Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewcia1994dg']Prezentuje się super;)Tylko kurcze dalej nie ma odpowiedzi:shake:[/quote]

Odpowiedz jest , tylko forsy brak. Jak zwykle zreszta. Potrzeba 200zl stalych deklaracji miesiecznie na hotelik dla Shivy.

Posted

[B][COLOR=#ff0000]Stałe wpłaty deklarują[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Becia2222 100zł co miesiąc
ewcia1994dg 100zł co miesiąc[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Leyla 50zł co miesiąc[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Olga7 20zł co miesiąc[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]RAZEM 270 CO MIESIĄC[/COLOR][/B]

Posted

Nie umiem zacytowac z wątku małej więc wklejam od mtf zalesie

wplace 100 jesli bedzie deklaracja na brakujaca kwote moze byc nawet ktos z branska/przepraszam ze sie wtracam bo jak poprzednio mi napisano na watku shiva nie znam warunkow/ ---------deklaracja od mtf zalesie

I tu mamy jeszcze jakąś deklaracje jak dobrze zrozumiałam z wątku tej małej Shiry

Posted

Poogłaszałam trochę Kropkę. Standardowo na:

kupiepsa.pl/index.php
eoferty.com.pl
ojej.pl
pineska.pl
gieldaogloszen.pl
drobne.pl/index.php
ogloszenia.szukanie.pl
kupsprzedaj.pl
autogielda.pl
ogloszenia.interpress.net.pl
petworld.pl/psy.html
przygarnijzwierzaka.pl
4lapy.pl/index.php
zwierzeta.low.pl
ofertka.pl
nasipupile.pl
zwierzeta.5aleja.pl

Przy okazji poodnawiałam ogłoszenia Alutki, które już wygasły. Mam nadzieję, że coś się w końcu ruszy z adopcjami.

Posted

Agaciaaa,Ty to jesteś pracowita dziewczyna i to w nocy???;););)
Bardzo dziękuję.Na prawdę,niech się ruszy :cool3::cool3:,bo stoi w miejscu i nic się nie dzieje:razz::razz::-(:-(

Posted

Zwykle takie rzeczy najlepiej mi sie robi w późniejszych godzinach wieczornych, czy jak kto woli- w nocy ;) Wprawdzie powinnam sie uczyć, ale mi sie nie chciało :lol: i wolałam psiaki poogłaszać. Ale dziś to już się trochę wezmę za naukę.

Pipi wygłaskaj ode mnie wszystkie czworołapy (to będzie dość trudne zadanie, tyle ich jest :lol:) i pozdrów rodzinke :)

Posted

:cool2::buzi::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::kociak::kociak::kociak:[COLOR=Magenta]Pipiniu kochana mamusko naszaaaaa:loveu:odemnie tez wyglaskaj i wycaluj nosalki calej gromadce :loveu::loveu:zdrowka kochana [COLOR=RoyalBlue][SIZE=4]wielkiego zdrowka dla ciebie Aniele!!! [COLOR=Lime]dla wszystkich lapeniek tez zdrowenkaaaaaa i domeczkow![COLOR=Magenta]niech ci sie troszenke ulzy nasza mamusko zwierzaczkowa :loveu:[COLOR=Blue][SIZE=2]szykuje ci niespodzianke malunia.[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR]

Posted

Ewcia,dziękuję Ci słońce,pozdrawiam,wszystkiego dobrego:loveu::loveu::loveu::loveu:
Moje piesiulki chopajcie po domki:nerwy::nerwy::modla::modla::laola::placz:

Posted

Nie ma sprawy Pipi. I co z tą kolejną sunią z pod szkoły co pisałaś Pipi??? To jest straszne. Jeszcze jednej nie udało się złapac i zawieśc do dt a tu proszę...Ja jestem tego samego zdania co ty Pipi. Jak nie znajdzie Moniśka tej Shiry to koniecznie trzeba na ten tymczas dac tą właśnie sunie skoro jest malutka. Już jeden tymczas przepadł a dziewczyna miała szczere chęci.Mam nadzieje, że jednak uda się znaleśc tą bidulkę i że nic złego się jej nie stało.A tej czekoladce... Boziu sama nie wiem skąd wziąc na te wszystkie bidulki dt i pieniążki.

