Asia_Klero Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 biedny wladziu przerazony:roll:a na jedzenie to fakt rzuca się jak glupi;)w takich przypadkach jak on to wrecz ratujące dla takiego psa;):razz: Quote
Mysia_ Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 będzie dobrze, musi być ;) Zresztą wiosna, Ty wiesz - my w Was wierzymy :loveu::loveu::loveu: też mi się lisy podobają :loveu: Quote
Bjuta Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No proszę - jakie fantastyczne wieści!!! Władek już pod opieką Wiosny!!! Bardzo się cieszę !!!! Jesteście Kochani, że cierpliwie poczekaliście na mój powrót - i na rozliczenia. Oto one: [B][U]WYPŁATY[/U][/B] Właśnie przelałam Wiośnie brakujące 224 zł (stówkę wysłałam na początku września, jak jeszcze nie było wiadomo kiedy Władek pojedzie - dziś już wiadomo, że na wrzesień trzeba nazbierać - na 27 dni po 12 zł czyli [B]324[/B] zł. Cała suma powinna jutro być na koncie Wiosny. [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][B][U]WPŁATY:[/U][/B][/FONT] [FONT=Verdana][U][COLOR=black]WRZESIEŃ:[/COLOR][/U][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]20 zł Wellington[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł Alma2[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł Lena13[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł pani Aneta z Gdyni (via Poker)[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]30 zł Jolanta 08 [/COLOR][/FONT] 20 zł Bjuta [FONT=Verdana][COLOR=black]20 zł Agata 51 [/COLOR][/FONT] 10 zł Agat 21 50 zł Ketunia [FONT=Verdana][COLOR=black]czyli [B]180[/B]zł. [/COLOR][/FONT] odjąć 324 zł równa się -144 zł. Na "wrześniowym" koncie Władka jest w tej chwili debet na 144 zł. Przypominam, że mamy żelazny zapas na weta itd w sumie [B]284[/B] zł (dokładne rozliczenie na pierwszej stronie wątku, mniej więcej w połowie - w pierwszym moim poście) [FONT=Verdana] Są też wpłaty na następne miesiące: [/FONT] [FONT=Verdana][U][COLOR=black]PAŹDZIERNIK[/COLOR][/U][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][B]20[/B] zł Wellington[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][U][COLOR=black]LISTOPAD[/COLOR][/U][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black][B]20[/B] zł Wellington[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][B][U]Przypominam deklaracje stałe:[/U][/B] 20 zł Justyna 85 20 zł Bjuta 50 zł Ghanima 12 zł Divi 30 zł Agata51 10 zł Agat 21 10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej) 10 zł Alma 2 30 zł Jolanta 08 10 zł pani Aneta z Gdyni (via Poker) 20 zł Wellington 50 zł Ketunia [/FONT] [FONT=Verdana]co daje [B]272[/B] zł. (czyli brakuje jeszcze ok. stu zł. stałych deklaracji, bo dzień pobytu Władka u Wiosny to 12 zł) [U]mamy też deklaracje jednorazowe![/U] 24 zł Dogo 07 (dwa pierwsze dni pobytu Władka) 24 zł Sonikowa (dwa drugie dni pobytu Władka) "coś" Gogonek [/FONT] Quote
Bjuta Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Przeklejam fotki naszego podopiecznego zrobione przez Anijkę (jeszcze w Zabrzu). [IMG]http://lh3.ggpht.com/_eEp86X1sdU4/SpqQKetjhBI/AAAAAAAAAgs/NGJJuiVdzFg/s800/S7306838.JPG[/IMG] [IMG]http://lh4.ggpht.com/_eEp86X1sdU4/SpqQLVvwzGI/AAAAAAAAAgw/CG06A9rd2do/s576/S7306839.JPG[/IMG] Quote
irysek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 bjuta w takim razie z twojego wyliczenia wynika, ze nie wszyscy, ktorzy sie zadeklarowali na wrzesien wplacili. czyz tak? jesli doplaca to debet zmaleje... bo ja czekam, zeby zobaczyc ile zabraknie na wrzesien, ale z moich wyliczen wynika, ze jak wszyscy doplaca to wszystko bedzie ok. fajnie, ze wrocilas :) Quote
