gonia66 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ojej ojej...nawet nie wiem co mam napisać...cicho na razie siedzę..ale az mnie rozpiera...bedziemy coś wiedzieć dopiero po 10 lipca???:roll: Quote
Sabina02 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='sonikowa'] Gonia, jakieś ciotki się miały włączyć od lipca? To aktualne, możesz sprawdzić, przypomnieć?[/quote] To ja sie mam wlaczyc... Pamietam :p. 100 zl miesiecznie. Wkrotce wysle.:lol: Quote
Moria Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 W domu Kajtusia juz nie trzeba pilnować potrafi sam nawet dojść do miski z woda do łazienki, sam idzie do ku7chni upomina sie o jedzenie, jak czuje psa merda ogonkiem, bo wie że w poblizu jest jakies zwierzę. Nie chce juz tylkjo spac i spac, nawet sam potrafi trafic do swojego koszyczka. Goniu postaram sie corke przypilnowac aby dala dzis zdjecia. Quote
gonia66 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 no to ja juz prawie na walizkach ale czekam niecierpliwie. wyjezdzam jutro ok 17:eviltong::eviltong: Quote
gonia66 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 ooooooooooo..podpis mi usuneli ciekawe dlaczego tym razem:razz::razz:nudza sie w niedziele jak widac..lepiej by popili troche;) Quote
__Lara Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Moria']W domu Kajtusia juz nie trzeba pilnować potrafi sam nawet dojść do miski z woda do łazienki, sam idzie do ku7chni upomina sie o jedzenie, jak czuje psa merda ogonkiem, bo wie że w poblizu jest jakies zwierzę. Nie chce juz tylkjo spac i spac, nawet sam potrafi trafic do swojego koszyczka. Goniu postaram sie corke przypilnowac aby dala dzis zdjecia.[/quote] :loveu::loveu: kochana psiunia :D Quote
gonia66 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Nie ma fotek../???:-(NO ale czekam jeszcze-do 17 mam czas:roll: Quote
gonia66 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Sabina02']To ja sie mam wlaczyc... Pamietam :p. 100 zl miesiecznie. Wkrotce wysle.:lol:[/quote] Bardzo dziękujemy Sabinko już z góry:loveu::loveu:Z rozpędu chcialam Ci nawet swój numer konta wyslac..w ostataniej chwili sie zorientowalam ze na Kladeczkę wysyłamy do Ihabe Quote
marysia55 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='gonia66']no to ja juz prawie na walizkach ale czekam niecierpliwie. wyjezdzam jutro ok 17:eviltong::eviltong:[/QUOTE] [B][SIZE="3"][COLOR="Purple"]Gonia życze udanych wakacji i wracaj do nas jak najszybciej [/COLOR][/SIZE][/B] [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_14.gif[/IMG][IMG]http://img63.imageshack.us/img63/5558/napjmorzerozkoszykj3.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_14.gif[/IMG][IMG]http://img63.imageshack.us/img63/5558/napjmorzerozkoszykj3.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_14.gif[/IMG] Quote
marysia55 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='gonia66']Bardzo dziękujemy Sabinko już z góry:loveu::loveu:[B]Z rozpędu chcialam Ci nawet swój numer konta wyslac.[/B].w ostataniej chwili sie zorientowalam ze na Kladeczkę wysyłamy do Ihabe[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: miałabyś kieszonkowe na te wakacje :eviltong: Quote
gonia66 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='marysia55']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: miałabyś kieszonkowe na te wakacje :eviltong:[/quote] Osz kurde nie pomyslalam tym razem...:razz::razz:No ale teraz już za poźno:cool1:DAm rae jakoś przetrwać ale po powrocie sobie odbiję;);) Quote
agata51 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRman000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_47.gif[/IMG][/URL]Goniu, słoneczka życzymy! [URL="http://www.smileycentral.com/dl/index.jhtml?partner=ZSzeb095_ZRman000&utm_id=7923"][IMG]http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb095&pp=ZRman000[/IMG][/URL] Quote
Lionees Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Moria']W domu Kajtusia juz nie trzeba pilnować potrafi sam nawet dojść do miski z woda do łazienki, sam idzie do ku7chni upomina sie o jedzenie, jak czuje psa merda ogonkiem, bo wie że w poblizu jest jakies zwierzę. Nie chce juz tylkjo spac i spac, nawet sam potrafi trafic do swojego koszyczka. Goniu postaram sie corke przypilnowac aby dala dzis zdjecia.[/quote] Ta informacja powinna być chyba na wątku niewidomego Kajtusia,bo to o nim mowa:razz: Jednakże miło czyta się o wszystkich psiakach przebywających z naszą Kładeczką:) Goniu,ja również słoneczka życzę:loveu: Quote
Moria Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Tak zgadza sie ja pomyliłam wątki8. Malgosiu do 17 jakąś fotke postaramy sie wkleic, bo sie okazuje że nowych nie robilysmy, ale to juz na wątku Kajtusiowym. Quote
