SirTrenton Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 Witam. Szukam jakiś dobrych suplementów na sierść. Moja suczka jest po porodzie i odchowie szczeniąt. Sierść strasznie jej powypadala i się przezedzila. W niektórych miejscach jest po prostu łysa. Czy ktoś z was zna jakieś dobre suplementy żeby poprawić stan sierści? I żeby sierść ładnie jej odrosla? Cena nieważna ..wazne by pomogło Quote
amartyno Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 Sama nie próbowałam, ale Pokusa ma serie dla psów z problemami skórnym i dla hodowców (linki poniżej). Plus olej z łososia. Może ktoś próbował? http://pokusa.org/category/produkty/pies/diamondcoat/ http://pokusa.org/category/produkty/pies/breedingline/ Quote
SirTrenton Posted July 28, 2017 Author Posted July 28, 2017 8 godzin temu, amartyno napisał: Sama nie próbowałam, ale Pokusa ma serie dla psów z problemami skórnym i dla hodowców (linki poniżej). Plus olej z łososia. Może ktoś próbował? http://pokusa.org/category/produkty/pies/diamondcoat/ http://pokusa.org/category/produkty/pies/breedingline/ Dzięki wielkie za odpowiedz. Dzwoniłam dzisiaj do ich sklepu i Pani poleciła dla mojej suczki ten preparat dla psów o czarnej sierści. Jeszcze tylko muszę napisać do ich dietetyka czy można to stosować u suka która jeszcze karmi młode. Quote
gojka Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Dnia 2017-07-28 o 10:42, SirTrenton napisał: Witam. Szukam jakiś dobrych suplementów na sierść. Moja suczka jest po porodzie i odchowie szczeniąt. Sierść strasznie jej powypadala i się przezedzila. W niektórych miejscach jest po prostu łysa. Czy ktoś z was zna jakieś dobre suplementy żeby poprawić stan sierści? I żeby sierść ładnie jej odrosla? Cena nieważna ..wazne by pomogło Zdaje mi się,że pisałaś w innym temacie,że suczka straciła szczeniaki,że został jeden ale też w kiepskim stanie.Więc o jakim odchowie piszesz? Jak tworzysz historyjki to warto pamiętać co napisałaś by trzymać się jakiejś sensownej ciągłości :) Quote
SirTrenton Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 1 godzinę temu, gojka napisał: Zdaje mi się,że pisałaś w innym temacie,że suczka straciła szczeniaki,że został jeden ale też w kiepskim stanie.Więc o jakim odchowie piszesz? Jak tworzysz historyjki to warto pamiętać co napisałaś by trzymać się jakiejś sensownej ciągłości :) W takim razie źle ci się wydaje bo żadnego takiego postu nie dawalam:) Quote
bou Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 @SirTrenton "Został ostatni piesek,jeżeli dożyje do jutra to zawiozę go do weta. " To fragment Twojego postu z 23-ciego lipca Na forum są dorosli ludzie,więc nie opowiadaj bajek I nie zaprzeczaj rzeczom oczywistym. Quote
SirTrenton Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 4 minuty temu, bou napisał: @SirTrenton "Został ostatni piesek,jeżeli dożyje do jutra to zawiozę go do weta. " To fragment Twojego postu z 23-ciego lipca Na forum są dorosli ludzie,więc nie opowiadaj bajek I nie zaprzeczaj rzeczom oczywistym. Racja bou...przepraszam bardzo. Rzeczywiście dawalam taki post tylko tyczyl się innej suczki i wylecialo mi z glowy. Quote
gojka Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Dnia 2017-08-12 o 22:31, SirTrenton napisał: Racja bou...przepraszam bardzo. Rzeczywiście dawalam taki post tylko tyczyl się innej suczki i wylecialo mi z glowy. Jaaaasne :) Quote
SirTrenton Posted August 16, 2017 Author Posted August 16, 2017 17 minut temu, gojka napisał: Jaaaasne :) No jasne. Nie wiesz jaka prawda a najwięcej się udzielasz. Quote
gojka Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 20 minut temu, SirTrenton napisał: No jasne. Nie wiesz jaka prawda a najwięcej się udzielasz. Prawda to nie są wydumki,które tu wrzucasz.To wiemy z pewnością. Quote
SirTrenton Posted August 16, 2017 Author Posted August 16, 2017 Ok. Ty wiesz najlepiej co się u mnie dzieje Nie? w d*pie byłaś g*wno widziałaś....za przeproszeniem. Nie widzę sensu w dalszej konwersacji z toba. 1 Quote
Recommended Posts