Pańczor11xd Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Szukam szkolenia podstawowego (może potem coś dalej ) dla mojego rocznego pieska w okolicach Warszawy. Quote
Zagrodowy pies polski Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Przybliż te okolice, to można będzie Ci poradzić szkołę. Skąd jesteś, możesz napisać na priv. Quote
Zagrodowy pies polski Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Na Pradze jest Wesoła Łapka - stara szkoła z dobrymi recenzjami od moich znajomych lub Azorres co do której są różne opinie (właścicielka realizuje się teraz jako gwiazda telewizyjna więc miałbyś powiew wielkiego świata). Bardzo dobra znana mi szkoła jest w Legionowie Fafikowo, ale to kawałek drogi od Pragi. Ponadto mogę polecić z własnego doświadczenia Psią Szkołę Bemowo - musiałbyś trochę dojeżdżać, ale trasą Toruńską nie jest to zbyt uciążliwe lub długie w weekend. Quote
Pańczor11xd Posted May 8, 2017 Author Posted May 8, 2017 Bardzo bardzo dziękuje napewno zapisze się do jednej ze szkólek Quote
pazdanek Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 aaa Katowice (Ligota/Piotrowice)? Ma ktoś coś? :D Quote
KAT2707 Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 12 minut temu, pazdanek napisał: aaa Katowice (Ligota/Piotrowice)? Ma ktoś coś? :D Nie Ligota/Piotrowice, ale też dość blisko, Dolina Trzech Stawów/Muchowiec - Centrum Szkolenia Psów Perra Quote
Recommended Posts