Pipi Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 O kurcze,nie wkleiło się.Jeszcze raz sprobuję,chwila Quote
agaciaaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 To ja pomogę [IMG]http://images50.fotosik.pl/227/be46a4c8ac939532med.jpg[/IMG] Quote
andzia69 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pipi - czy psiaki od ciebie mają jakieś lepsze zdjęcia, zeby je oglaszać? małe są śliczne:) no i napisz proszę mi czego tobie potrzeba - oprócz karmy dla psów.... Quote
Randa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jak fajnie Pipi, że znowu jesteś. A zwierzęta czują jak coś jest nie tak i nieba by Ci przychyliły. Nie zostawimy Cię samej i wiemy, ze zwierzaki u Ciebie sa bezpieczne. Quote
Pipi Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='andzia69']Pipi - czy psiaki od ciebie mają jakieś lepsze zdjęcia, zeby je oglaszać? małe są śliczne:) no i napisz proszę mi czego tobie potrzeba - oprócz karmy dla psów....[/QUOTE] Trzeba postanowić co z Sabą.Już na Arkę nie ma co liczyć,do siebie przecież marne szanse żeby wzięła. Ja nie śmię prosić o więcej.Karma jest najwarzniejsza,reszta może poczekać.Jedna pani z dogo ze Zgorzelca przywiozła mi karmę,ile nie wiem.Karma jest gdzieś we Wrocławiu.Miałam kilka dni temu telefon,że jak będzie transport,to bliżej mnie przywiezie jeden pan.O nic nie pytam,czekam na telefon.Może lada dzień ją otrzymam.Jakoś nie mam odwagi pisać i pytać.Poczekam,na pewno jest problem z transportem.Słuchajcie,karma i jeszcze raz karma. Psów jest 15/oprucz Majki,ona stara jest i ma marskość wątroby,więc jest na diecie/.Średnio na dzień zjadają ok 6 kg suchej karmy.Dodaję olej i na wiadro suchej jedną puszkę na wszystkich,tak dla zapachu,no i trochę mięska maja.Poświętniakom rano sucha karma,wieczorem makaron i co tam mam,raz z puszką,raz z kurczakiem/korpusy/. Kusy dwa razy dziennie,z tym,że on rano suche,wieczorem puszka.Pozostałe jedzą raz.Mam jeszcze koty,ale jakoś radziłam z wypłaty.Teraz wypłaty niet,więc cieniutko,myszki i mleko od krowy.Z kotami jest łatwiej. Jeśli chodzi o zdjęcia,to ja nie wiem,raz lepiej wychodzą innym razem bardzo słabe. Quote
Pipi Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [IMG]http://images41.fotosik.pl/222/c20b0ddf9e1dc132med.jpg[/IMG] zobaczcie jak on wygląda,cały w błocie i widać jaka różnica jest,z przodu trawa,a u niego też była taka sama.On ciągle biega,w tę i spowrotem i tak cały dzień i nie pomagają spacery dwa razy dziennie Quote
andzia69 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pipi - podaj mi na pw twój adres to skombinuję jakąś karmę. Ale jakbyś potrzebowała np. jakichś ubrań w dobrym stanie (męskie tyż bo mężowi brzuch urósł:)) - to mam całą szafę,szkoda mi wyrzucić i tak trzymam - może komuś się przyda...i tak mi szafy pęcznieją:) To jakbyś podała jakiś rozmiar to bym zobaczyła czy cuś by moze było;) Pipi - a umiesz może szyć na maszynie? Quote
Pipi Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [IMG]http://images48.fotosik.pl/223/e0113cd50fd15f53med.jpg[/IMG] tutaj z Mietkiem Quote
Pipi Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Mietek podwala się do kusego.Mogło tak być s Shivą,że jej dokuczał a ona nie pozwoliła sobie na to.Kusy tylko na niego pokrzyczy,jeśli ten za bardzo jest namolny Quote
Evelin Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 bo są problemy z dogo..mnie średnio co 5 minut wywala... Pipi niespodzianka dla Ciebie [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/86/312d32f8ce8635e5med.jpg[/IMG][/URL] Quote
enia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 maluszki potrzebują wyraźnych ,pojedynczych fot i wtedy allegro się zrobi , Pipi trzeba chyba zrobić takie zestawienie jak kiedyś które psiaki masz do adopcji, kociaki też?? Quote
Soema Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A te szczeniaki, to przypadkiem nie w nowych domach? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Szczeniaki przeciez juz dawno wyadoptowane-ja je zabrałam....czytajcie wątek. Quote
enia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A to przepraszam, we wczorajszym ferworze na równorzędnym wątku Pipi myślalam ,że to nowy nabytek. Quote
Pipi Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 ja tylko tak dla przypomnienia pokazałam te szczeniaczki,mie wiem po co . . . Quote
Randa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Pipi']ja tylko tak dla przypomnienia pokazałam te szczeniaczki,mie wiem po co . . .[/QUOTE] jak to po co, żeby wszystkie Twoje psiaki, które zechcesz wyadoptować, znalazły dobre domki. Quote
Evelin Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Własnie w tej chwili najpotrzebniejsze byłoby,żeby zrobić dobre fotki wszystkim podopiecznym Pipi...Pipi a kto to robił poprzednio zdjęcia- np te Bezy i koszmarnej Śniezki??? Może kiedys znalazłyby czas na obfocenie towarzystwa do adopcji? Quote
Evelin Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Tola i Lala na tym zdjęciu sa takie maleńkie..miały szczęscie,że trafiły na Ciebie Pipi.potem pomogła Ania i dziewuchy juz wdomach. Miło popatrzeć :)Jake one jazgotliwe były..jakiego pieknego koopala zrobiły mi samochodzie :) :) :) Quote
Pipi Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Wpłynęło dzisiaj 100 zł od enia i ewita,dziękuję 50 zł od Mimis,dziękuję 30 zł od EVELIN,dziękuję Jutro Saba jedzie do Sterylki.Dzięki Wam.I jak ja mam nie dziękować,ja sie pytam.Dziękuję najmocniej jak tylko potrafię. Quote
andzia69 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='andzia69']Pipi - podaj mi na pw twój adres to skombinuję jakąś karmę. Ale jakbyś potrzebowała np. jakichś ubrań w dobrym stanie (męskie tyż bo mężowi brzuch urósł:)) - to mam całą szafę,szkoda mi wyrzucić i tak trzymam - może komuś się przyda...i tak mi szafy pęcznieją:) To jakbyś podała jakiś rozmiar to bym zobaczyła czy cuś by moze było;) Pipi - a umiesz może szyć na maszynie?[/QUOTE] się przypomnę....... Quote
Pipi Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 andzia 69,chłopa mojego nie ma,syn ubrany,ja też,bardzo dziękuję.Szkoda pieniędzy na wysyłki,nie gniewajcie się,ale mam tyle ubrań od Was,że do śmierci wystarczy.Dla mnie najważniejsze jest ich wykarmić. Szyć umiem,ale tylko szyć,nic więcej.Np.spodnie podłożyć mogę,a czemu pytasz? Quote
Recommended Posts