Rysia88 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Witam, Odpowiadam na zaproszenie:) Dziękuje za nie:) Miecio strasznie ujął mnie za serce, niestety nie dysponuje jakąś wielką kasą ale pare groszy mogę mu podesłać, niestety nie może być to deklaracja stała ponieważ nie mam stałych dochodów i nigdy nie wiem ile pieniążków będę miała... pozdrawiam. proszę o nr konta na pw:) Quote
Bjuta Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Hm... a ja nie wiem kto zbiera na Miecia... My tu zbieramy na Władzia! :) :) Quote
chi23 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Przychodzę na zaproszenie;) Poza podnoszeniem nic nie mogę zrobić:shake: Quote
ALMA2 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [quote name='Rysia88']Witam, Odpowiadam na zaproszenie:) Dziękuje za nie:) Miecio strasznie ujął mnie za serce, niestety nie dysponuje jakąś wielką kasą ale pare groszy mogę mu podesłać, niestety nie może być to deklaracja stała ponieważ nie mam stałych dochodów i nigdy nie wiem ile pieniążków będę miała... pozdrawiam. proszę o nr konta na pw:)[/QUOTE] Kochana , to jest Wątek Władzia. - i odpowiedziałaś na moje zaproszenie do wtku Władka. Miecio to kolega Władzia mieszkają w jednym kojcu w hoteliku u Wiosny. Władzio choć nieufny do ludzi, to bardzo życzliwie:p przyjmuje do swojego towarzystwa inne pieski. Jest im raźniej i weselej. Zdjęcia czasami pojawiają się wspólne. Jest to z jednej strony dobre - bo widzimy jak żyje Władzio , jakich ma kolegów. Jeżeli możesz wspomóc Władzia (brakuje nam stałych deklaracji a Władzio jest już bardzo długo w hoteliku) to będziemy bardo wdzięczni. :p , choć rozumiemy, ze tyle bid:shake: jest na świecie. Poprosimy Bjutkę o wysłanie konta - na wszelki wypdek:p Quote
ALMA2 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_9188.jpg[/IMG][/QUOTE] To jest nasz Kochany urwis WŁADZIO Quote
Rysia88 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Bardzo przepraszam za pomyłkę- oczywiście chodziło mi o Władzia, zaczytałam się w wątku, zamyśliłam i stąd ta pomyłka... so sorry.... pozdrawiam:) Quote
Bjuta Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ależ nie ma za co!!! I bardzo dziękujemy! :) :) :) Quote
agata51 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Od kwietnia podnoszę na 50zł/mies. Dyszki za marzec nie będę wysyłać osobno, ok? Quote
ALMA2 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='agata51']Od kwietnia podnoszę na 50zł/mies. Dyszki za marzec nie będę wysyłać osobno, ok?[/QUOTE] O kurcze, :loveu:Bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy:B-fly: - to tak dużo pieniążków.:multi::sweetCyb::sweetCyb::multi: Quote
Bjuta Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='agata51']Od kwietnia podnoszę na 50zł/mies. Dyszki za marzec nie będę wysyłać osobno, ok?[/QUOTE] O rany.... DZIĘKUJĘ AGATKO!!!!!! Quote
agata51 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='ALMA2']O kurcze, :loveu:Bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy:B-fly: - to tak dużo pieniążków.:multi::sweetCyb::sweetCyb::multi:[/QUOTE] [quote name='Bjuta']O rany.... DZIĘKUJĘ AGATKO!!!!!![/QUOTE] Tak się złożyło, że tymczasik wreszcie prysnął do domku, kilka innych też, niektóre, odeszły za TM. Ot, lżej się zrobiło w portfelu. A Władek jest jedyny - nic tak nie boli jak obiecanki cacanki. Quote
ALMA2 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='agata51']Tak się złożyło, że tymczasik wreszcie prysnął do domku, kilka innych też, niektóre, odeszły za TM. Ot, lżej się zrobiło w portfelu. A Władek jest jedyny - nic tak nie boli jak obiecanki cacanki.[/QUOTE] Nasz na myśli domek - który nie wypalił. Prawda - ja jak się dowiedziałam, że dwaj Panowie pójdą razem - to mi łezka poleciała. Pomyślałam, że Władkowi będzie lepiej jak pójdzie w obce miejsce z zaprzyjaźnionym psem, no a później śmieć Rudzika:-( i na sam koniec klapa:shake:. Ale nie ma co, bardzo fajnie:p, że zaoszczędzone pieniążki przeznaczasz na Władzia. Życzę aby ten gest zwrócił się Tobie wielokrotnie w najbliższej przyszłości . :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Wiosna opowiadała, ze chłopaki bardzo sie zaprzyjaznili i spa w jednej budzie:) jak Mieciu wczoraj biegal po wybiegu a Władziu byl w boksie to witał Miecia jakby kupe czasu go nie widzial - lizal po pysku zadowolony, ze Mieciu wrócił do bosku:):) Quote
ALMA2 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Bo nasz Władzio to taki całuśny:calus: jest i nie ważne że to też chłopczyk. Quote
Lionees Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='ALMA2']Bo nasz Władzio to taki całuśny:calus: jest i nie ważne że to też chłopczyk.[/QUOTE] Dobre,dobre :D Poszły pieniązki za marzec,kwiecień.buziaki dla Władzia i kolegi ;) Quote
Divi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='ALMA2']Bo nasz Władzio to taki całuśny:calus: jest i nie ważne że to też chłopczyk.[/QUOTE] aj tam chłopak współlokator i kompan :) Quote
ALMA2 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Divi']aj tam chłopak współlokator i kompan :)[/QUOTE] No i jak Miecio wrócił z wybiegu - to Władzio Go poklepał i powiedział czule "wszystko w [I]porzo[/I] kolego":sg168: Quote
Divi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Mi się wydaje że Władziu jest bardzo szczęśliwy u wiosny z innymi psami. Jak by trafił do domu z samym człowiekiem to nie było by mu za dobrze. On nie jest człowieku lubny. A teraz tak powspomina zdjęcie Władka które pamiętam najbardzie z czasów schroniskowych :( [IMG]http://%20s1.zmniejszacz.pl/101/eafq77__87396.jpg[/IMG][IMG]http://s1.zmniejszacz.pl/101/eafq77__87396.jpg[/IMG] Quote
Divi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 I moje ulubione on na tym zdjęciu się śmieje :) [IMG]http://s1.zmniejszacz.pl/101/img_1123__772000.jpg[/IMG] Quote
ALMA2 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 mi się też wydaje, że Władzio jest szczęśliwy, on potrzebuje kolegów piesków. Nie widziałam tego zdjęcia ze schroniska - straszna bida. Quote
Divi Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Dziś wpłaciłam z bazarku 43.50 zł dla Władziulka. Quote
agata51 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Divi, Władek na pewno jest szczęśliwy u Wiosny. Depi na pewno jest szczęśliwy w Kundelku. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/50002-Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever-Złoty-Depi-Rzeszow[/URL] Tylko, cholera, szczęśliwsi byliby w swoim domku. Quote
Recommended Posts