Bjuta Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dziękujemy serdecznie!!! :loveu: Już wysyłam nr konta, ale na razie informacyjnie, ruszamy prawie na pewno - we wrześniu! Musimy zebrać deklaracji stałych na 372 zł. (12 zł dzień razy 31 dni w "długim" miesiącu). [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Mamy już[/COLOR] 202! :multi:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Brakuje[/COLOR] 190 zł![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][U]Deklaracje stałe! :loveu:[/U][/SIZE] [SIZE=4]20 zł Justyna 85 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]20 zł Bjuta :lol:[/SIZE] [SIZE=4]50 zł Ghanima :lol:[/SIZE] [SIZE=4]12 zł Divi :lol:[/SIZE] [SIZE=4]30 zł Agata51 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Agat 21 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej) ;-)[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Alma 2 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]30 zł Jolanta 08 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]10 zł pani Aneta z Gdyni (via Poker) [/SIZE]:lol: [SIZE=4][U]mamy też deklaracje jednorazowe!:loveu:[/U][/SIZE] [SIZE=4]24 zł Dogo 07 (dwa pierwsze dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE] [SIZE=4]24 zł Sonikowa (dwa drugie dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE] [SIZE=4]15 zł Ewa Gonzales[/SIZE] :lol: [SIZE=4]"coś" Bico ;-) "coś" Gogonek ;-) "coś" Waldi 481 ;-)[/SIZE] Quote
sonikowa Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Trzymam kciuki za Władeczka! Halo dogo, kto jeszcze chce zostać Władeczkową cioteczką? Nikt nie ma zbędncyh 5 zlotych? ;-) Quote
wellington Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Odemnie dla Wladka 20.- co miesiac. Czy przelewac na konto Wiosny ? Quote
Divi Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nie nie Władziu ma swoje konto jak chcesz mogę wysłać na PW jeśli Bjuta jeszcze tego nie zrobiła. Dziękujemy bardzo z wsparcie. A ty Władziu hopaj do góry, a ciotka rozsyła PW z o wsparcie:lol: Quote
Divi Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Bjuta czy Władziu ma teraz jakieś ogłoszenia adopcyjne ? Quote
wellington Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Divi']Nie nie Władziu ma swoje konto jak chcesz mogę wysłać na PW jeśli Bjuta jeszcze tego nie zrobiła. Dziękujemy bardzo z wsparcie. A ty Władziu hopaj do góry, a ciotka rozsyła PW z o wsparcie:lol:[/quote] Podaj prosze numer konta, Bjuta nie zdazyla, musiala jechac na urlop :lol: Quote
Mysia_ Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Bjutka ma ograniczony dostęp do internetu ;) ale i tak widzę, że świetnie wszystkiego pilnuje :loveu: Quote
wellington Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Mysia_']Bjutka ma ograniczony dostęp do internetu ;) ale i tak widzę, że świetnie wszystkiego pilnuje :loveu:[/quote] Moze laptopa ma w plecaku zawsze przy sobie ? Zeby tylko miala zasieg :roll: Quote
Divi Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ma internet w tel, ale skutkiem takiego korzystania są ogromne rachunki za tel :( Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 My w tej wiadomości nie mamy żadnego konta dla Władka,a prawdopodobnie już w czwartek będziemy mogli wpłacic jednorazówkę. To konto do czwartku na PW prosimy E/W Quote
Jolanta08 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Władek powolutku zbiera grosik za grosikiem i uzbiera choćby nie wiem co:evil_lol:Trzymam mocno kciuki za Władka:thumbs: Quote
Bjuta Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='wellington']Odemnie dla Wladka 20.- co miesiac. Czy przelewac na konto Wiosny ?[/quote] WIELKIE DZIĘKI!!!!! No to mamy już zdecydowanie z górki! Popatrzcie! Musimy zebrać deklaracji stałych na 372 zł. (12 zł dzień razy 31 dni w "długim" miesiącu). [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Mamy już[/COLOR] 222! :multi:[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Brakuje[/COLOR] 170 zł![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][U]Deklaracje stałe! :loveu:[/U][/SIZE] [SIZE=4]20 zł Justyna 85 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]20 zł Bjuta :lol:[/SIZE] [SIZE=4]50 zł Ghanima :lol:[/SIZE] [SIZE=4]12 zł Divi :lol:[/SIZE] [SIZE=4]30 zł Agata51 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Agat 21 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej) ;-)[/SIZE] [SIZE=4]10 zł Alma 2 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]30 zł Jolanta 08 :lol:[/SIZE] [SIZE=4]10 zł pani Aneta z Gdyni (via Poker) [/SIZE]:lol: [SIZE=4]20 zł Vellington [/SIZE]:lol: [SIZE=4][U]mamy też deklaracje jednorazowe!:loveu:[/U][/SIZE] [SIZE=4]24 zł Dogo 07 (dwa pierwsze dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE] [SIZE=4]24 zł Sonikowa (dwa drugie dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE] [SIZE=4]15 zł Ewa Gonzales[/SIZE] :lol: [SIZE=4]"coś" Bico ;-)[/SIZE] [SIZE=4]"coś" Gogonek ;-)[/SIZE] [SIZE=4]"coś" Waldi 481 ;-)[/SIZE] [SIZE=4]"być może, coś" Daglo ;-) [/SIZE] Quote
