Alaa Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Agnieszko, czy chlopaki juz sie dotarli? Czarus zostawil Romusia w spokoju? Bo cos tam walczyli ze soba :wink: Quote
_Aga_ Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Agnieszka-Małek napisał(a): A Czaruś cieszy się "dobrym" zdrowiem ;) Nawet to jego serducho nie dokucza mu tak bardzo :) Ale jest niedobry dla Romusia - nadal :( Taki mały terrorysta :evil: Czasem jest dłuuuugo spokój, czasem kilka razy dziennie "walka" :( Dziś było dwa razy - ale błyskawicznie ich rozdzieliłam i Romusiowi nic się nie stało (zresztą nigdy się nic strasznego nie zdarzyło, na szczeście :o ).. Muszę interweniować, bo Romuś słabo widzi i nawet bidny nie wie, z której strony nastąpił atak i jak się bronić :roll: Niestety z tym problemem sobie nie poradziłam :oops: Niestety :roll: Quote
moni71 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Agnieszko - SKARBIE Uronilam lezke, pamietam jak zabieralas chlopakow ze schroniska. W opisie bylo "Dwoch zyciowych rozbitkow...!" Cudownie! Bardzo goraco Was pozdrawiam! :D Mocno Wam wszystkim kibicuje! Quote
_Aga_ Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 :Dog_run: :Dog_run: Dziękujemy - Moni71 :buzi: :D Quote
Elso Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Agnieszko nie zapominaj o Twoich wiernych fanach- napisz co u Was słychać, a może jakieś zdjęcia.... Quote
_Aga_ Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 :D Byłam dziś z Romusiem u weterynarza, bo coś mi się przeziębił. No i oczywiście pani doktor stwierdziła ostre zapalenie krtani i tchawicy i dała antybiotyk na pięć dni. Potem mamy iść do kontroli, odczekamy trochę i zaszczepimy się w końcu przeciw wściekliźnie ;) Jak tylko uda się mężowi wziąść z pracy aparat, to zrobię parę zdjęć i zamieszczę tutaj :) Pozdrawiamy serdecznie i przesyłamy w te chłodne dni gorące buziaki :buzi: ;) :Dog_run: Quote
Elso Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Agnioeszko niepokorni ciekawscy czekają na wiadomości z fascynującego życia czarusia i Romcia!!!! Quote
_Aga_ Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Ano dalej nie mam aparatu i nie mogę zrobić zdjęć :( A Romuś ma się nieco lepiej - byliśmy dziś do kontroli - znów dostał zastrzyki przeciwzapalne i antybiotyk w tabletkach. Następna wizyta w poniedziałek, chyba, że mu się pogorszy to pójdziemy wcześniej.. A Czarusiowi nic nie dolega - oprócz zazdrości ;) Ale to już chyba nie do wyleczenia ;) Łobuziak jeden leży teraz koło mnie na kołderce i patrzy swoimi niewinnymi oczkami :lol: Cała rodzinka pozdrawia wszystkich serdecznie :D :D Quote
_Aga_ Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Mam kilka nowych zdjęć - nienajlepszej jakości, ale za to aktualnych, tak że prosimy o wybaczenie :D Pan Czarodziej :) Pan Romeo - BoKlapnięteUszkoMam :D :D A teraz sesja pt. - Jak To Pani Nas Dobrze Karmi :D Popatrzcie na te fałdeczki :lol: Quote
MałGośka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Sesja "Jak To Pani Nas Dobrze Karmi" położyła mnie na łopatki - cudna!! :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
_Aga_ Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 :lol: :lol: A tak sobie słodko śpimy :D :D Quote
_Aga_ Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Mała sesja zdjęciowa ze spacerku już grudniowego :D Pięknie pozujemy - patrzcie, jacy jesteśmy piękni :D :D :D :iloveyou: A tak ciągną moje "psy zaprzęgowe" :D :D :D Zbaczamy z drogi ;) Niektórzy szczekają :lol: Inni w tym czasie siusiają :lol: Chyba złapały trop ;) :lol: I słodziak Romuś :iloveyou: Quote
