Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też mam w planie pojawić się z Dzidzorem na tej wystwie..
Narazie jestem na etapie poszukiwania Transportu :razz:

[url=http://www.canossa.prv.pl]++ || Strona hodowli psów rasy American Staffordshire Terrier ||++[/url]

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

termin wpłaty:
I termin 31.05. 2009
II termin 17.06.2009

[B]Wystawcy krajowi: I termin II termin[/B]
za pierwszego psa (z katalogiem) 60 zł 75zł
każdego następnego (bez katalogu) 55zł 70zł
za każdego psa w kl. szczeniąt (bez katalogu)25zł
Młody Prezenter10zł

Posted

[B]Wystawcy zagraniczni:[/B]
do 17.06.2009 - za każdego psa -[B]100 zł[/B]; psy z kl. szczeniąt - [B]50 zł[/B]
po 17.06.2009 - za każdego psa - [B]110 zł[/B]; psy z klasy szczeniąt - [B]50 zł[/B]

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='REDA&MELA']Orientuje się ktoś, jak daleko jest z dworca pkp na miejsce wystawy?:cool3:[/quote]
ze stacji Ustroń Kuźnia wystarczy tylko przejść przez ulicę ;) nie sposób nie trafić :)

Posted

[quote name='REDA&MELA']Czyli 20 min mi wystarczy? :cool3:[/quote]
mała poprawka, stacja to Ustroń Zdrój, Kuźnia to stadion, gdzie jest wystawa :evil_lol: :oops: Spokojnie wystarczy:) nie wiem od której strony pojedziesz, ale być może zobaczysz nawet wystawę z okna pociągu :eviltong: dosłownie tylko trzeba przejść przez przejazd kolejowy i już widać stadion;) dużo ludzi z psami chodzi, więc nie da się nie trafić:evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']mała poprawka, stacja to Ustroń Zdrój, Kuźnia to stadion, gdzie jest wystawa :evil_lol: :oops: Spokojnie wystarczy:) nie wiem od której strony pojedziesz, ale być może zobaczysz nawet wystawę z okna pociągu :eviltong: dosłownie tylko trzeba przejść przez przejazd kolejowy i już widać stadion;) dużo ludzi z psami chodzi, więc nie da się nie trafić:evil_lol:[/quote]

No to świetnie! :lol: Zgłaszamy się w takim razie:cool3:. Jadę z Wrocławia, wiec od strony Katowic.

Posted

[quote name='Darianna']a my się dziś na styk zgłosiliśmy, przelew też poszedł :diabloti:[/quote]

Daria mamy nadzieję, że wpadniesz z Brando pod flaci ring :razz:

Posted

[quote name='basia bonnie']mała poprawka, stacja to Ustroń Zdrój, Kuźnia to stadion, gdzie jest wystawa :evil_lol: :oops: Spokojnie wystarczy:) [B]nie wiem od której strony pojedziesz, ale być może zobaczysz nawet wystawę z okna pociągu [/B]:eviltong: dosłownie tylko trzeba przejść przez przejazd kolejowy i już widać stadion;) dużo ludzi z psami chodzi, więc nie da się nie trafić:evil_lol:[/quote]

Tam mozna przyjechać tylko z jednej strony, bo z drugiej jest tylko Wisła i koniec torów. :D

Ja też będę na wystawie pierwszy raz, razem z Darianną (mam nadzieję).
Pozdrawiam

Posted

[quote name='matrix.....']Joanna Szczepańska - Korpetta[/quote]

No własnie... tak to jest jak sędzia podany po terminie zgłoszeń

[B]Poszukuję psa do 'Młodego Prezentera'.[/B]
Rasa i płeć obojętna, tylko żeby wiedział o co chodzi i żeby poszedł z obcą osobą ;) Kontakt na priv lub gg (6750255).

Posted

[quote name='Talagia']Super :) Zapowiada sie sporo seterów, my również będziemy[/quote]

Dawno sie nie widzielismy:)
Wy wciaz w rozjazdach zagranicznych:) ale tym razem spotkamy sie i nawet zaraz po Was wskakujemy na ring:)