Tola Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Data Tytuł Cena Odpowiedzi Promowanie Od: 5 wrz Do: 1 paź Młodziutka, delikatna Mila pragnie mieć ... podgląd edycja zakończ Za darmo 1 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 5 paź Statystyki Wyświetleń: 191 Tel: 10 Obserwuje: 3 Quote
elik Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Dnia 5.09.2018 o 22:06, b-b napisał: Dziękuję Boguniu :) Quote
elik Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 19 godzin temu, Tola napisał: Data Tytuł Cena Odpowiedzi Promowanie Od: 5 wrz Do: 1 paź Młodziutka, delikatna Mila pragnie mieć ... podgląd edycja zakończ Za darmo 1 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 5 paź Statystyki Wyświetleń: 191 Tel: 10 Obserwuje: 3 Dziękuję :) To już wszystkie wyróżnienia :) Quote
elik Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Jak się skończą wyróżnienia, to bardzo Cię proszę Boguniu, przypomnij mi o ponownym wyróżnieniu, ale na PW. Na wątku mogę przeoczyć :) Quote
elik Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 6.09. na konto Mikuni wpłynęła kwota 30,00 zł od dorcia2 deklaracja IX. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
b-b Posted September 12, 2018 Author Posted September 12, 2018 Dnia 9.09.2018 o 02:05, elik napisał: 6.09. na konto Abi wpłynęła kwota 30,00 zł od dorcia2 deklaracja IX. Bardzo serdecznie dziękujemy Dziekujemy bardzo!:) Quote
b-b Posted September 12, 2018 Author Posted September 12, 2018 Dnia 8.09.2018 o 16:53, elik napisał: Jak się skończą wyróżnienia, to bardzo Cię proszę Boguniu, przypomnij mi o ponownym wyróżnieniu, ale na PW. Na wątku mogę przeoczyć :) Przypomne Eluś :) Było jedno zapytanie z okolic Wroclawia ale to nie domek dla niej. Quote
elik Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 12 godzin temu, b-b napisał: . . . Było jedno zapytanie z okolic Wroclawia ale to nie domek dla niej. Będzie to właściwe, to z TEGO DOMKU :) Tylko musimy cierpliwie poczekać :) 1 Quote
b-b Posted September 13, 2018 Author Posted September 13, 2018 10 godzin temu, elik napisał: Będzie to właściwe, to z TEGO DOMKU :) Tylko musimy cierpliwie poczekać :) Fajnie by było bo mała jest juz dobrze przygotowana przez Julitę na zycie w swoim domku. Nie pozostało nam nic innego jak tylko promować jej ogloszenia i czekać na TEN dom:) Quote
elik Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 5 minut temu, b-b napisał: Nie pozostało nam nic innego jak tylko promować jej ogloszenia i czekać na TEN dom:) Dokładnie tak :) Quote
Havanka Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Zmieniłam ogłoszenie Mikuni na woj. ślaskie - Katowice. Może dałoby radę wyróżnić je? Dotychczasowe promowania juz sie skończyły. https://www.olx.pl/oferta/mikusia-mlodziutka-suczka-czeka-na-swoja-pania-CID103-IDsfNc9.html Quote
b-b Posted September 17, 2018 Author Posted September 17, 2018 22 godziny temu, Havanka napisał: Zmieniłam ogłoszenie Mikuni na woj. ślaskie - Katowice. Może dałoby radę wyróżnić je? Dotychczasowe promowania juz sie skończyły. https://www.olx.pl/oferta/mikusia-mlodziutka-suczka-czeka-na-swoja-pania-CID103-IDsfNc9.html Dziękuję Elu. Mika ma promowane w tej chwili 4 ogłoszenia. Poproszę Elę żeby i Twoje wyróżniła. Miałam dzisiaj zapytanie: -Pani ja w sprawie tego psa. - Witam. Czy chciałaby pani jeszcze czegoś się dowiedzieć o suni bo mam nadzieję, ze czytała pani ogłoszenie? -No. Kiedy można by zobaczyć psa? -Sunia jest w Łodzi. -A to za daleko jest. -Ale w ogłoszeniu pisze gdzie znajduje się sunia (we wszystkich ogłoszeniach pisze,że Mika jest w Łodzi! ) Pani się rozłączyła. Ręce opadają :( Quote
Tola Posted September 19, 2018 Posted September 19, 2018 Dnia 17.09.2018 o 20:31, b-b napisał: Dziękuję Elu. Mika ma promowane w tej chwili 4 ogłoszenia. Poproszę Elę żeby i Twoje wyróżniła. Miałam dzisiaj zapytanie: -Pani ja w sprawie tego psa. - Witam. Czy chciałaby pani jeszcze czegoś się dowiedzieć o suni bo mam nadzieję, ze czytała pani ogłoszenie? -No. Kiedy można by zobaczyć psa? -Sunia jest w Łodzi. -A to za daleko jest. -Ale w ogłoszeniu pisze gdzie znajduje się sunia (we wszystkich ogłoszeniach pisze,że Mika jest w Łodzi! ) Pani się rozłączyła. Ręce opadają :( Wreszcie zadzwoni Boguniu TEN Jedyny Człowiek, zobaczysz. Mika to bardzo ładna sunia, musi wreszcie zauroczyć kogoś odpowiedzialnego. Quote