Posted

Mam jedną rodzinę, ktora jest chętna do adopcji suczki, wysłąłam im wszystkie psiaczki Pipi i spodobała im się Alutka. Mają małego 2 letniego synka, domek z ogródkiem, kotka i u tesciów psiaki. Kiedys mieli tez swojego psiaka ale odszedł. Mieszkaja koło Wawy, Pan bardzo chętnie zaprasza na wizytę adopcyjną i niczego nie ukrywa;)

Posted

[quote name='Brysio']Mam jedną rodzinę, ktora jest chętna do adopcji suczki, wysłąłam im wszystkie psiaczki Pipi i spodobała im się Alutka. Mają małego 2 letniego synka, domek z ogródkiem, kotka i u tesciów psiaki. Kiedys mieli tez swojego psiaka ale odszedł. Mieszkaja koło Wawy, Pan bardzo chętnie zaprasza na wizytę adopcyjną i niczego nie ukrywa;)[/quote]

Shira znaleziona i przyjezdza do Warszawy, Mozeby transport dla Shiry i Alutki razem zorganizowac ? Jo37 ma mozliwosc przywiezienia Shiry. Potrzebna szybka decyzja. Alutka jest przesliczna.

Posted

Sluchajcie Pan jest tak zakochany w Alutce, ze juz sie nie moze doczekac i czeka na jakies informacje, ma dom i działke 1000m2, piesek bylby w domu z całą rodziną. Pan juz nie moze sie doczekac, wysyła mi zdjęcia swojej rodziny, synka, zwierzaków, ktore są u niego w rodzinie;)

na chwilkę wklejam dane PIPI prosze napisz lub zadzwon do Pana Arka

[SIZE=3][I][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/I][/SIZE]
[SIZE=3][I]pocztę odbiorę dopiero jutro bo o 14:45 kończę pracę i do jutra nie mam dostępu do internetu ewentualnie telefon 508-944-383
chociaż smsa poproszę czy możemy wziąść tą rudą sunię - bo jest śliczna - i mnie zjada niewiedza czy możemy ją wziąść
buziaki pozdrawiamy Arek i Maksio

[/I][/SIZE]

Posted

Mi też się Alutka od samego początku podobała. Jest piękna. Pipi a co z Balbinką. Wiadomo coś? Mam nadzieję, że nie jest całymi dniami na polu bez żadnego schronienia.

Posted

Brysiu,Alutka jest jak tak pana Arka.Tylko czy możesz sprawdzić domek?Bez sprawdzenia to nie wiem,boję się.Alutka,to wyjątkowa suczynka i będę cierpiała jeśli jej będzie źle.No i jak zrobić z transportem?Ja zaraz zadzwonię do pana Arka i porozmawiam.

Posted

[quote name='Pipi']Brysiu,Alutka jest jak tak pana Arka.Tylko czy możesz sprawdzić domek?Bez sprawdzenia to nie wiem,boję się.Alutka,to wyjątkowa suczynka i będę cierpiała jeśli jej będzie źle.No i jak zrobić z transportem?Ja zaraz zadzwonię do pana Arka i porozmawiam.[/quote]

Transport moze razem z Shira ?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f937/potrzebny-dt-na-miesiac-malutka-suczka-139331/#post12409557[/URL]

Posted

No i co z tym panem Arkiem, Pipi rozmawiałaś? Może ktoś z Warszawy mógłby sprawdzić domek, można poszukać na mapie dogo kto z tych okolic robi wizyty przedadopcyjne.

Posted

[quote name='agaciaaa']No i co z tym panem Arkiem, Pipi rozmawiałaś? Może ktoś z Warszawy mógłby sprawdzić domek, można poszukać na mapie dogo kto z tych okolic robi wizyty przedadopcyjne.[/quote]

Dobrze by bylo, gdyby branskie suczki zabraly sie razem do stolicy. Schira i Alutka.

Posted

No właśnie,bez sprawdzenia domku ja nie oddam Ali,przykro mi.A kiedy Shira jedzie do Warszawy,to juz ustalone?
Ja dzwonię tam do tego pana juz kilka godzin i abonent jest poza zasięgiem,cały czas.No i troszeczkę zastanawia mnie,dlaczego sam nie zadzwoni do mnie?

Posted

[quote name='Pipi']No właśnie,bez sprawdzenia domku ja nie oddam Ali,przykro mi.A kiedy Shira jedzie do Warszawy,to juz ustalone?
Ja dzwonię tam do tego pana juz kilka godzin i abonent jest poza zasięgiem,cały czas.No i troszeczkę zastanawia mnie,dlaczego sam nie zadzwoni do mnie?[/quote]

Wlasnie ustalam z Jo37 podroz Schiry. Potrzebne beda kontenerki, szukam takich do pozyczenia w Warszawie.
Pipi, wybierz kogos z dogo na sprawdzenie domu w Warszawie. Trzeba wybrac sie osobiscie do faceta.

Posted

Jakiś czas temu przyjaciel koni zgodziła się żeby sprawdzić domek w Milanówku dla Misi,ale nic z tego nie wyszło,bo pani się rozmysliła.Zaraz napiszę do przyjaciel koni na pw, może się zgodzi.