Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No proszę - jakie fantastyczne wieści!!! Władek już pod opieką Wiosny!!! Bardzo się cieszę !!!!
Jesteście Kochani, że cierpliwie poczekaliście na mój powrót - i na rozliczenia. Oto one:

[B][U]WYPŁATY[/U][/B]
Właśnie przelałam Wiośnie brakujące 224 zł (stówkę wysłałam na początku września, jak jeszcze nie było wiadomo kiedy Władek pojedzie - dziś już wiadomo, że na wrzesień trzeba nazbierać - na 27 dni po 12 zł czyli [B]324[/B] zł. Cała suma powinna jutro być na koncie Wiosny.
[FONT=Verdana]

[/FONT] [FONT=Verdana][B][U]WPŁATY:[/U][/B][/FONT]

[FONT=Verdana][U][COLOR=black]WRZESIEŃ:[/COLOR][/U][/FONT]

[FONT=Verdana][COLOR=black]20 zł Wellington[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł Alma2[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł Lena13[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł pani Aneta z Gdyni (via Poker)[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]30 zł Jolanta 08 [/COLOR][/FONT]
20 zł Bjuta
[FONT=Verdana][COLOR=black]20 zł Agata 51 [/COLOR][/FONT]
10 zł Agat 21
50 zł Ketunia

[FONT=Verdana][COLOR=black]czyli [B]180[/B]zł. [/COLOR][/FONT]

odjąć 324 zł równa się -144 zł.
Na "wrześniowym" koncie Władka jest w tej chwili debet na 144 zł.

Przypominam, że mamy żelazny zapas na weta itd w sumie [B]284[/B] zł (dokładne rozliczenie na pierwszej stronie wątku, mniej więcej w połowie - w pierwszym moim poście)
[FONT=Verdana]

Są też wpłaty na następne miesiące:
[/FONT]

[FONT=Verdana][U][COLOR=black]PAŹDZIERNIK[/COLOR][/U][/FONT]

[FONT=Verdana][COLOR=black][B]20[/B] zł Wellington[/COLOR][/FONT]

[FONT=Verdana][U][COLOR=black]LISTOPAD[/COLOR][/U][/FONT]

[FONT=Verdana][COLOR=black][B]20[/B] zł Wellington[/COLOR][/FONT]

[FONT=Verdana][B][U]Przypominam deklaracje stałe:[/U][/B]
20 zł Justyna 85
20 zł Bjuta
50 zł Ghanima
12 zł Divi
30 zł Agata51
10 zł Agat 21
10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej)
10 zł Alma 2
30 zł Jolanta 08
10 zł pani Aneta z Gdyni (via Poker)
20 zł Wellington
50 zł Ketunia [/FONT]

[FONT=Verdana]co daje [B]272[/B] zł. (czyli brakuje jeszcze ok. stu zł. stałych deklaracji, bo dzień pobytu Władka u Wiosny to 12 zł)

[U]mamy też deklaracje jednorazowe![/U]
24 zł Dogo 07 (dwa pierwsze dni pobytu Władka)
24 zł Sonikowa (dwa drugie dni pobytu Władka)
"coś" Gogonek

[/FONT]

Posted

Przeklejam fotki naszego podopiecznego zrobione przez Anijkę (jeszcze w Zabrzu).

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_eEp86X1sdU4/SpqQKetjhBI/AAAAAAAAAgs/NGJJuiVdzFg/s800/S7306838.JPG[/IMG]

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_eEp86X1sdU4/SpqQLVvwzGI/AAAAAAAAAgw/CG06A9rd2do/s576/S7306839.JPG[/IMG]

Posted

bjuta w takim razie z twojego wyliczenia wynika, ze nie wszyscy, ktorzy sie zadeklarowali na wrzesien wplacili. czyz tak? jesli doplaca to debet zmaleje...

bo ja czekam, zeby zobaczyc ile zabraknie na wrzesien, ale z moich wyliczen wynika, ze jak wszyscy doplaca to wszystko bedzie ok.

fajnie, ze wrocilas :)

Posted

Dam skromne 13 zł/miesięcznie:roll:
13-stka jest dla mnie szczęśliwa,wszystkie ważniejsze sprawy załatwiam 13-stego(jak się da),nawet syna urodziłam SE 13 dnia miesiąca:loveu:
Może i Władziowi się jakoś poszczęści...

Posted

Witaj Bjuta i reszta Cioteczek Władziowych,
pieniążki zadeklarowane na Władzia poszły dziś. Bjuta, wydaje mi się, że powinnaś puścić wszystkim, którzy deklarowali wpłaty na priv info, że JUŻ można, a nawet trzeba :evil_lol: wpłacać pieniążki na tymczasik. Myślę, że to może być potrzebne, jako ze wcześniej poszły privy, żeby nie wpłacać, a nie wszyscy śledzą regularnie wątek.
Władziu - Lisku :loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']Przemilasty Władziu jest
[URL]http://lh3.ggpht.com/_eEp86X1sdU4/SpqQKetjhBI/AAAAAAAAAgs/NGJJuiVdzFg/s800/S7306838.JPG[/URL][/quote]

Wladziu na tym zdjeciu ma wasy zakrecone do przodu jak mors :lol:

Posted

[quote name='Renata5']Dam skromne 13 zł/miesięcznie:roll:
13-stka jest dla mnie szczęśliwa,wszystkie ważniejsze sprawy załatwiam 13-stego(jak się da),nawet syna urodziłam SE 13 dnia miesiąca:loveu:
Może i Władziowi się jakoś poszczęści...[/quote]

Bardzo dziękujemy!!!

