MakeBelieve Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dziewczyny. Sluchajcie, daloby sie jakos przejechac do Pipi? :) Bo chętna mam jeszcze kolezanke do pomocy. Tylko no problem z dojazdem troche.. Quote
Iza. Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Vini. napisał(a):Dziewczyny. Sluchajcie, daloby sie jakos przejechac do Pipi? :) Bo chętna mam jeszcze kolezanke do pomocy. Tylko no problem z dojazdem troche.. wszystko się da, ale nie w taka pogodę ;) zresztą Pipi nie dysponuje teraz samochodem i nie miałaby jak podjechać na przystanek ;) Quote
elik Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Pipi']...Zapowiadają jeszcze kilka nocy takich zimnych.Oby,bo to już przesada z tymi mrozami. Biedny Miecio :-( A mrozy zapowiadaja do końca lutego, tak wczoraj w TV słyszałam :placz: [quote name='Pipi']Dostałam dwa worki karmy Bosh.Bardzo serdeczne dziękuję,ale nie wiem od kogo? [FONT="]A czy to nie była ta karma z akcji - 2 worki po 15 kg + po 3 kg gratis do każdego worka ? No i jeszcze upominek legowisko - myślałam, że masz małego psiaka ;) [/FONT] Quote
enia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 A ja dostałam od hankang dary rzeczowe dla Pipi - bardzo dużo- Haniu dziękuje Ci. Teraz tylko dojechać z tym na miejsce;) Quote
MakeBelieve Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Iza- no wlasnie pogoda przeszkadza ;( Ferie sa, czas wolny jest a pogoda jak zawsze sie buntuje Quote
kabaja Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 prosiłam krakvet ,żeby dostarczył razem z karma Saby ale jak widać woli jeździć dwa razy i zawracać głowę sobie a przede wszystkim Tobie podwójnie .Kurier do mnie dzwonił czy jestem w domu chociaż podawałam Twój numer tel. widocznie maja tam trochę zamieszania. Quote
Pipi Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Elik,to nie ta karma.Na kwicie jest tylko napisane,ze z Krakvetu. Enia,a to nie Ty? O jejku Hankag,bardzo dziękuję za dary.To co ciociu enia i evita,zapraszam.Na bliny,albo jak kto woli babkę ziemniaczaną. Quote
Pipi Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 A,to już wszystko jasne.Kabaja,bardzo dziękuję,bardzo,bardz,bardzo. Quote
MakeBelieve Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dziewczyny z bialego sluchajcie. na handlowej (chyba) jest hurtownia zoologiczna. tam obok bambino. nie ma zadnego szyldu, ale to chyba naprzeciwko bambino z tego co pamietam. tam sa ceny hurtowe roznych karm, moze byc taniej. Quote
enia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Vini zorientuj się bo może z bazarków też karme się kupi...... elik tamta karma ( co sie u foksi składaliśmy? ) to już doszła do Pipi bo wcześniej pisała chyba....... Quote
Nadziejka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Pipi']Elik,to nie ta karma.Na kwicie jest tylko napisane,ze z Krakvetu. Enia,a to nie Ty? O jejku Hankag,bardzo dziękuję za dary.To co ciociu enia i evita,zapraszam.Na bliny,albo jak kto woli babkę ziemniaczaną. :roll::loveu::loveu::loveu::loveu:o matenkooooo Pipiniu jakze ja bym na skrzydlach ku tobie poleciala na te babeczke ziemniaczana:multi::multi:ale pichotka mniamus! Pipiniu moze te straszne mroziska juz sobie odpuszcza i pojda hen ...strasznie jest w dzien a w nocy to horror , kochane psiatka i kotunie ucaluj w nochalki[FONT=Franklin Gothic Medium]slodziaczki :loveu::loveu::loveu:[FONT=Georgia]pozdrawiam i caluje goracooooooooo[/FONT][/FONT] Quote
Pipi Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Tak,karma od elik doszła w tamtym tygodniu,ta jest od kabaja,już się wyjaśniło. Enia,a czy u Ciebie,albo u evity jest Kaufland? U nich karma i całkiem nie zła jest 15 kg worek za 29,99 zł i moje psy bardzo dobrze ją jedzą.Tak byłoby,smacznie i dużo. Quote
