enia Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 jamor napisał(a):wczoraj podrapał mnie po boczkach jak próbowałem go wziosc na rece podczas wprowadzania na teren, dzis sam mi na rece wskoczył i wdrapał sie na barki. tyle psów na wybiegu,łoj łoj. kilka dni i bedzie z nimi zapierniczał. na razie wszystko obserwuje. widziałem w jego oczach zainteresowanie bojką , wiec zaprosiłem ja do niego do boksu. ona go wprowadzi, wieczorem zapoznam go z tolą. z guciem nie bede go konfrontował bo ten naopowiada mu głupot np . " ludzie to takie dzikie bestie ktore zjadają psy. jamor jest jednym z nich, nibby głaszcze i karmi ale ciagle zmusza mnie go chodzenia na smyczy, pewnie po to aby mnie do ubojni zaprowadzic ............" Nie wiem co kombinujecie i dlaczego ozzy do mnie trafił. zwyczjanie to na dogo robia tak ,że jak pies problemowy to najlepiej do jamora, a tu prosze, ozzy, spoko gosc, kultura, ani nie przeklina, nie pierdzi, nie ubliza nikomu.... czyli Ozzik trochu kultury wam tam wprowadzi :evil_lol::lol: aaa właśNIe, czytam i czytam o Evelin :loveu: gdzie Twa fotka KOBIETO????:p Quote
Pipi Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 A jaki On ładny w tym Wielkim Świecie.Cieszę się,że nie posmutniał i nie boi się,tak jak np.Alutka.Brawo Ozzy,jestem z ciebie dumna. Quote
agaciaaa Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Super Ozzy wygląda! Teraz ładnie prosimy Jamora o więcej fotek i będzie można chłopaka ogłaszać- może tym razem się uda. Pipi dziękuję za gościnę i miłe towarzystwo :) Fotek zrobiłam sporo, ale oczywiście nie wszystkie wyszły ;) Zmniejszyłam pierwszą turę, więc lecimy: Kropeczka :loveu: Luka Quote
enia Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Pipi napisał(a):A jaki On ładny w tym Wielkim Świecie.Cieszę się,że nie posmutniał i nie boi się,tak jak np.Alutka.Brawo Ozzy,jestem z ciebie dumna. co z Alutką? ma źle? agaciaaa fajnie , że dojechałas do Pipi:multi: Quote
agaciaaa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 enia napisał(a):co z Alutką? ma źle? agaciaaa fajnie , że dojechałas do Pipi:multi: Chyba Pipi chodziło po prostu o to, że Alutka strachliwa jest. Ja też się cieszę ;) Dogomania odżyła, więc lecę dalej z fotkami Jamnisia Punia Quote
agaciaaa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Narazie wystarczy, ale mam jeszcze duużo :lol: Quote
agaciaaa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 enia napisał(a):Jeju jak ta kropka sie usmiecha!!!! :) Bo Kropka jest w ogóle fantastyczna, cudowna, przekochana..........:loveu::loveu::loveu: Quote
enia Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 A masz fotki nowej kici? Może bym ja na miau pokazała..... Quote
agaciaaa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 enia napisał(a):A masz fotki nowej kici? Może bym ja na miau pokazała..... Coś tam mam, ale musisz troszkę poczekać, później wstawię ciąg dalszy fotek. Quote
Bliss Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 uśmiechnięta Kropka to miss dogomanii!! Jamnisia spojrzeniem powala :loveu: one do adopocji? mają wątki swoje? Quote
enia Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Bliss napisał(a):uśmiechnięta Kropka to miss dogomanii!! Jamnisia spojrzeniem powala :loveu: one do adopocji? mają wątki swoje? jak najbardziej do adopcji!!! wątków nie mają tylko tu je maglujemy od czasu do czasu....:) Quote
Randa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Agaciaa zdjęcia super! Wszystkie psy Pipi są uśmiechnięte i wykochane-i Kropka, i Jamnisia i Luka - same cuda. Nalepsze zdjęcie Majki - można tylko gdybać, co jej z oczu patrzy. Mam nieodparte wrażenie, że w naszym rejonie adopcje są trudniejsze(z wyjatkami) niż na zachód od podlaskiego.... Quote
