Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Vini. napisał(a):
Dziewczyny. Sluchajcie, daloby sie jakos przejechac do Pipi? :) Bo chętna mam jeszcze kolezanke do pomocy. Tylko no problem z dojazdem troche..

wszystko się da, ale nie w taka pogodę ;)
zresztą Pipi nie dysponuje teraz samochodem i nie miałaby jak podjechać na przystanek ;)

Posted

[quote name='Pipi']...Zapowiadają jeszcze kilka nocy takich zimnych.Oby,bo to już przesada z tymi mrozami.
Biedny Miecio :-(
A mrozy zapowiadaja do końca lutego, tak wczoraj w TV słyszałam :placz:

[quote name='Pipi']Dostałam dwa worki karmy Bosh.Bardzo serdeczne dziękuję,ale nie wiem od kogo?
[FONT=&quot]A czy to nie była ta karma z akcji - 2 worki po 15 kg + po 3 kg gratis do każdego worka ?
No i jeszcze upominek legowisko - myślałam, że masz małego psiaka ;)

[/FONT]

Posted

prosiłam krakvet ,żeby dostarczył razem z karma Saby ale jak widać woli jeździć dwa razy i zawracać głowę sobie a przede wszystkim Tobie podwójnie .Kurier do mnie dzwonił czy jestem w domu chociaż podawałam Twój numer tel. widocznie maja tam trochę zamieszania.

Posted

Elik,to nie ta karma.Na kwicie jest tylko napisane,ze z Krakvetu.
Enia,a to nie Ty?
O jejku Hankag,bardzo dziękuję za dary.To co ciociu enia i evita,zapraszam.Na bliny,albo jak kto woli babkę ziemniaczaną.

Posted

Dziewczyny z bialego sluchajcie. na handlowej (chyba) jest hurtownia zoologiczna. tam obok bambino. nie ma zadnego szyldu, ale to chyba naprzeciwko bambino z tego co pamietam. tam sa ceny hurtowe roznych karm, moze byc taniej.

Posted

Vini zorientuj się bo może z bazarków też karme się kupi......
elik tamta karma ( co sie u foksi składaliśmy? ) to już doszła do Pipi bo wcześniej pisała chyba.......

Posted

[quote name='Pipi']Elik,to nie ta karma.Na kwicie jest tylko napisane,ze z Krakvetu.
Enia,a to nie Ty?
O jejku Hankag,bardzo dziękuję za dary.To co ciociu enia i evita,zapraszam.Na bliny,albo jak kto woli babkę ziemniaczaną.
:roll::loveu::loveu::loveu::loveu:o matenkooooo Pipiniu jakze ja bym na skrzydlach ku tobie poleciala na te babeczke ziemniaczana:multi::multi:ale pichotka mniamus! Pipiniu moze te straszne mroziska juz sobie odpuszcza i pojda hen ...strasznie jest w dzien a w nocy to horror , kochane psiatka i kotunie ucaluj w nochalki[FONT=Franklin Gothic Medium]slodziaczki :loveu::loveu::loveu:[FONT=Georgia]pozdrawiam i caluje goracooooooooo[/FONT][/FONT]

Posted

Tak,karma od elik doszła w tamtym tygodniu,ta jest od kabaja,już się wyjaśniło.
Enia,a czy u Ciebie,albo u evity jest Kaufland? U nich karma i całkiem nie zła jest 15 kg worek za 29,99 zł i moje psy bardzo dobrze ją jedzą.Tak byłoby,smacznie i dużo.

Posted

nie nie znam tego sklepu ......
evita sie nie chwali ale kupiła już lek dla Saby i te obroże na nużeńca.....więc pewno niedługo dojdzie, Pipi a jakby Norze dawać kapsułkę?

Posted

nie nie znam tego sklepu ......
evita sie nie chwali ale kupiła już ( z dżemowego bazarku ) lek dla Saby i te obroże na nużeńca.....więc pewno niedługo dojdzie, Pipi a jakby Norze dawać kapsułkę?

Posted

[quote name='ewa gonzales']:roll::loveu::loveu::loveu::loveu:o matenkooooo Pipiniu jakze ja bym na skrzydlach ku tobie poleciala na te babeczke ziemniaczana:multi::multi:ale pichotka mniamus! Pipiniu moze te straszne mroziska juz sobie odpuszcza i pojda hen ...strasznie jest w dzien a w nocy to horror , kochane psiatka i kotunie ucaluj w nochalki[FONT=Franklin Gothic Medium]slodziaczki :loveu::loveu::loveu:[FONT=Georgia]pozdrawiam i caluje goracooooooooo[/FONT][/FONT]
Jak masz taką możliwość,to w pociąg i do mnie,zapraszam.A co do mrozów,to już mam tak dosyć,że nie macie pojęcia.Dzisiaj po nicy zamarzła mi woda.Jeszcze czegoś takiego tu nie przerabiałam.

Posted

kabaja napisał(a):
na bliny też bym się wprosiła .Mniam .Rozmarzyłam się.

Kabaju,jesteś zaproszona,będzie mi bardzo miło.Może enia z evitą będą jechały,myślę,że nie będzie problemu i znajdzie się miejsce dla Ciebie.

Posted

Na dniach sie tam przejade, ok? Kolezanka obiecala podrukowac ogloszenia i porozwieszac u nas w lecznicach. Ajj, szkoda, ze sie nie dowiedizalam o Tobie wczesniej... Mialam killkanascie kg karmy i dla psow i dla kotow, aj... Oddalam dla Kotkowa. Nie zaluje, ale nie wiedzilaam ze ktos blisko w potrzebie jest :) Pipi- jaki rodzaj karmy jest glownie potrzebny? chodzi mi dla szczeniakow czy doroslych? cos jeszcze oprocz zarelka i kocow sie przyda?

Posted

Vini. napisał(a):
Ok, postaram sie jakies zbiorki porobic czy cos i podziele to na karme i koce..
Wie ktoś gdzie tanie koce sa ?xD

w lumpeksie jak jest wyprzedaż;)
kiedyś dla przytuliska nam sprzedawali po 1-2 zł takie koce......