Pańczor11xd 0 Report post Posted May 7, 2017 Szukam szkolenia podstawowego (może potem coś dalej ) dla mojego rocznego pieska w okolicach Warszawy. Share this post Link to post Share on other sites
Zagrodowy pies polski 430 Report post Posted May 7, 2017 Przybliż te okolice, to można będzie Ci poradzić szkołę. Skąd jesteś, możesz napisać na priv. Share this post Link to post Share on other sites
Pańczor11xd 0 Report post Posted May 7, 2017 Praga Północ warszawa Share this post Link to post Share on other sites
Zagrodowy pies polski 430 Report post Posted May 7, 2017 Na Pradze jest Wesoła Łapka - stara szkoła z dobrymi recenzjami od moich znajomych lub Azorres co do której są różne opinie (właścicielka realizuje się teraz jako gwiazda telewizyjna więc miałbyś powiew wielkiego świata). Bardzo dobra znana mi szkoła jest w Legionowie Fafikowo, ale to kawałek drogi od Pragi. Ponadto mogę polecić z własnego doświadczenia Psią Szkołę Bemowo - musiałbyś trochę dojeżdżać, ale trasą Toruńską nie jest to zbyt uciążliwe lub długie w weekend. Share this post Link to post Share on other sites
Pańczor11xd 0 Report post Posted May 8, 2017 Bardzo bardzo dziękuje napewno zapisze się do jednej ze szkólek Share this post Link to post Share on other sites
pazdanek 0 Report post Posted May 15, 2017 aaa Katowice (Ligota/Piotrowice)? Ma ktoś coś? :D Share this post Link to post Share on other sites
KAT2707 18 Report post Posted May 15, 2017 12 minut temu, pazdanek napisał: aaa Katowice (Ligota/Piotrowice)? Ma ktoś coś? :D Nie Ligota/Piotrowice, ale też dość blisko, Dolina Trzech Stawów/Muchowiec - Centrum Szkolenia Psów Perra Share this post Link to post Share on other sites
dwbem 381 Report post Posted May 15, 2017 Też polecam szkołę na Bemowie, jest dobra. Share this post Link to post Share on other sites