Ania+Milva i Ulver Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Od Kamilawa dostałam fanty na bazarek dla Kładki:loveu: Wystawię go pod koniec tygodnia. Quote
__Lara Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Od Kamilawa dostałam fanty na bazarek dla Kładki:loveu: Wystawię go pod koniec tygodnia.[/quote] Super :loveu: Kładka obrośnie w nowe złocisze :lol: Quote
kamilawa Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Od Kamilawa dostałam fanty na bazarek dla Kładki:loveu:[/quote] Taa, ale gdyby nie kierowniczka to nic by chyba z tego nie wyszło, bo przecież Kamilka wstydzi się przedstawić :evil_lol: Ważne, że wróciłam ze spaceru na czas :lol: Quote
Moria Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Kładeczka czuje sie dobrze, zajada, gryzie gryzaki, biega po podw9orku ma swoje sprawy, ucieka przed obiektywem, lapie za nogawki od spodni aby zwrocić na siebie uwage. wszystko po staremu ok. Quote
maarit Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Moria']Kładeczka czuje sie dobrze, zajada, gryzie gryzaki, biega po podw9orku ma swoje sprawy, ucieka przed obiektywem, lapie za nogawki od spodni aby zwrocić na siebie uwage. wszystko po staremu ok.[/quote] jak mnie tu dawno nie było:oops::oops::oops:-Kładeczko jak się cieszę, że masz się tak świetnie. Widzę, że gonia66 "ładuje baterie" na wakacjach. Niech sobie odpocznie porządnie;) Quote
Moria Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Z racji tego, że rozgorzała dyskusja po wczorajszym programie o mojej nierzetelności i braku kompetecji i krzywdzeniu przezemnie zwierzat prosze sie zastanowic czy Kładka bedąc u mnie jest w dobrych rękach..... Quote
Moria Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f109/9-lipca-tvp1-21-15-program-o-zwierzakach-141760/index6.html[/URL] Zdjecia są tylko takie bo trudno Kładzi zrobic zdjecie. pozdrawiam zaprasam do czytania. Quote
sonikowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Moria']Z racji tego, że rozgorzała dyskusja po wczorajszym programie o mojej nierzetelności i braku kompetecji i krzywdzeniu przezemnie zwierzat prosze sie zastanowic czy Kładka bedąc u mnie jest w dobrych rękach.....[/quote] Jaka dyskusja? Wrócilam z urlopu i nic tu nie widzę, żeby ktoś o Kładzie się bał ;-) Zabieram się zaraz za zaległe maile i sprawę domku dla naszej panny, ale nie mogę znaleźc tych najnowszych zdjęć.. Nie wiem czy tylko mój komp ich nie widzi? I co z ogłoszeniami? Kamilawa chyba sie podejmował? Czy coś mi się pomieszało? Quote
kamilawa Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Tak, ja się deklarowałam z ogłoszeniami i jutro się za nie zabieram. Jak ktoś zrobi allegro to byłoby fajnie, ja niestety w tym odpadam... :placz: Moria, o czym Ty mówisz, przecież Kładka lepiej trafić nie mogła. Nie jestem w temacie, i chyba nie chcę się udzielać. Ale zna Cię wiele osób, to one poleciły właśnie ten hotelik. Nie wiem jak inni, ale ja Kładkę bym zostawiła. ;) [SIZE=1]Powinnam chyba napisać - PANI. przepraszam.[/SIZE] A Wy dziewczyny, co o tym myślicie? Quote
kamilawa Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='Sabina02']Czy dotarła moja wplata na Kładkę?[/quote] Jak [B]Ihabe[/B] tu wpadnie to pewnie napisze ;) Ja niedługo też coś wpłacę :cool3: Quote
Sonia1 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ja też nie widzę zdjęć. No to przesyłam mizianki dla dziewczyny i czekamy na wieści;) Quote
marysia55 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='Moria']Z racji tego, że rozgorzała dyskusja po wczorajszym programie o mojej nierzetelności i braku kompetecji i krzywdzeniu przezemnie zwierzat prosze sie zastanowic [B]czy Kładka bedąc u mnie jest w dobrych rękach.....[/QUOTE] [/B] według mnie Kładka nie mogła lepiej trafić:loveu::loveu: Quote
agata51 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Moria, daj spokój, już mi się nie chce pisać na ten temat. Quote