Lionees Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dam skromne 13 zł/miesięcznie:roll: 13-stka jest dla mnie szczęśliwa,wszystkie ważniejsze sprawy załatwiam 13-stego(jak się da),nawet syna urodziłam SE 13 dnia miesiąca:loveu: Może i Władziowi się jakoś poszczęści... Quote
irysek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 no i super. 13zl przynoszace szczescie :) Quote
Ghanima Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Witaj Bjuta i reszta Cioteczek Władziowych, pieniążki zadeklarowane na Władzia poszły dziś. Bjuta, wydaje mi się, że powinnaś puścić wszystkim, którzy deklarowali wpłaty na priv info, że JUŻ można, a nawet trzeba :evil_lol: wpłacać pieniążki na tymczasik. Myślę, że to może być potrzebne, jako ze wcześniej poszły privy, żeby nie wpłacać, a nie wszyscy śledzą regularnie wątek. Władziu - Lisku :loveu: Quote
Isadora7 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Przemilasty Władziu jest [url]http://lh3.ggpht.com/_eEp86X1sdU4/SpqQKetjhBI/AAAAAAAAAgs/NGJJuiVdzFg/s800/S7306838.JPG[/url] Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Isadora7']Przemilasty Władziu jest [URL]http://lh3.ggpht.com/_eEp86X1sdU4/SpqQKetjhBI/AAAAAAAAAgs/NGJJuiVdzFg/s800/S7306838.JPG[/URL][/quote] Wladziu na tym zdjeciu ma wasy zakrecone do przodu jak mors :lol: Quote
Bjuta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Renata5']Dam skromne 13 zł/miesięcznie:roll: 13-stka jest dla mnie szczęśliwa,wszystkie ważniejsze sprawy załatwiam 13-stego(jak się da),nawet syna urodziłam SE 13 dnia miesiąca:loveu: Może i Władziowi się jakoś poszczęści...[/quote] Bardzo dziękujemy!!! [FONT=Verdana][B][U]Przypominam deklaracje stałe:[/U][/B] 20 zł Justyna 85 20 zł Bjuta 50 zł Ghanima 12 zł Divi 30 zł Agata51 10 zł Agat 21 10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej) 10 zł Alma 2 30 zł Jolanta 08 10 zł pani Aneta z Gdyni (via Poker) 20 zł Wellington 50 zł Ketunia [/FONT] 13 zł Renata 5 [FONT=Verdana]co daje [B]285[/B] zł. [/FONT] Do [B]372[/B] brakuje coraz mniej! :multi: Quote
Bjuta Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 [quote name='Ghanima']Witaj Bjuta i reszta Cioteczek Władziowych, pieniążki zadeklarowane na Władzia poszły dziś. Bjuta, wydaje mi się, że powinnaś puścić wszystkim, którzy deklarowali wpłaty na priv info, że JUŻ można, a nawet trzeba :evil_lol: wpłacać pieniążki na tymczasik. Myślę, że to może być potrzebne, jako ze wcześniej poszły privy, żeby nie wpłacać, a nie wszyscy śledzą regularnie wątek. Władziu - Lisku :loveu:[/quote] Już rozsyłam PW Quote
irysek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 a jak to jest z oplata za wrzesien? ile brakuje? ile kosztuje dokladnie wrzesniowy hotel (312zl?). juz sie pogubilam, bo na kilku watkach sie udzielam hotelowych i metlik mi sie juz w glowie zrobil. Quote
Bjuta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='irysek']a jak to jest z oplata za wrzesien? ile brakuje? ile kosztuje dokladnie wrzesniowy hotel (312zl?). juz sie pogubilam, bo na kilku watkach sie udzielam hotelowych i metlik mi sie juz w glowie zrobil.[/quote] No to powtarzam z poprzedniej strony: Władzio będzie u Wiosny we wrześniu przez 27 dni po 12 zł czyli [B]324[/B] zł. Całą sumę już wysłałam. Wczoraj przyszło 50 zł od Ghanimy :loveu: [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana][B][U]WPŁATY:[/U][/B][/FONT] [FONT=Verdana][U][COLOR=black]WRZESIEŃ:[/COLOR][/U][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]20 zł Wellington[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł Alma2[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł Lena13[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]10 zł pani Aneta z Gdyni (via Poker)[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=black]30 zł Jolanta 08 [/COLOR][/FONT] 20 zł Bjuta [FONT=Verdana][COLOR=black]20 zł Agata 51 [/COLOR][/FONT] 10 zł Agat 21 50 zł Ketunia 50 zł Ghanima [FONT=Verdana][COLOR=black]czyli jest[B] 230[/B]zł. [/COLOR][/FONT]Brakuje [B]94[/B] zł. Quote
