Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. Szukam jakiś dobrych suplementów na sierść. 

Moja suczka jest po porodzie i odchowie szczeniąt. Sierść strasznie jej powypadala i się przezedzila. W niektórych miejscach jest po prostu łysa. 

Czy ktoś z was zna jakieś dobre suplementy żeby poprawić stan sierści? I żeby sierść ładnie jej odrosla? Cena nieważna ..wazne by pomogło imageproxy.php?img=&key=fb990b1e378caf02

Posted
8 godzin temu, amartyno napisał:

Sama nie próbowałam, ale Pokusa ma serie dla psów z  problemami skórnym i dla hodowców (linki poniżej). Plus olej z łososia. Może ktoś próbował?

http://pokusa.org/category/produkty/pies/diamondcoat/

http://pokusa.org/category/produkty/pies/breedingline/

Dzięki wielkie za odpowiedz. Dzwoniłam dzisiaj do ich sklepu i Pani poleciła dla mojej suczki ten preparat dla psów o czarnej sierści. Jeszcze tylko muszę napisać do ich dietetyka czy można to stosować u suka która jeszcze karmi młode. 

• 2 weeks later...
Posted
Dnia ‎2017‎-‎07‎-‎28 o 10:42, SirTrenton napisał:

Witam. Szukam jakiś dobrych suplementów na sierść. 

Moja suczka jest po porodzie i odchowie szczeniąt. Sierść strasznie jej powypadala i się przezedzila. W niektórych miejscach jest po prostu łysa. 

Czy ktoś z was zna jakieś dobre suplementy żeby poprawić stan sierści? I żeby sierść ładnie jej odrosla? Cena nieważna ..wazne by pomogło imageproxy.php?img=&key=fb990b1e378caf02

Zdaje mi się,że pisałaś w innym temacie,że suczka straciła szczeniaki,że został jeden ale też w kiepskim stanie.Więc o jakim odchowie piszesz? Jak tworzysz historyjki to warto pamiętać co napisałaś by trzymać się jakiejś sensownej ciągłości :)

Posted
1 godzinę temu, gojka napisał:

Zdaje mi się,że pisałaś w innym temacie,że suczka straciła szczeniaki,że został jeden ale też w kiepskim stanie.Więc o jakim odchowie piszesz? Jak tworzysz historyjki to warto pamiętać co napisałaś by trzymać się jakiejś sensownej ciągłości :)

W takim razie źle ci się wydaje bo żadnego takiego postu nie dawalam:)  

Posted

@SirTrenton

"Został ostatni piesek,jeżeli dożyje do jutra to zawiozę go do weta.  "

To fragment Twojego postu z 23-ciego lipca

Na forum są dorosli ludzie,więc nie opowiadaj bajek I nie zaprzeczaj rzeczom oczywistym.

Posted
4 minuty temu, bou napisał:

@SirTrenton

"Został ostatni piesek,jeżeli dożyje do jutra to zawiozę go do weta.  "

To fragment Twojego postu z 23-ciego lipca

Na forum są dorosli ludzie,więc nie opowiadaj bajek I nie zaprzeczaj rzeczom oczywistym.

Racja bou...przepraszam bardzo. Rzeczywiście dawalam taki post tylko tyczyl się innej suczki  i wylecialo mi z glowy. 

Posted
Dnia ‎2017‎-‎08‎-‎12 o 22:31, SirTrenton napisał:

Racja bou...przepraszam bardzo. Rzeczywiście dawalam taki post tylko tyczyl się innej suczki  i wylecialo mi z glowy. 

Jaaaasne :)

Posted
20 minut temu, SirTrenton napisał:

No jasne. Nie wiesz jaka prawda a najwięcej się udzielasz. 

Prawda to nie są wydumki,które tu wrzucasz.To wiemy z pewnością.