Bliss Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 zapraszam na bazarek dla Pipi i na sznupki :) http://www.dogomania.pl/threads/187898-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-%C5%9ALICZNO%C5%9ACI-na-sznupki-i-dla-Pipi!!!! Quote
jamor Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 ozzy ma depresje. nic nie je, ma gorączke, siedzi w kącie, drży i leje pod siebie. zabrałem wszelkie sznurki z okolicy bo boje sie ze sie powiesi Quote
Bliss Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 jamor napisał(a):ozzy ma depresje. nic nie je, ma gorączke, siedzi w kącie, drży i leje pod siebie. zabrałem wszelkie sznurki z okolicy bo boje sie ze sie powiesi :crazyeye::crazyeye: no co Ty! żartujesz? matko biedul tęskni ... :-( Quote
jamor Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 hi hi hi, cze tu ozzi.jamor jaja sobie robi. u mnie jest ok. juz sie zadomowiłem. pochwaliłem sie nawet jamorowi moimi zdolnosciami. potrafie w 2 sek, dostac sie do sasiedniego boksu, sianki mają tylko 180 cm wiec coto dla mnie. widziałem mine jamora w chwili jak wskoczyłem do boksu lando.jamor mało nie narobił w nachy ze strachu i z paniką w oczach rzucił sie do mnie na ratunek. nie wiem po co bo i tak miałm zamiar skoczyc do nastepnego. mam nowe zdjecia w albumie Quote
Pipi Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 jamor napisał(a): hi hi hi, cze tu ozzi.jamor jaja sobie robi. u mnie jest ok. juz sie zadomowiłem. pochwaliłem sie nawet jamorowi moimi zdolnosciami. potrafie w 2 sek, dostac sie do sasiedniego boksu, sianki mają tylko 180 cm wiec coto dla mnie. widziałem mine jamora w chwili jak wskoczyłem do boksu lando.jamor mało nie narobił w nachy ze strachu i z paniką w oczach rzucił sie do mnie na ratunek. nie wiem po co bo i tak miałm zamiar skoczyc do nastepnego. mam nowe zdjecia w albumie Jamor,krew spłynęła mi do stóp,jak przeczytałam post wyżej.Nie ukrywam,że pierwsza myśl,to: wsiadam w pociąg i jadę po biedaka. . . . :scared: . . . .czytam dalej,a tu proszę,cały Ozzy,akrobata.On tylko jak jest wolny,to pilnuje się domu.W kojcu,na łańcuchu,tylko jedno mu w głowie. . . .wolność.Od szczeniaka taki był i chyba już się nie zmieni.Jego brat Lampo,miał tak samo.Na łańcuchu cierpiał i płakał.Wolny,nigdzie nie odchodził.Miał swoją ścieżkę,ale po obchodzie natychmiast wracał. Jamor,nie strasz więcej proszę,bo ja leciwa już jestem i sercowa i następnym razem mogę nie wytrzymać :cool3::evil_lol:. Ozzyku,bądź grzeczny,buźkam cię Słonko :eek3: Quote
Randa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Jamor nie strasz ludzi, a Ozzy to niezły akrobata, chyba trzeba podwyższyć mu przeszkodę Quote
enia Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ozzy, minę ma wesołą chyba mu dobrze, coooo?:multi::loveu: agaciaaa dawaj resztę fot:angel: Quote
Bliss Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 jamor napisał(a): hi hi hi, cze tu ozzi.jamor jaja sobie robi. u mnie jest ok. juz sie zadomowiłem. pochwaliłem sie nawet jamorowi moimi zdolnosciami. potrafie w 2 sek, dostac sie do sasiedniego boksu, sianki mają tylko 180 cm wiec coto dla mnie. widziałem mine jamora w chwili jak wskoczyłem do boksu lando.jamor mało nie narobił w nachy ze strachu i z paniką w oczach rzucił sie do mnie na ratunek. nie wiem po co bo i tak miałm zamiar skoczyc do nastepnego. mam nowe zdjecia w albumie :mad::mad::mad::mad: straszyć ludzi po nocy - sumienia nie masz :diabloti: Quote
Recommended Posts