Bjuta Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Divi']Bjuta czy Władziu ma teraz jakieś ogłoszenia adopcyjne ?[/quote] Władek ma trochę ogłoszeń (są na pierwszej stronie), np. allegro robi mu i regularnie wznawia Justyna 85, ale szczerze mówiąc, chyba - jak zapadła decyzja o hoteliku - to przestała. Bardzo trudno go w tej chwili pchać do adopcji, bo on strachoput jest potężny i nawet nie potrafi na smyczy chodzić :shake: A często wzbudza zainteresowanie zwiedzających schronisko, ale jak się dowiadują, jaki jest, to biorą innego... Quote
Bjuta Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='waldi481']My w tej wiadomości nie mamy żadnego konta dla Władka,a prawdopodobnie już w czwartek będziemy mogli wpłacic jednorazówkę. To konto do czwartku na PW prosimy E/W[/quote] WIelkie dzięki!:loveu: To ja już ślę, tylko kochani - ja będę stan konta Władkowego w stronie podawać regularnie dopiero pod koniec sierpinia :oops:. Muszę zwalczyć chroniczne przywiązanie do dogomanii, które przez łącze komórkowe kosztowało mnie prawie 500 w zeszłym miesiącu... :mad: Więc będę się łączyć z internetem max 2x w tygodniu. Dlatego Divi - b. Ci dziękuję za rozsyłanie informacji z kontem! :loveu: KOCHANI! Wielkie dzięki za wchodzenie i pilnowanie wszystkiego!:loveu: Quote
Divi Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Bjuta']Władek ma trochę ogłoszeń (są na pierwszej stronie), np. allegro robi mu i regularnie wznawia Justyna 85, ale szczerze mówiąc, chyba - jak zapadła decyzja o hoteliku - to przestała. Bardzo trudno go w tej chwili pchać do adopcji, bo on strachoput jest potężny i nawet nie potrafi na smyczy chodzić :shake: A często wzbudza zainteresowanie zwiedzających schronisko, ale jak się dowiadują, jaki jest, to biorą innego...[/quote] hmm to możne i lepiej, że pobędzie u Wiosny oswoi się z ludźmi domem i w tedy zaczniemy szukać mu domku, a czy on jest wykastrowany ? Ja mam dostęp do internetu bez ograniczenia wiec nad Władziem czuwam :) Quote
ALMA2 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 [quote name='Bjuta']Władek ma trochę ogłoszeń (są na pierwszej stronie), np. allegro robi mu i regularnie wznawia Justyna 85, ale szczerze mówiąc, chyba - jak zapadła decyzja o hoteliku - to przestała. ...[/quote] Gdzieś czytałam, że ciocia Justyna 85 jest chora :-( i to chyba bardzo.- tylko nie jestem pewna czy to chodzi o tę ciocię. Quote
Divi Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Bjuta wczoraj przelałam kasę wpłaciliśmy 20 zł (ja+mój chłopak z konta mojego chłopaka). W następnych miesiącach też będzie więcej troszku bo powiedział, że będzie się dorzucał.:evil_lol: A ty Władzi nie wiem czy wiesz, pomalutku, pomalutku i będziesz miał cała kaskę na hotelik już nie dużo zostało. Więc cioteczki i wujkowie pomóżcie Władkowi dotrzeć do mety. Quote
Ghanima Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 [quote name='Divi'] A ty Władzi nie wiem czy wiesz, pomalutku, pomalutku i będziesz miał cała kaskę na hotelik już nie dużo zostało. Więc cioteczki i wujkowie pomóżcie Władkowi dotrzeć do mety.[/quote] Dokładnie - Władziulek sobie żyje i ani się domyśla, że Ciotki i Wujki rozmaite szykują mu hotelik i uspołecznienie :cool3: Oby jak najszybciej... Quote
Mysia_ Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 [quote name='Divi']Bjuta wczoraj przelałam kasę wpłaciliśmy 20 zł (ja+mój chłopak z konta mojego chłopaka). W następnych miesiącach też będzie więcej troszku bo powiedział, że będzie się dorzucał.:evil_lol: A ty Władzi nie wiem czy wiesz, pomalutku, pomalutku i będziesz miał cała kaskę na hotelik już nie dużo zostało. Więc cioteczki i wujkowie pomóżcie Władkowi dotrzeć do mety.[/quote] super :loveu: no to zbieranie funduszy na Władka ruszyło :cool3: Dzisiaj w końcu po 2 tygodniach urlopu zobaczę wszystkie psiaki - w tym Władka :loveu: Quote
Bjuta Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Moi Drodzy! Konto Władka zaczęło się zapełniać! :lol: Wczoraj i przedwczoraj wpłynęło 20 zł Divi :loveu: 30 zł Jolanta 08 :loveu: 30 zł Wacia :loveu: Ponieważ na Władkowym koncie było od początku 78 zł i 97 gr. (wpłacone przez Bjutę ;)) Władziu dysponuje już kwotą: 158 złotych i 97 groszy!!! Dziękujemy! Quote
Divi Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 no to super Bujta Tobie też dziękujemy :):multi: Quote
agat21 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Zaraz mój grosik na Władzia też poleci :lol: Quote
Recommended Posts