ihabe Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][SIZE=3][FONT=Times New Roman][B][U][COLOR=#0000ff][I]podsumowanie stan na 12 lipca 2009 [/I][/COLOR][COLOR=red]wpłaty w maju:[/COLOR][/U][/B] Sonikowa 30zł Gonia13 10zł renata5 15zl Marysia55 20zl Agata51 25zł ihabe 50zl Gonia66 5zł Ania Milwa 20zł Bjuta 50zł (Paulina O?) 20zł ==================== [B][COLOR=red]razem: 245 zł[/COLOR][/B] [I][U][B][COLOR=red]czerwiec:[/COLOR][/B][/U][/I] bazarek od Ania+Milwa 60 zł Gonia13 10zl kamilawa 20 Sonia1 20 Agata51 25 ihabe 50 Gonia66 5 Bjuta 35 Bjuta 5[/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sonikowa 40 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Renata5 15 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Marysia 55 30 zł ============================= [B][COLOR=#ff0000]razem: 315[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [U][B][COLOR=Red]lipiec:[/COLOR][/B][/U] Kamilawa: 20 zł Bjuta: 10 zł Sonia1: 20zł Sabina: 100zł ihabe: 50 zł ============== [COLOR=Red] [B]razem: 200 zł[/B][/COLOR] [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U][B][COLOR=#ff0000]razem: 760 zł [/COLOR][/B][/U] [I][U][B][COLOR=blue]Wydatki:[/COLOR][/B][/U][/I] [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]hotelik maj: [B]300zł [/B]( przelew 20 maj) hotelik czerwiec: [B]300 zł[/B] ( przelew 15 czerwiec) paszport +chip [B]150 zł[/B] ( przelew 2 czerwiec) hotelik lipiec [B]300zł[/B] [/COLOR] ======================= [B][COLOR=red]razem: 1050 zł[/COLOR][/B] 1050 - 760 zł= [U][B][COLOR=#ff0000]290 zł na minusie[/COLOR][/B][/U][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] Quote
ihabe Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 a przy okazji cioteczki zapraszam na bazarek dla Freli i Samsona, musze podgonic z kasą wydaną na operacje:-(:-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-letnie-do-19-07-na-leczenie-freli-sama-141909/index2.html#post12616529[/URL] :loveu::loveu::loveu: Quote
sonikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Niezla dziura budżetowa... Ciotki, trzeba coś wymyślić, bo nie mozemy Morii tak z tym zostawić. Ja wpłaciłam więcej niż deklarowała, ale chyba wyżej juz nie podskoczę bo mi doszły kaukazy na głowę ;-) Częśc debety to kwestia nieszczęśnego paszportu, za który czuję się odpowiedzialna ale po części, bo jednak decyzja, żeby Kladzi po zmianie stanowiska domku nie wysyłać była wspólna.. Fakt, że wtedy myślałyśmy tylko o psie, a nie o finansach, ale tak chyba trzeba. Trudno było ją wyslać skoro byłyśmy nieprzekonane, tylko dlatego, że zainwestowalyśmy w paszport.. Który zresztą może się jeszcze przydać ;-) W każdym razie bedę nadal placić więcej niż deklarowałam, ale calej dziury nie pokryję w najbliższym czasie. :shake: Możliwości są dwie: 1.Ściągniemy jeszcze kogoś na wątek 2.Bazarki No i może Kładka jednak znajdzie domek. Kamilawa, jak ogłoszenia? ;-) Quote
kamilawa Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='ihabe'][FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]1050 - 760 zł= [U][B][COLOR=#ff0000]290 zł na minusie[/COLOR][/B][/U][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/quote] uu, dużo tego :-( ja w tym miesiącu coś dorzucę oczywiście, kto tam z wpłatą zalega? :cool3: :diabloti: Quote
ihabe Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Moria dostała juz opłatę za lipiec. Dziura jest w moim portfelu:loveu: Quote
ihabe Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 nie przejmujcie się, mam jeszcze na jedzenie:evil_lol: Przecież cały czas jestem na minusie ale dla Kladeczki nie żałuję. Nie stresujcie się , jakoś zdobedziemy wiecej kasy:loveu: Quote
sonikowa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='ihabe']Moria dostała juz opłatę za lipiec. Dziura jest w moim portfelu:loveu:[/quote] No nie żartuj?..:oops: I co teraz? Ja w tym tygodniu przeleję znów trochę grosza, ale to i tak tylko cząstka.. Quote
marysia55 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='sonikowa']No nie żartuj?..:oops: I co teraz? Ja w tym tygodniu przeleję znów trochę grosza, ale to i tak tylko cząstka..[/QUOTE] jutro też wpłacę :p:p:p .... może jakiś bazarek, żeby tę dziurę budżetową zatkać :cool3: [quote name='kamilawa']uu, dużo tego :-( ja w tym miesiącu coś dorzucę oczywiście, [B]kto tam z wpłatą zalega? [/B]:cool3: :diabloti:[/QUOTE] przyznać się bez bicia , kto sobie zapomniał :mad::mad: skleroza ludzka rzecz :evil_lol: wybaczymy , tylko szybciutko wpłacać co by nie trzeba było wzywać egzekutorów :cool1: Quote
agata51 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='agata51']To deklaracja dwumiesięczna - 2 x po 25 zł. Później zobaczymy. Może któryś z moich podopiecznych do domku wreszcie sobie pójdzie. :mad:[/quote] Przyznaję się bez bicia. Na razie nie mogę więcej. :oops: Może pod koniec miesiąca coś wyskrobię. Quote
kamilawa Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='agata51']Przyznaję się bez bicia. Na razie nie mogę więcej. :oops: Może pod koniec miesiąca coś wyskrobię.[/quote] Oj, każdy grosz na wagę złota. Dziękujemy :loveu: Bazarek od Ani będzie jak znajdzie troszkę czasu ;) No i ja coś wpłacę jeszcze w tym tygodniu. Jak mi Aga da kasę to 30 wpłacę. Quote
Recommended Posts