Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
Odpowiadam na zaproszenie:) Dziękuje za nie:) Miecio strasznie ujął mnie za serce, niestety nie dysponuje jakąś wielką kasą ale pare groszy mogę mu podesłać, niestety nie może być to deklaracja stała ponieważ nie mam stałych dochodów i nigdy nie wiem ile pieniążków będę miała... pozdrawiam.

proszę o nr konta na pw:)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rysia88']Witam,
Odpowiadam na zaproszenie:) Dziękuje za nie:) Miecio strasznie ujął mnie za serce, niestety nie dysponuje jakąś wielką kasą ale pare groszy mogę mu podesłać, niestety nie może być to deklaracja stała ponieważ nie mam stałych dochodów i nigdy nie wiem ile pieniążków będę miała... pozdrawiam.

proszę o nr konta na pw:)[/QUOTE]

Kochana , to jest Wątek Władzia. - i odpowiedziałaś na moje zaproszenie do wtku Władka.

Miecio to kolega Władzia mieszkają w jednym kojcu w hoteliku u Wiosny.
Władzio choć nieufny do ludzi, to bardzo życzliwie:p przyjmuje do swojego towarzystwa inne pieski. Jest im raźniej i weselej. Zdjęcia czasami pojawiają się wspólne. Jest to z jednej strony dobre - bo widzimy jak żyje Władzio , jakich ma kolegów.

Jeżeli możesz wspomóc Władzia (brakuje nam stałych deklaracji a Władzio jest już bardzo długo w hoteliku) to będziemy bardo wdzięczni. :p , choć rozumiemy, ze tyle bid:shake: jest na świecie.

Poprosimy Bjutkę o wysłanie konta - na wszelki wypdek:p

Posted

[quote name='agata51']Od kwietnia podnoszę na 50zł/mies. Dyszki za marzec nie będę wysyłać osobno, ok?[/QUOTE]

O kurcze, :loveu:Bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy:B-fly: - to tak dużo pieniążków.:multi::sweetCyb::sweetCyb::multi:

Posted

[quote name='ALMA2']O kurcze, :loveu:Bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy:B-fly: - to tak dużo pieniążków.:multi::sweetCyb::sweetCyb::multi:[/QUOTE]

[quote name='Bjuta']O rany.... DZIĘKUJĘ AGATKO!!!!!![/QUOTE]

Tak się złożyło, że tymczasik wreszcie prysnął do domku, kilka innych też, niektóre, odeszły za TM. Ot, lżej się zrobiło w portfelu. A Władek jest jedyny - nic tak nie boli jak obiecanki cacanki.

Posted

[quote name='agata51']Tak się złożyło, że tymczasik wreszcie prysnął do domku, kilka innych też, niektóre, odeszły za TM. Ot, lżej się zrobiło w portfelu. A Władek jest jedyny - nic tak nie boli jak obiecanki cacanki.[/QUOTE]

Nasz na myśli domek - który nie wypalił.
Prawda - ja jak się dowiedziałam, że dwaj Panowie pójdą razem - to mi łezka poleciała. Pomyślałam, że Władkowi będzie lepiej jak pójdzie w obce miejsce z zaprzyjaźnionym psem, no a później śmieć Rudzika:-( i na sam koniec klapa:shake:.

Ale nie ma co, bardzo fajnie:p, że zaoszczędzone pieniążki przeznaczasz na Władzia.

Życzę aby ten gest zwrócił się Tobie wielokrotnie w najbliższej przyszłości . :lol:

Posted

Wiosna opowiadała, ze chłopaki bardzo sie zaprzyjaznili i spa w jednej budzie:)
jak Mieciu wczoraj biegal po wybiegu a Władziu byl w boksie to witał Miecia jakby kupe czasu go nie widzial - lizal po pysku zadowolony, ze Mieciu wrócił do bosku:):)

Posted

[quote name='ALMA2']Bo nasz Władzio to taki całuśny:calus: jest i nie ważne że to też chłopczyk.[/QUOTE]
Dobre,dobre :D
Poszły pieniązki za marzec,kwiecień.buziaki dla Władzia i kolegi ;)

Posted

[quote name='ALMA2']Bo nasz Władzio to taki całuśny:calus: jest i nie ważne że to też chłopczyk.[/QUOTE]
aj tam chłopak współlokator i kompan :)

Posted

[quote name='Divi']aj tam chłopak współlokator i kompan :)[/QUOTE]

No i jak Miecio wrócił z wybiegu - to Władzio Go poklepał i powiedział czule "wszystko w [I]porzo[/I] kolego":sg168:

Posted

Mi się wydaje że Władziu jest bardzo szczęśliwy u wiosny z innymi psami. Jak by trafił do domu z samym człowiekiem to nie było by mu za dobrze. On nie jest człowieku lubny.

A teraz tak powspomina zdjęcie Władka które pamiętam najbardzie z czasów schroniskowych :(

[IMG]http://%20s1.zmniejszacz.pl/101/eafq77__87396.jpg[/IMG][IMG]http://s1.zmniejszacz.pl/101/eafq77__87396.jpg[/IMG]

Posted

Divi, Władek na pewno jest szczęśliwy u Wiosny. Depi na pewno jest szczęśliwy w Kundelku.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/50002-Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever-Złoty-Depi-Rzeszow[/URL]

Tylko, cholera, szczęśliwsi byliby w swoim domku.