Lionees Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Moria'][B]Tak zgadza sie ja pomyliłam wątki8.[/B] Malgosiu do 17 jakąś fotke postaramy sie wkleic, bo sie okazuje że nowych nie robilysmy, ale to juz na wątku Kajtusiowym.[/quote] W sumie nic takiego się nie stało,ba...nawet właśnie przez tą informację polecę na Kajtusiowy wątek,odwiedzić chłopaka;) Moria-podziwiam,trzeba mieć dużo siły i tej fizycznej i tej psychicznej,żeby ogarnąć to wszystko :loveu: Quote
kamilawa Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Goniu, miłego wypoczynku ;) Wyślij pocztówkę :evil_lol: A dokąd jedziesz? Quote
ihabe Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][SIZE=3][FONT=Times New Roman][B][U][COLOR=#0000ff][I]podsumowanie z mojej strony: [/I][/COLOR][COLOR=red]wpłaty w maju:[/COLOR][/U][/B] Sonikowa 30zł Gonia13 10zł renata5 15zl Marysia55 20zl Agata51 25zł ihabe 50zl Gonia66 5zł Ania Milwa 20zł Bjuta 50zł (Paulina O?) 20zł ==================== [B][COLOR=red]razem: 245 zł[/COLOR][/B] [I][U][B][COLOR=red]czerwiec:[/COLOR][/B][/U][/I] bazarek od Ania+Milwa 60 zł Gonia13 10zl kamilawa 20 Sonia1 20 Agata51 25 ihabe 50 Gonia66 5 Bjuta 35 Bjuta 5[/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sonikowa 40 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Renata5 15 zł[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Marysia 55 30 zł ============================= [B][COLOR=#ff0000]razem: 315[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=2][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [U][B][COLOR=Red]lipiec:[/COLOR][/B][/U] Kamilawa: 20 zł Bjuta: 10 zł ============== [COLOR=Red] [B]razem: 30 zł[/B][/COLOR] [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U][B][COLOR=#ff0000]razem: 590 zł [/COLOR][/B][/U] [I][U][B][COLOR=blue]Wydatki:[/COLOR][/B][/U][/I] [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=blue]hotelik maj: [B]300zł [/B]( przelew 20 maj) hotelik czerwiec: [B]300 zł[/B] ( przelew 15 czerwiec) paszport +chip [B]150 zł[/B] ( przelew 2 czerwiec)[/COLOR] ======================= [B][COLOR=red]razem: 750 zł[/COLOR][/B] 750 - 590 zł= [U][B][COLOR=#ff0000]160 zł na minusie[/COLOR][/B][/U][/SIZE][/FONT] [/SIZE][/FONT] Quote
gonia66 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 bARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ wAM Kochane Anioły za życzonka:loveu::loveu:JUż siedze na walizkach ale oczywiście w domu "jubel na kółkach' a mamusia przed kompem siedzi:eviltong::eviltong:No musże pożegnac sie z moimi psiakami i cioteczkami kochanymi przecież.Jade do Bułgarii ze znajomymi na 2 auta- to dluga bardzo historia ale moze kiedys opowiem- dosc napisac- ze ten wyjazd byl zaplanowany co do najmniejszego szczególu rok temu..bylo gotowe absolutnie wszystko- tylko gonia wylądowala w szpitalu:p:pKiedys moze opowiem, bo jest co:loveu:Najważniejsze, ze prawdopodobnie tym razem sie uda:lol:Nie wiem tylko jak ja bez Was wytrzymam:-(:-(Prosze mnie wspierać cieplutkimi myslami i głaskami i miziankami naszych pociech:loveu::loveu: 'DO NASTĘPNEGO"- SLĘ BUZIAKI I UŚCISKI DLA KAŻDEJ Z OSOBNA I WSZYSTKICH RAZEM:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
kamilawa Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Goniu, my będziemy za Tobą tęsknić. Baw się dobrze, a jak tylko wrócisz to wchodź od razu na dogo i fotki pokaż :evil_lol::evil_lol: Quote
__Lara Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [quote name='Bjuta']Goniu, odpocznij! Nawet nie patrz na kawiarenki internetowe!!! Zabraniam! :mad:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawe czy gonia posłucha :diabloti: Quote
Bjuta Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Goniu, odpocznij! Nawet nie patrz na kawiarenki internetowe!!! Zabraniam! :mad: Quote
agata51 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='gonia66']bARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ wAM Kochane Anioły za życzonka:loveu::loveu:JUż siedze na walizkach ale oczywiście w domu "jubel na kółkach' a mamusia przed kompem siedzi:eviltong::eviltong:No musże pożegnac sie z moimi psiakami i cioteczkami kochanymi przecież.Jade do Bułgarii ze znajomymi na 2 auta- to dluga bardzo historia ale moze kiedys opowiem- dosc napisac- ze ten wyjazd byl zaplanowany co do najmniejszego szczególu rok temu..bylo gotowe absolutnie wszystko- tylko gonia wylądowala w szpitalu:p:pKiedys moze opowiem, bo jest co:loveu:Najważniejsze, ze prawdopodobnie tym razem sie uda:lol:Nie wiem tylko jak ja bez Was wytrzymam:-(:-(Prosze mnie wspierać cieplutkimi myslami i głaskami i miziankami naszych pociech:loveu::loveu: 'DO NASTĘPNEGO"- SLĘ BUZIAKI I UŚCISKI DLA KAŻDEJ Z OSOBNA I WSZYSTKICH RAZEM:iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/quote] No, jak Gonia po powrocie zacznie opowiadać te swoje "długie historie", możemy nie wyrobić! :diabloti: Quote
__Lara Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='agata51']No, jak Gonia po powrocie zacznie opowiadać te swoje "długie historie", możemy nie wyrobić! :diabloti:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to "swoja", z Dogorry :evil_lol: Quote
Recommended Posts