b-b Posted September 20, 2018 Author Posted September 20, 2018 13 godzin temu, Tola napisał: Wreszcie zadzwoni Boguniu TEN Jedyny Człowiek, zobaczysz. Mika to bardzo ładna sunia, musi wreszcie zauroczyć kogoś odpowiedzialnego. Jak promowane ogłoszenia się zakończą znowu je wyróżnimy i będziemy czekać . Dostałam trochę kosmetycznych fantów na Mikusię to będą pieniążki na wyróżnienia. Quote
Olena84 Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Dnia 17.09.2018 o 20:31, b-b napisał: Dziękuję Elu. Mika ma promowane w tej chwili 4 ogłoszenia. Poproszę Elę żeby i Twoje wyróżniła. Miałam dzisiaj zapytanie: -Pani ja w sprawie tego psa. - Witam. Czy chciałaby pani jeszcze czegoś się dowiedzieć o suni bo mam nadzieję, ze czytała pani ogłoszenie? -No. Kiedy można by zobaczyć psa? -Sunia jest w Łodzi. -A to za daleko jest. -Ale w ogłoszeniu pisze gdzie znajduje się sunia (we wszystkich ogłoszeniach pisze,że Mika jest w Łodzi! ) Pani się rozłączyła. Ręce opadają :( No przecież ludzie nie czytają;). Nawet myślałam by na początku pisać, "proszę o uważne przeczytanie ogłoszenia" - wtedy odpadną nam takie osoby Quote
elik Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Dnia 17.09.2018 o 20:31, b-b napisał: . . . Poproszę Elę żeby i Twoje wyróżniła. . . . Bogusiu, wyróżnić to ogłoszenie ? Quote
b-b Posted September 21, 2018 Author Posted September 21, 2018 6 godzin temu, elik napisał: Bogusiu, wyróżnić to ogłoszenie ? Poczekajmy Eluś jeszcze chwilkę :) EDIT: Elu wyróżnij je :) A 6.10 będę prosiła Cię o wyróżnienie znowu tych Dnia 30.08.2018 o 23:10, elik napisał: Czyli te cztery? https://www.olx.pl/oferta/mlodziutka-delikatna-mila-pragnie-miec-swojego-czlowieka-CID103-IDuck5X.html Warszawa https://www.olx.pl/oferta/porcelanowa-madrosc-i-lagodnosc-w-typie-collie-smoothie-CID103-IDwnsSH.html Łódź https://www.olx.pl/oferta/marze-o-domku-CID103-IDuUQMH.html Poznań https://www.olx.pl/oferta/czekam-tesknie-zabierz-mnie-do-domku-prosze-CID103-IDtou8T.html Wrocław Może OLX zrobi znowu promocję? Quote
Tola Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 Wykasowałam w swoim OLX dla Miki liczbę wyświetleń, wciąż czekamy na ten właściwy telefon.. Quote
elik Posted September 21, 2018 Posted September 21, 2018 5 godzin temu, b-b napisał: Poczekajmy Eluś jeszcze chwilkę :) EDIT: Elu wyróżnij je :) A 6.10 będę prosiła Cię o wyróżnienie znowu tych Może OLX zrobi znowu promocję? Ok Boguniu, ale bardzo proszę daj znać na PW :) Quote
elik Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Wczoraj tj. 21.09. na konto Mikuni wpłynęła kwota 20,00 zł od yucca - deklaracja IX. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
b-b Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 23 godziny temu, elik napisał: Ok Boguniu, ale bardzo proszę daj znać na PW :) Jasne :) 6 godzin temu, elik napisał: Wczoraj tj. 21.09. na konto Mikuni wpłynęła kwota 20,00 zł od yucca - deklaracja IX. Bardzo serdecznie dziękujemy Bardzo dziękujemy :) Quote
Tola Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Zaglądam do Mikuni, życzę dobrego dnia Quote
b-b Posted September 23, 2018 Author Posted September 23, 2018 Dnia 16.09.2018 o 21:49, Havanka napisał: Zmieniłam ogłoszenie Mikuni na woj. ślaskie - Katowice. Może dałoby radę wyróżnić je? Dotychczasowe promowania juz sie skończyły. https://www.olx.pl/oferta/mikusia-mlodziutka-suczka-czeka-na-swoja-pania-CID103-IDsfNc9.html Elu czy możesz odświeżyć ogłoszenie bo chcemy je wyróżnić :) Quote
Havanka Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 6 minut temu, b-b napisał: Elu czy możesz odświeżyć ogłoszenie bo chcemy je wyróżnić :) Boguniu zwolnilo sie promowane miejsce po Nutce, wiec wstawilam Mikusie.Będzie jeszcze wyroznione do 27 wrzesnia. Quote
b-b Posted September 23, 2018 Author Posted September 23, 2018 43 minuty temu, Havanka napisał: Boguniu zwolnilo sie promowane miejsce po Nutce, wiec wstawilam Mikusie.Będzie jeszcze wyroznione do 27 wrzesnia. Dziękuję Elu :D Przypomnę się później ;) Quote
Recommended Posts