Bjuta Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Wiosenko, to super że już się dobrze czujesz!!!!!!! A jak dziad nie chce pozować zabawowo - to takie statyczne też nas ucieszą! :) :) Quote
wiosna Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Bjutko, tutaj jest kilka Władkowych: [url]http://greyanimals.org/index.php?option=com_content&view=article&id=426[/url] Wstawię Wam je tutaj też, ale później - teraz lecę trochę popracować :) Quote
lenka12 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Melduję się na wątku Władzia:multi: Jestem wolontariuszem u Wiosny i Władzio od razu podbił moje serce:multi: Teraz nawet daje mi się czasem pogłaskać, bo z ręki to zajada bardzo ładnie i w ogóle cudny z Niego psiak:multi: Quote
Bjuta Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 (edited) Lanko Witamy Cię serdecznie!! Bardzo się cieszę, że Władek podpił Twoje serce! :) Zaglądaj do nas czasem! :) Edited August 1, 2012 by Bjuta Quote
ALMA2 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='lenka12']Melduję się na wątku Władzia:multi: Jestem wolontariuszem u Wiosny i Władzio od razu podbił moje serce:multi: Teraz nawet daje mi się czasem pogłaskać, bo z ręki to zajada bardzo ładnie i w ogóle cudny z Niego psiak:multi:[/QUOTE] Witaj lenka, jak fajnie że do nas zajrzałaś. Zdjęcia Władzia super, szczególnie te z tarzanka w trawie :) No i tak wogóle to dużo macie psiaków u siebie i nic dziwnego że sporo pracy. Quote
lenka12 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='ALMA2']Witaj lenka, jak fajnie że do nas zajrzałaś. Zdjęcia Władzia super, szczególnie te z tarzanka w trawie :) No i tak wogóle to dużo macie psiaków u siebie i nic dziwnego że sporo pracy.[/QUOTE] Też serdecznie witam:multi: Będę oczywiście zaglądała na ten wątek i dostarczała nowych info;)o naszym Władziu, zdjęcia to będzie wklejała Wiosna:lol: A psiaków rzeczywiście duużo, dzisiaj jeszcze Wiosna przywozi sunię w typie owczarka niemieckiego z ośmioma szczeniakami. Quote
Mysia_ Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 super, cieszę się, że będzie więcej info :) Bezdomnych psiaków wszędzie pełno, okropne to :-( Quote
Bjuta Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Bardzo sympatyczne sę te fotki tarzającego się Władka, dopiero dziś mogłam obejrzeć. :) Quote
lenka12 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Dzień dobry:multi: Szczeniaczków okazało się nie osiem a sześć, są cuuudne:multi: Władzio O.K. zajada smaczne jedzonko, czasem daje się lekko pogłaskać, zaczepia i zachęca do zabawy swojego współtowarzysza z kojca Inuka:multi: Tylko Inuk na razie jest tak zdziwiony;)że Władzio chce się z Nim bawić, że trochę przed Nim ucieka;) Quote
ALMA2 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Lenka - cześć , jakich szczeniaczków :) my tu chyba nic nie wiemy :) Pokaż zdjęcie jak możesz :) Fajnie , ze Władzio próbuje się bawić .:) , bo myslałam że on to raczej sobie na wybiegu poleguje. Quote
lenka12 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='ALMA2']Lenka - cześć , jakich szczeniaczków :) my tu chyba nic nie wiemy :) Pokaż zdjęcie jak możesz :) Fajnie , ze Władzio próbuje się bawić .:) , bo myslałam że on to raczej sobie na wybiegu poleguje.[/QUOTE] O zdjęcia to trzeba prosić Wiosnę:multi: Szczeniaki cuudne, mamusia duża owczarkowata a tatuś nie wiadomo;), na razie maluchy jedzą,rozrabiają,rosną i oczywiście szukają domów. Quote
Mysia_ Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 wiosna pewnie jak będzie miała czas to znowu jakieś fotki powrzuca :) Quote
lenka12 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Dzień dobry:multi: Wklejam, myślę,że dobrze ( bo ja trochę blondynka ;)informatyczna jestem )link do wątku naszej Fundacji: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/220953-Fundacja-Grey-Animals-spragnione-miłości-i-gotowe-do-zabrania!!-Szukają-domu[/URL] Wczoraj Szyszunia zamieściła tam zdjęcia naszych szczeniaków i wiadomość,że nasze małe gwiazdeczki;)zostały twarzami aukcji na Allegro Kup Posiłek ( jeden to tylko 2zł:multi:) Zapraszam serdecznie i z góry dziękuję:multi: Quote
