Bliss Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 jamor napisał(a): hi hi hi, cze tu ozzi.jamor jaja sobie robi. u mnie jest ok. juz sie zadomowiłem. pochwaliłem sie nawet jamorowi moimi zdolnosciami. potrafie w 2 sek, dostac sie do sasiedniego boksu, sianki mają tylko 180 cm wiec coto dla mnie. widziałem mine jamora w chwili jak wskoczyłem do boksu lando.jamor mało nie narobił w nachy ze strachu i z paniką w oczach rzucił sie do mnie na ratunek. nie wiem po co bo i tak miałm zamiar skoczyc do nastepnego. mam nowe zdjecia w albumie :mad::mad::mad::mad: straszyć ludzi po nocy - sumienia nie masz :diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wygląda na to, że Ozzy czuje się jak u siebie :lol: No to ciąg dalszy moich fotek: Sasza Quote
enia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 JAK ZAWSZE PIĘKNE ZDJĘCIA :) aż mi sie zachciało jechać do Pipi:loveu: Ira cieszysz się???:evil_lol: hi,hi,hi nie bedę straszyć, ale w lipcu to przyjadę:eviltong: Quote
Pipi Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 enia napisał(a):JAK ZAWSZE PIĘKNE ZDJĘCIA :) aż mi sie zachciało jechać do Pipi:loveu: Ira cieszysz się???:evil_lol: hi,hi,hi nie bedę straszyć, ale w lipcu to przyjadę:eviltong: Będzie mi baaaardzo przyjemnie,cieszę się :sweetCyb: i czekam,ale chyba chciałaś powiedzieć: PRZYJEDZIEMY :nono: :nerwy: :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: Agaciaaa :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Bliss Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 a cóż to za olbrzym Sasza? :crazyeye: cuuuuda tam chowasz Pipi :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Piękne to te zdjęcia nie są ;) szkoda, że pogoda nie dopisała, ciągle padało więc nie dało się porobić fotek na podwórku. Bliss Sasza to osobisty pies Pipi ;) kudłata emerytka ;) taki prawie sznaucer olbrzym :loveu: Jeszcze trochę: Mona Dianka - nie dałam rady złapać jej w kadr ;) Quote
evita. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Agaciu- fotki przecudne :loveu::loveu::loveu:. Umiesz obfocić zwierzyniec Pipi jak nikt inny. Dziękujemy :multi: [quote name='enia']JAK ZAWSZE PIĘKNE ZDJĘCIA :) aż mi sie zachciało jechać do Pipi:loveu: Ira cieszysz się???:evil_lol: hi,hi,hi nie bedę straszyć, ale w lipcu to przyjadę:eviltong:[/QUOTE] No ciotka ciotka :mad::mad::mad: Widzę, że cichaczem chciałaś mnie wymiksować z wypadu do Irci :mad:. "Niedoczekanietwoje", że tak powiem :eviltong:. Pipi szykuj się na nasz nalot w lipcu. Pakuję Enię do auta i przybywamy :p Quote
Pipi Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Enia Evita, :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
enia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Monka ma wyłysiałą szyjkę? nowa kotka nazywa sie BRUNIA:) zalożę jej wątek na miau... dla pewności to ta panienka po prawej na fotach? a w ogóle , nie jestem ubezwłasnowolniona póki co żeby mnie "pakować " do samochodu:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='evita.']Agaciu- fotki przecudne :loveu::loveu::loveu:. Umiesz obfocić zwierzyniec Pipi jak nikt inny. Dziękujemy :multi: A dziękuję, dziękuję i polecam się na przyszłość ;) dla mnie to sama przyjemność :p [quote name='enia']dla pewności to ta panienka po prawej na fotach? Tak mi się wydaje, ale niech Pipi potwierdzi ;) O tu jeszcze jedna fotka, więcej niestety nie mam, bo kicia siedziała ciągle schowana Quote
Pipi Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Enia,imię bardzo ładne,dzięki.Mona teraz cała jest taka plackowata,ale już jest lepiej.Niestety,tylko encorton zadziałał i się nie drapie.Nie wiem,czy jak przestanę podawać,to nie zacznie się drapać znowu.Jeszcze ok tygodnia będzie dostawała tylko.Boję się,bo to słyszałam,że świństwo i nie leczy,ale już patrzeć nie mogłam,jak ona cierpi.Nie pomogła ta kuracja lekami od grzybicy i antybiotyk.Wet powiedziała,żebym encorton podała.Trzeciego dnia już się nie drapała.Nie wiem co dalej z nią będzie. Quote
enia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=113120 wątek Bruni :) czyli z Monką znowu do weta trzeba jak skończy się lek? Quote
evita. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='enia']http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=113120 wątek Bruni :) czyli z Monką znowu do weta trzeba jak skończy się lek? Fajnie, że Brunia ma swój wątek :) Mam nadzieję, ze ktoś zauważy tą srebrną ślicznotkę :) [quote name='enia'] a w ogóle , nie jestem ubezwłasnowolniona póki co żeby mnie "pakować " do samochodu:evil_lol: Oki, oki- małe sprostowanie- obie- w własnej, nieprzymuszonej woli pakujemy się do auta i ruszamy do Falek/Falk (jak to się właściwie odmienia? ;) ) :) Quote
Pipi Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Dziękuję za wątek.Ten kto wypatrzy Brunię będzie zadowolony,bo to prawdziwa przylepka.Wystarczy,że powiem Brunia,już traktorek się włącza i łapki chodzą,to jedna,to druga.Zupełnie przytulaśny i niekłopotliwy kić. W czwartek dwie kicie do starylizacji umówione.Pierwsza pod skalpel Murzynka,bo potrafi po dwa tygodnie wędrować.Wczoraj właśnie wróciła z "podróży",teraz odsypia. . . . . . . .Evita,czy Falek,czy Falk,zapytam dyra w szkole,ok?. . . Quote
Iza. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='agaciaaa']A dziękuję, dziękuję i polecam się na przyszłość ;) dla mnie to sama przyjemność :p [/QUOTE] Mam nadzieję, że następnym razem i ja będę mogła pojechać. Muszę jeszcze tylko załatwić kilka spraw zwiazanych ze szkołą i jestem wolna :cool3: Quote
anetek100 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 to ja już po:)dzisiaj licka obroniłam, teraz czekamy na agaciaaa Quote
agaciaaa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Gratulacje Anetek!!!! Zazdroszcze że już po :placz: Quote
Pipi Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='anetek100']to ja już po:)dzisiaj licka obroniłam, teraz czekamy na agaciaaa[/QUOTE] Bardzo miło,cieszę się i gratulacje.To teraz kciuki za Ciebie Agaciaaa.A Ty Iza? Quote
anetek100 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='agaciaaa']Gratulacje Anetek!!!! Zazdroszcze że już po :placz:[/QUOTE] stresik wiaodmo na początku zawsze jest, ale jaka ulga potem:)wiem, że pomagają bez względu na szkołę, miasto, to tzw. formalnośc, bo ocena na dyplomie to średnia ocen z wszystkich lat, odpowiedź i ocena z pracy..tak chyba wszędzie jest, zatem będzie dobrze:):):):)ja pisałam prace troche o ochronie środowiska, ale musiałam wklecić przedsiebiortswa w to i tak sie zapultałam że nagle ni stąd ni z owąt gadałam o torebkach z biedronki hehehehehehehehehe także i śmiesznie i symatycznie tez było:):):) Quote
Recommended Posts