irysek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 o ja cie, to troche tej kasy brakuje. chyba musze cos wyskrobac i dolozyc. calej kwoty nie dam teraz rady, bo od weekendu mam na glowie 3 koteczki miesieczne umierajace (wet, leki, karma), ale ciutke doloze. Quote
Divi Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 jeju jeju jak się cieszę,że Władziu już u Wiosny mam nadzieje, że chłopak się przyzwyczaj szybko do ludzi i ruszymy z poszukiwaniem domku dla mordki. A tym czasem podnosze i prosze o deklarację bo pilne i potrzebne.:multi: Quote
wiosna Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Jeden mały błąd wkradł Wam się w obliczenia :evil_lol: Dokładniej niewiedza - ponieważ zapomniałam napisać, że Kubusiowy Domek pozostawił Władkowi pieniążki - dokładnie 82.60zł (od kwoty musiałam odjąć Kubusiowe koszty, dlatego taka 'dziwna' kwota wyszła). Władeczek niestety wystraszony, biedaczysko chowa się do budy, albo czasem wychodzi, ale patrzy na mnie z byka, skubnie jedzenie i znowu patrzy, z taką miną "co ci zrobiłem? czemu mnie straszysz?" :-( Czasem przychodzi, kilka razy zjadł mi z ręki, więc nie jest z nim tragicznie, ale boi się biedaczek. Mam jednak ogromną nadzieję, że pójdzie w ślady Kubusia i Elzy i szybko się przełamie. Quote
ALMA2 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dostałam wiadomość i już tu jestem. :p Bardzo się cieszę, że Władzio już u Wiosny. Quote
Divi Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote name='wiosna']Jeden mały błąd wkradł Wam się w obliczenia :evil_lol: Dokładniej niewiedza - ponieważ zapomniałam napisać, że Kubusiowy Domek pozostawił Władkowi pieniążki - dokładnie 82.60zł (od kwoty musiałam odjąć Kubusiowe koszty, dlatego taka 'dziwna' kwota wyszła). Władeczek niestety wystraszony, biedaczysko chowa się do budy, albo czasem wychodzi, ale patrzy na mnie z byka, skubnie jedzenie i znowu patrzy, z taką miną "co ci zrobiłem? czemu mnie straszysz?" :-( Czasem przychodzi, kilka razy zjadł mi z ręki, więc nie jest z nim tragicznie, ale boi się biedaczek. Mam jednak ogromną nadzieję, że pójdzie w ślady Kubusia i Elzy i szybko się przełamie.[/QUOTE] Myśle, że trzeba mu czasuna pewno się przekona że chcesz dobrze. To taka kochana przestraszona mordeczka Władziu trzymam za ciebie kciuki pomału pomału i będzie wszystko dobrze. Quote
agat21 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Właduchna na pewno się niedługo przełamie. I nie będzie już taki zalękniony. Sporo przeszedł ostatnio i musi przeca dojść do siebie. Ale na pewno będzie dobrze :multi: Quote
Divi Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Władziu dziś ciotka ostatni raz ciebie podrzuca i prosi o deklarację. Quote
Bjuta Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Mysiu, dopisz na pierwszej stronie deklarację Renaty5:loveu: 13 zł Renata 5 [FONT=Verdana]co daje [B]285[/B] zł. coraz mniej brakuje do 372 ;) [/FONT] Quote
Lionees Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Czy ja mam wpłacić jeszcze we wrześniu(bo pieniążki już poszły),czy w październiku? Quote
Recommended Posts