Camara Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Agnieszka... rozanieliłaś mnie tymi fotkami... :P Chłopaki wyglądają kwitnąco :D Brzuśki tłuściutkie, pysie zadowolone... a psi zaprzęg :o ... no rewelacja... ale może nie startujcie w wyścigach w Zawoji :wink: Quote
_Aga_ Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Agnieszka-Małek napisał(a): Żebyście widzieli jak wyglądają nasze spacery :) :) Prowadzę ich oczywiście na smyczy. Mają już swoją ulubioną trasę :) Na początku rozbiegają się w różnych kierunkach, węszą itd., natomiast w drodze powrotnej ustawiają się bliziutko obok siebie, przytulają i ciągną równo jak psy zaprzęgowe :lol: Przezabawny widok :) Chciałam zobrazować to, o czym, wspominałam już w styczniu :lol: :lol: Nic się nie zmieniło, jeśli chodzi o tę drogę powrotną :lol: :lol: Quote
_Aga_ Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Agnieszka-Małek napisał(a): A tutaj Romuś ze śladem po operacji. Jakoś nie za bardzo mu to miejsce chce porastać sierścią.. Ale nie przeszkadza nam to, i tak jesteśmy piękni ;) :D Quote
Elso Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Piękne kluseczki, aż trudno uwierzyć, że jeszcze niedawno Romeo leżał na betonie, zwinięty w kłębuszek w krakowskim schonisku. Agnieszko psiaki wygladaja poprostu pieknie. Quote
moni71 Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 No piekne Aga masz te psiaczki. A te waleczki :D Moj Gapcio - byly schroniskowy kotek wyglada dokladnie tak samo od tylu, hihi :) pozdrawiam Was jak zawsze goraco! Quote
_Aga_ Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Dzięki Dziewczyny :D Wkrótce nowe wieści i zdjątka :lol: Pozdrawiamy serdecznie :D Quote
Hanna R. Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 [quote name='Agnieszka-Małek'][quote name='Agnieszka-Małek'] A tutaj Romuś ze śladem po operacji. Jakoś nie za bardzo mu to miejsce chce porastać sierścią.. Ale nie przeszkadza nam to, i tak jesteśmy piękni ;) :D Nasza Mania jest już prawie pół roku po zabiegu - i brzuszek całkiem łysiutki .... Całusy dla maluchów. Hania&Mania. I Gezes oczywiście też. Quote
_Aga_ Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Dziękujemy za ciepłe słowa :) I załączamy kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru :D Pyskować nam się zachciało i panią zakrzyczeliśmy :lol: :lol: :lol: Aż mi się uszko odwinęło :lol: Pozdrawiamy serdecznie :D Quote
Camara Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agnieszko.... jak miło do was się zagląda... :P chłopaki chyba niezły jazgocik urządziły :wink: :lol: Quote
_Aga_ Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Camara napisał(a): chłopaki chyba niezły jazgocik urządziły :wink: :lol: Oj, nieźle się udarły :lol: Dobrze, że to w szczerych polach, nie w mieszkaniu ;) One chyba nie bardzo miały ochotę na kolejną nudną sesję zdjęciową ;) :lol: No i ją ożywiły :lol: :lol: Quote
RyBa Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 :D :B-fly: :P Wesołości dla piesków i dla właściciela maluszki , są świetne pozdrawiam robert s :wink: Quote
MałGośka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 O mamusiu :o Dwa takie małe jazgotki - to faktycznie ćwiczy wytrzymałość ;) Wiesz co Aga? Powinnas wszędzie te swoje szkraby reklamować :D Bo to naprawdę zachęca do adopcji psiaków "nieadopcyjnych" (się nie obraź ;) - dla mnie Czaruś i Romuś to ósmy cud świata ;) ale niekoniecznie tak jest dla wszystkich... ;) ) Widać wyraźnie jak z dwójeczki zestresowanych psów w potrzebie przeistoczyli sie w parkę przeszczęsliwych psiaków :D Aż mam ochotę lecieć do tych moich schroniskowców i wytulić je wszystkie ;) (skoro adoptowac już nie mogę...) Quote
Recommended Posts