[FONT=Verdana][B][U]Przypominam deklaracje stałe:[/U][/B]
20 zł Justyna 85
20 zł Bjuta
50 zł Ghanima
12 zł Divi
30 zł Agata51
10 zł Agat 21
10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej)
10 zł Alma 2
30 zł Jolanta 08
10 zł pani Aneta z Gdyni (via Poker)
20 zł Wellington
50 zł Ketunia [/FONT]
13 zł Renata 5

[FONT=Verdana]co daje [B]285[/B] zł. [/FONT]

Do [B]372[/B] brakuje coraz mniej! :multi:

Posted

[quote name='Ghanima']Witaj Bjuta i reszta Cioteczek Władziowych,
pieniążki zadeklarowane na Władzia poszły dziś. Bjuta, wydaje mi się, że powinnaś puścić wszystkim, którzy deklarowali wpłaty na priv info, że JUŻ można, a nawet trzeba :evil_lol: wpłacać pieniążki na tymczasik. Myślę, że to może być potrzebne, jako ze wcześniej poszły privy, żeby nie wpłacać, a nie wszyscy śledzą regularnie wątek.
Władziu - Lisku :loveu:[/quote]

Już rozsyłam PW

Posted

a jak to jest z oplata za wrzesien? ile brakuje? ile kosztuje dokladnie wrzesniowy hotel (312zl?). juz sie pogubilam, bo na kilku watkach sie udzielam hotelowych i metlik mi sie juz w glowie zrobil.

Posted

[quote name='irysek']a jak to jest z oplata za wrzesien? ile brakuje? ile kosztuje dokladnie wrzesniowy hotel (312zl?). juz sie pogubilam, bo na kilku watkach sie udzielam hotelowych i metlik mi sie juz w glowie zrobil.[/quote]

No to powtarzam z poprzedniej strony:

Władzio będzie u Wiosny we wrześniu przez 27 dni po 12 zł czyli [B]324[/B] zł. Całą sumę już wysłałam.
Wczoraj przyszło 50 zł od Ghanimy :loveu:
[FONT=Verdana]

[/FONT] [FONT=Verdana][B][U]WPŁATY:[/U][/B][/FONT]

[FONT=Verdana][U][COLOR=black]WRZESIEŃ:[/COLOR][/U][/FONT]

[FONT=Verdana][COLOR=black]20 zł Wellington[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł Alma2[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł Lena13[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł pani Aneta z Gdyni (via Poker)[/COLOR][/FONT]
[FONT=Verdana][COLOR=black]30 zł Jolanta 08 [/COLOR][/FONT]
20 zł Bjuta
[FONT=Verdana][COLOR=black]20 zł Agata 51 [/COLOR][/FONT]
10 zł Agat 21
50 zł Ketunia
50 zł Ghanima

[FONT=Verdana][COLOR=black]czyli jest[B] 230[/B]zł. [/COLOR][/FONT]Brakuje [B]94[/B] zł.

Posted

o ja cie, to troche tej kasy brakuje. chyba musze cos wyskrobac i dolozyc. calej kwoty nie dam teraz rady, bo od weekendu mam na glowie 3 koteczki miesieczne umierajace (wet, leki, karma), ale ciutke doloze.

Posted

jeju jeju jak się cieszę,że Władziu już u Wiosny mam nadzieje, że chłopak się przyzwyczaj szybko do ludzi i ruszymy z poszukiwaniem domku dla mordki.
A tym czasem podnosze i prosze o deklarację bo pilne i potrzebne.:multi:

Posted

Jeden mały błąd wkradł Wam się w obliczenia :evil_lol:
Dokładniej niewiedza - ponieważ zapomniałam napisać, że Kubusiowy Domek pozostawił Władkowi pieniążki - dokładnie 82.60zł (od kwoty musiałam odjąć Kubusiowe koszty, dlatego taka 'dziwna' kwota wyszła).

Władeczek niestety wystraszony, biedaczysko chowa się do budy, albo czasem wychodzi, ale patrzy na mnie z byka, skubnie jedzenie i znowu patrzy, z taką miną "co ci zrobiłem? czemu mnie straszysz?" :-(
Czasem przychodzi, kilka razy zjadł mi z ręki, więc nie jest z nim tragicznie, ale boi się biedaczek.
Mam jednak ogromną nadzieję, że pójdzie w ślady Kubusia i Elzy i szybko się przełamie.

Posted

[quote name='wiosna']Jeden mały błąd wkradł Wam się w obliczenia :evil_lol:
Dokładniej niewiedza - ponieważ zapomniałam napisać, że Kubusiowy Domek pozostawił Władkowi pieniążki - dokładnie 82.60zł (od kwoty musiałam odjąć Kubusiowe koszty, dlatego taka 'dziwna' kwota wyszła).

Władeczek niestety wystraszony, biedaczysko chowa się do budy, albo czasem wychodzi, ale patrzy na mnie z byka, skubnie jedzenie i znowu patrzy, z taką miną "co ci zrobiłem? czemu mnie straszysz?" :-(
Czasem przychodzi, kilka razy zjadł mi z ręki, więc nie jest z nim tragicznie, ale boi się biedaczek.
Mam jednak ogromną nadzieję, że pójdzie w ślady Kubusia i Elzy i szybko się przełamie.[/QUOTE]
Myśle, że trzeba mu czasuna pewno się przekona że chcesz dobrze. To taka kochana przestraszona mordeczka Władziu trzymam za ciebie kciuki pomału pomału i będzie wszystko dobrze.

Posted

Właduchna na pewno się niedługo przełamie. I nie będzie już taki zalękniony. Sporo przeszedł ostatnio i musi przeca dojść do siebie. Ale na pewno będzie dobrze :multi: