mój pies Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 11 godzin temu, Usiata napisał: Hej TaTino :) .... P.S. chyba jutro będziemy w Twoich okolicach, dryndnę po południu, dam znać. A czemu to nowej muzyczki nie ma, ha? 4 godziny temu, TaTina napisał: Kurdeee, na takie dictum muszę coś wkleić, choć tu gdzie jestem mam ciągłe upośledzenie zasiegu, a jak mam, to korzystam żeby dzwonić. No ale dobra, proszę: To na razie, pa pa Quote
ludwa Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Jako, że muzyka łagodzi obyczaje a i dobrym celom służy, to dzisiaj tak: I tak pozytywnie na wieczór:) i też Majeczka ;) Quote
ludwa Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 A duża Majeczka wstawiona, żeby małej Majeczce podobnie wyszło, bo w tym tygodniu sterylka a po zdjęciu szwów- do nowego domu SIO:) A tam czeka taki bardziej popielaty wyżełek na koleżankę. Razem będą siać zniszczenia;) Quote
Usiata Posted June 24, 2017 Posted June 24, 2017 Halo, halo, co tu tak ciiichooo?!? wpadam przelotem i tak urlopowo, wakacyjnie zapodam Quote
Usiata Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 To jeszcze i tu zajrzę, a co! Ostatnimi pochmurnymi rankami, w drodze do pracy, budzi mnie ten kawałek, o: Quote
TaTina Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 A mnie dziś w myślach coś krąży...biel, porcelana, królik...hmm Jak mi się przypomni, to nie omieszkam napisać. Tak, tak... Quote
TaTina Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 I jeszcze takie fajne mam :) o, tu: Milutko, czyż nie? 1 Quote
TaTina Posted September 5, 2017 Author Posted September 5, 2017 Taa...do kolejnej kawusi :) Coś dla upartych :) Tu: Miłego :) Quote
TaTina Posted September 5, 2017 Author Posted September 5, 2017 A może takie coś? :) Mnie się podoba :) Tak, Tak... Quote
TaTina Posted September 5, 2017 Author Posted September 5, 2017 I na poprawienie nastroju, takie mam: Lubimy :) Quote
Margo3011 Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 witam :) tego pana dosc czesto ostatnio slucham :) Quote
TaTina Posted September 7, 2017 Author Posted September 7, 2017 Znam takie co się mają za bóg wi co :) Żałosne takie, że łojjj... A tu jest dopiero kobietka do podziwiania, o: Tak, tak :) Quote
TaTina Posted September 11, 2017 Author Posted September 11, 2017 Hmm...tak dziś mnie wzięęęęłło na żaluzyjne wspominki :) Proszę: Co? Prawie muzyka, więc bez wybrzydzania proszę! Quote
Topi Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Z pozdrowieniami dla założycielki wątku. Quote
TaTina Posted September 15, 2017 Author Posted September 15, 2017 Dzień dobry :) A któż to nas odwiedził? Hmm, wiesz Topi, nie spodziewałam się po tobie takiej dozy autorefleksji i samokrytycyzmu jak powyżej :) Aż tak? No, no... Ale pozwól że dopełnię ów obraz za ciebie, by już całkowicie kompletnym był, dobrze? O: Aha, i miłego dzionka życzę :) Tak, tak... Quote
TaTina Posted September 15, 2017 Author Posted September 15, 2017 Na wieczorek dla odmiany coś do posłuchania dla przyjemności? Tu, o tu: Lubimyyy.... Quote
Usiata Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Mam dzisiaj taki fajny wieczór - bezdomny, poturbowany przez los psiak znalazł wreszcie swój wymarzony domek; mogę spokojnie iść spać, dobranoc :) 1 Quote
TaTina Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 Wiecie co? Mnie na wspominki dziś wzięło :) No i żeby zainteresowanie :) wątkiem podtrzymać. Proszę: Jakieś skojarzenia? Hmm, milutko. Quote
Recommended Posts