Bjuta Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Tutaj [url]http://greyanimals.org/index.php?option=com_content&view=article&id=426[/url] jest troszkę cudnych Władkowych fot. Niestety nie umiem przekleić. Kasa na wrzesień poszła odrobinkę później (3-go bo sobie piłam kawę w Wiedniu)... Post rozliczeniowy jest aktualny, a Władek na plusie! Bardzo dziękujemy!!! :) :) :) Quote
Mysia_ Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 super, że u Władka chociaż nie musimy się martwić :) Quote
lenka12 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Mysia_']super, że u Władka chociaż nie musimy się martwić :)[/QUOTE] U Władzia jak najbardziej O.K.:multi:Zrobił się bardzo futrzasty i zaczyna przypominać rudego misia:lol: Dzisiaj jeden z psiaków z Władziowego kojca znalazł dom:multi:więc Władzio rezyduje;) jak na razie tylko z Inukiem. Quote
Ghanima Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Władysław zawsze taki przystojniak! Pozdrowionka dla wszystkich sympatyków Władzia :) Quote
lenka12 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Władzio po małych "przemeblowaniach" mieszka z wyżłem Mańkiem i małym Maksem:multi: Maks to mały,czarny,kudłaty słodziak,który niestety wrócił z adopcji, ludzie przywieźli Go spowrotem,bo podobno biegał i zagryzał kury, eh szkoda,że znowu trafił do kojca. Quote
ALMA2 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Szkoda Maksa - ale lepiej, że go oddali, a nie wyrzucili. Fajnie ,że Władzio ma ww kojcu towarzystwo. Władzio widzę, że ma oszczedności - cudownie - może by wysłac je do Wiosny, może się przyda na coś i może na słomę do budy na zimę dla Władzia . Quote
Mysia_ Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='ALMA2']Szkoda Maksa - ale lepiej, że go oddali, a nie wyrzucili. Fajnie ,że Władzio ma ww kojcu towarzystwo. Władzio widzę, że ma oszczedności - cudownie - może by wysłac je do Wiosny, może się przyda na coś i może na słomę do budy na zimę dla Władzia .[/QUOTE] faktycznie, można by było spożytkować to na zimowe ocieplanie :) Quote
Bjuta Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 To ile mam dołożyć do październikowego 90? Quote
Bjuta Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 A może poprosić Wiosnę, żeby zrobiła mu badania krwi? Władek nigdy nie miał "przeglądu gwarancyjnego"... Quote
lenka12 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Witam:) Jakby Wiosny nie było na wątku, to na pewno przekażę Jej prośbę o "przegląd";)Władzia, będę w Fundacji w weekend. Władzio "na oko"ma się świetnie:multi: apetyt Mu dopisuje, futerko odrosło na maksa i Władziu wygląda jak miniaturka ofutrzonego misia;) Mam prośbę "z innej" beczki, pamiętacie jak pisałam o owczarkowatych szczeniakach, pięć z nich znalazło swoje domki :multi:zoastała nam najmniejsza sunia Figa, też miała iść do domu, ale niestety pani w ostatniej chwili się rozmyśliła:placz: Może znacie jakiś dobry domek, który szuka psiaka w typie owczarka, sunia będzie dość duża. Teraz ma 3 m-ce, zdjęcia są na dogo na wątku Fundacji Grey Animals i wiem,że nasza wolontariuszka ogłasza Ją na facebook'u. Na razie Figa jest w domu u nazsej wolontariuszki, ale może tam być tylko do 4 X, potem będzie musiała zamieszkać z innymi psiakami w kojcu w naszej fundacji. Quote
ALMA2 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='Bjuta']A może poprosić Wiosnę, żeby zrobiła mu badania krwi? Władek nigdy nie miał "przeglądu gwarancyjnego"...[/QUOTE] Byłoby fajnie :) , tylko czy dla niego to nie za duży stres. Ale może jakoś tak przy okazji szczepień zbadać mu ta krew. Quote
Recommended Posts