Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']Za chwileczkę będzie miesiąc... Eh...[/QUOTE]

Ja dalej odwiedzając Fundację, podchodząc do Władziowego kojca mam nadzieję,że z budy wyjdzie rude,puchate stworzonko... zaszczeka, poprosi o przysmak. Ciężkie to i to bardzo... To nie tak miało być... Miały być kolejne Święta, kolejny rok z Naszym Staruszkiem...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziadeczki zawsze za szybko odchodzą...

Kochani, zapraszam na bazarek, Władziuniowi już nie pomożemy, ale Wiośnie, u której mu było tak dobrze - tak:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236986-Super-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Grey-Animals-i-Brutusa-Do-16-12-do-godz-22-giej[/url]

Posted

[quote name='lenka12']Ja dalej odwiedzając Fundację, podchodząc do Władziowego kojca mam nadzieję,że z budy wyjdzie rude,puchate stworzonko... zaszczeka, poprosi o przysmak. Ciężkie to i to bardzo... To nie tak miało być... Miały być kolejne Święta, kolejny rok z Naszym Staruszkiem...[/QUOTE]

:-( :-( :-(

Posted

Miało to być kolejne Boże Narodzenie z Władkiem... niestety stało się inaczej...dalej ciężko mi to ogarnąć... Ale życie toczy się dalej, mamy następne psiaki do kochania i głaskania, a o Władku będziemy zawsze pamiętać...
:tree1:Życzę wszystkim spokojnych, rodzinnych Świąt, odpoczynku od codziennej bieganiny i spełnienia marzeń ( tych naszych i tych naszych zwierzaków ). Wspaniałych Świat Bożego Narodzenia

Posted

To prawda. :) JolaM przesłała 30 zł na konto Władka, "za dobre sprawowanie" :) Pewnie Władzio w chórach anielskich ładnie śpiewa! :) :) Przesłałam na Pegi.

• 10 months later...
Posted

To już rok....Ale zawsze będę Władzia pamiętać...Są takie psiaki, które pozostają na zawsze w pamięci i Władziu taki właśnie jest... W Fundacji adoptujemy psiaki, przychodzą nowe psie biedy, a ja ciągle mam wrażenie,że z narożnego kojca wyjdzie ruda psina...

• 11 months later...
Posted

Witam :) Dawno mnie tu nie było. Grey Animals nadal działa :) Mamy nowe psiaki, część znajduje domy :) część czeka... Ale ja tu w innej sprawie;) Wiosna na facebooku Grey Animals zrobiła bazarek ze zdjęciami, zdjęcie 10zł w szklanej antyramce, są tam oczywiście zdjęcia Naszego Władzia :) Zapraszam :) Władek jest ciągle obecny, teraz na zdjęciach...  Pozdrawiam :)

• 3 weeks later...
Posted

Przez weekend nie będę miała dostępu do komputera...to już dwa lata minęły :( jak ten czas szybko biegnie...pamiętam o Władziu cały czas... Teraz mamy w Fundacji też takiego psiego dziadeczka- Sylwestra :) ślepy, głuchy, łysawy ;)ale z cudnym charakterem takiego psiego nestora :)