enia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 nie nie znam tego sklepu ...... evita sie nie chwali ale kupiła już lek dla Saby i te obroże na nużeńca.....więc pewno niedługo dojdzie, Pipi a jakby Norze dawać kapsułkę? Quote
kabaja Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 na bliny też bym się wprosiła .Mniam .Rozmarzyłam się. Quote
enia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 nie nie znam tego sklepu ...... evita sie nie chwali ale kupiła już ( z dżemowego bazarku ) lek dla Saby i te obroże na nużeńca.....więc pewno niedługo dojdzie, Pipi a jakby Norze dawać kapsułkę? Quote
Pipi Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='ewa gonzales']:roll::loveu::loveu::loveu::loveu:o matenkooooo Pipiniu jakze ja bym na skrzydlach ku tobie poleciala na te babeczke ziemniaczana:multi::multi:ale pichotka mniamus! Pipiniu moze te straszne mroziska juz sobie odpuszcza i pojda hen ...strasznie jest w dzien a w nocy to horror , kochane psiatka i kotunie ucaluj w nochalki[FONT=Franklin Gothic Medium]slodziaczki :loveu::loveu::loveu:[FONT=Georgia]pozdrawiam i caluje goracooooooooo[/FONT][/FONT] Jak masz taką możliwość,to w pociąg i do mnie,zapraszam.A co do mrozów,to już mam tak dosyć,że nie macie pojęcia.Dzisiaj po nicy zamarzła mi woda.Jeszcze czegoś takiego tu nie przerabiałam. Quote
Pipi Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 kabaja napisał(a):na bliny też bym się wprosiła .Mniam .Rozmarzyłam się. Kabaju,jesteś zaproszona,będzie mi bardzo miło.Może enia z evitą będą jechały,myślę,że nie będzie problemu i znajdzie się miejsce dla Ciebie. Quote
MakeBelieve Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Na dniach sie tam przejade, ok? Kolezanka obiecala podrukowac ogloszenia i porozwieszac u nas w lecznicach. Ajj, szkoda, ze sie nie dowiedizalam o Tobie wczesniej... Mialam killkanascie kg karmy i dla psow i dla kotow, aj... Oddalam dla Kotkowa. Nie zaluje, ale nie wiedzilaam ze ktos blisko w potrzebie jest :) Pipi- jaki rodzaj karmy jest glownie potrzebny? chodzi mi dla szczeniakow czy doroslych? cos jeszcze oprocz zarelka i kocow sie przyda? Quote
Pipi Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Enia,z kapsułką,świetny pomysł,nie pomyślałam o tym. . . Quote
MakeBelieve Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Pipi- masz jakies male psy? Bo mam 2 pipetki z fiprexa na malucha. Quote
Pipi Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Vini,koce i karma,priorytet,z resztą jakoś daję radę.Jesteś bardzo miła,dziękuję bardzo. Quote
MakeBelieve Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ok, postaram sie jakies zbiorki porobic czy cos i podziele to na karme i koce.. Wie ktoś gdzie tanie koce sa ?xD Quote
Iza. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Vini, koce to najlepiej w jakiś szmateksach. Quote
enia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Vini. napisał(a):Ok, postaram sie jakies zbiorki porobic czy cos i podziele to na karme i koce.. Wie ktoś gdzie tanie koce sa ?xD w lumpeksie jak jest wyprzedaż;) kiedyś dla przytuliska nam sprzedawali po 1-2 zł takie koce...... Quote
MakeBelieve Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 no wlasnie o to mi chodzi w jakim lumpeksie jest najtaniej :) http://allegro.pl/item895224334_sucha_karma_pedigree_3_kg_junior_adult.html licytowac? moze uda sie za pare zl http://allegro.pl/item896477559_karma_dla_malego_pupilka_whiskas_bcm.html moze tez sie uda mam konto na allegro, jakby sie udalo cos wygrac, to wtedy od razu do Pipi by szlo to Quote
Recommended Posts