maja. Wydaje mi się, że to zadłużenie nie jest takie duże.
No chyba, że coś się w między czasie zmieniło a ja tego nie wyłapałam.
Najlepiej jakby wypowiedziała się Iwonka i Moria w tej sprawie.

Posted

Iwonka za Kładke wpłacała zawsze 15 i tak bym chciala aby pozostało.
Ostatnio 15 kwietnia za Kładke wpłaciła mi 110 zl, wczęśniej w marcu 150 zl, marzec pokryłam z pieniązków od pan z Niemiec.
Teraz kwiecień wyszedl tak;
110 zl od Ihabe, 30 zl wpłaciła Sonikowa co prawda na Gufiego ale pozwoliła dolozyc na Kładkę i Iwona wpłaciła jeszcze 50zl.
Za Kładke za okres od 20 04 do 20.05 jest zapłacone:
190zl, brakuje wiec 110 zl.

Posted

[quote name='Moria']Iwonka za Kładke wpłacała zawsze 15 i tak bym chciala aby pozostało.
Ostatnio 15 kwietnia za Kładke wpłaciła mi 110 zl, wczęśniej w marcu 150 zl, marzec pokryłam z pieniązków od pan z Niemiec.
110 zl od Ihabe, 30 zl wpłaciła Sonikowa co prawda na Gufiego ale pozwoliła dołożyć na Kładkę i Iwona wpłaciła jeszcze 50zl.
[B]Za Kładke za okres od 20 04 do 20.05 jest zapłacone:
190zl, brakuje wiec 110 zl.[/B][/QUOTE] Dziękuje Moria za podanie tych liczb. Czyli dług nie chce się zmniejszyć :shake: ale chociaż wiemy na czym stoimy.
Do 15-ego maja powinniśmy uzbierać zaległe 110,- i bieżące 300,- aby mieć uregulowaną opłatę za hotelik do 20-ego czerwca. We wtorek przyjdzie wpłata ode mnie. Dorzucę 10,- ( więcej nie dam rady).

Posted

Tak sobie pomyślałam, że jeżeli ktoś z nas jest na wątku gdzie psiak idzie do DS (są takie wątki) i zostaje kasa to prośmy o jakąś nawet małą jednorazową wpłatę na Kładkę.

Posted

[B][U]Kładka dostała:[/U][/B]

[B][COLOR="#800080"]30 zł od marysia55

10 zł od gonia66[/COLOR][/B] [B](za maj i czerwiec)[/B]

Kładka ogromnie dziękuje i przesyła ciotkom buziaki i lizaki!

Posted

[quote name='Moria']Iwonka za Kładke wpłacała zawsze 15 i tak bym chciala aby pozostało.
110 zl od Ihabe, 30 zl wpłaciła Sonikowa co prawda na Gufiego ale pozwoliła dolozyc na Kładkę i Iwona wpłaciła jeszcze 50zl.
Za Kładke za okres od 20 04 do 20.05 jest zapłacone:
190zl, brakuje wiec 110 zl.[/QUOTE]

to można to przenieść do 1 postu? i czy nadal tyle samo brakuje?

Posted

Trudny okres mam teraz w domu, jak tylko będę mogła to wrócę i wszystko uzupełnię. Teraz jestem tylko na chwilkę. Aniu, dziękuję, robisz kawał dobrej roboty!

Pozostałym cioteczkom przesyłam buziaki! Dzięki!

Posted

[B][COLOR="#ff0000"]ROZLICZENIE:[/COLOR][/B]

[B][U]Wpływy na konto Kładki:[/U][/B]

[COLOR="#006400"]Gonia13 - 20 zł
ZDWRDWD - 15 zł
Agata51 - 40 zł
Renata5 - 15 zł
ewa gonzales - 20 zł
Bjuta - 10zł
marysia55 - 30 zł
gonia66 - 10 zł
AgusiaP - 30 zł
SONIA1 - 20 zł
SABINA02 - 200 zł
[/COLOR]
[B][U][COLOR="#800080"]RAZEM: 410 zł
[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR="#2f4f4f"]Opłata za hotel do 20 maja - 110 zł[/COLOR][/B]

[B][U][COLOR="#ff0000"]ZOSTAJE: 300 zł[/COLOR][/U][/B]

kamila, wklej proszę aktualne rozlicznie na pierwszą stronę. Tak, żeby bylo widoczne.

Posted

Zrobilam przelew na nowe konte dla Kladki za dwa miesiace (20 zl).
Poniewaz 17 marca wplacilam na konto Ihaba 20 zl za kwiecien i maj, to obecny przelew prosze przeznaczyc na czerwiec i lipiec.
Ciesze sie, ze wychodzimy na prosta.