buniaaga Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 2 godziny temu, Moli@ napisał: Zerwane ścięgno jest konsekwencją starego urazu/urazów jeszcze z okresu życia w stodole i skakania po belach słomy. Chłopczyk po dużym wysiłku fizycznym... po nocy czy zmianach pogody czasami delikatnie utykał na łapkę... po rozchodzeniu wszystko było ok. Weci podejrzewali stary uraz - źle zeskoczył, wykręcił...przy krzywej przedniej łapce bardzo prawdopodobne. Zalecano utrzymywanie wagi ciała, nieforsowanie i obserwacje. Objawy nasiliły się i Żunio zaczął skakać na trzech ( może źle wymierzył skok z parapetu ), po konsultacji u specjalisty postawiono diagnozę. Rodzina podjęła decyzję... będzie zabieg, dla Kochanego Żunia wszystko. Pan cudem przeżył bardzo poważny wypadek samochodowy, ma problemy z chodzeniem jest na rencie... koszt samego zabiegu - 810 zł ...badań ...leków...rehabilitacji Żunia to dla Rodziny bardzo duży wydatek. O chorobie chłopczyka dowiedziałam się od naszych wspólnych znajomych. Mam ogromną prośbę, może wspólnymi siłami pomożemy Państwu w leczeniu Żunia? Przyłączam się do prośby ,ja oczywiście też dorzucam się do zabiegu Dom Żuczka nie prosi o nic ale jeżeli ktoś może proszę pomóżmy Quote
helli Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 prosze o konto, to cos dorzuce na operacje Zuczka Quote
joi Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 3 godziny temu, helli napisał: prosze o konto, to cos dorzuce na operacje Zuczka Bardzo serdecznie dziękuję, prócz kasy liczy się że rodzina Żuczka nie została sama z problemem, na bank będzie im miło i raźniej. W sprawie konta ustalenia trwają, proszę o cierpliwość Quote
joi Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 5 minut temu, PisiaSrisia napisał: Masakra jakbym miała takiego kundla sama bym kojtneła w kalendarz, żal.pl.... Wrzuć grosik i se możesz kojfać do woli :D Quote
buniaaga Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 7 godzin temu, helli napisał: prosze o konto, to cos dorzuce na operacje Zuczka dziękuję jak tylko ustalimy gdzie zbierać wyślę na pw Quote
buniaaga Posted October 4, 2017 Author Posted October 4, 2017 Rozmawiałam dzisiaj chwilkę z domem Żuczka,jutro jestem umówiona na dłuższą rozmowę Państwo dziękują za chęć pomocy chociaż słyszę że jest im niezręcznie bo to przecież już ich członek rodziny :) Żuczek od jakiegoś czasu podkulał tylną łapkę.Państwo pojechali do lecznic na konsultację u prof Adamiaka Odezwał się /wyszedł może po jakimś skoku stary uraz który wymaga operacji inaczej Żuczkowi grozi kalectwo :( Quote
buniaaga Posted October 5, 2017 Author Posted October 5, 2017 Konto do ewentualnych wpłat dla Żuczka udostępniła Fundacja.Zamieszczam w poście pierwszym Fundacja Zwierzęta Niczyje KRS 0000463161 nr konta 48 1020 1332 0000 1902 0840 1806 16-400 Suwałki ul. Lityńskiego 15/16 NIP 844-235-17-75 z dopiskiem dla Żuczka Quote
Moli@ Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Na konto Fundacji poleciało 50 zł / 06.10 dla Żunia Quote
buniaaga Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 5 godzin temu, Moli@ napisał: Na konto Fundacji poleciało 50 zł / 06.10 dla Żunia Dzięki,za kilka dni odezwę się do Fundacji zapytam o wpłaty Quote
buniaaga Posted October 6, 2017 Author Posted October 6, 2017 Żuczek nadal uśmiechnięty chociaż łapka mu dokucza :( Przed zabiegiem będzie miał wykonane badania takie do narkozy serce ,nerki Quote
agat21 Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Żuczek jak zwykle fotogeniczny nad wyraz. Spróbuję i ja coś wysupłać na pomoc w operacji. Quote
buniaaga Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 10 godzin temu, agat21 napisał: Żuczek jak zwykle fotogeniczny nad wyraz. Spróbuję i ja coś wysupłać na pomoc w operacji. Dziękuję ! Państwo są Żuczkiem zachwyceni,a jak o nim opowiadają :) I dziękują ciągle że Żuczek mógł zostać członkiem ich rodziny. Quote
buniaaga Posted October 8, 2017 Author Posted October 8, 2017 16 godzin temu, buniaaga napisał: Karta informacyjna z lecznicy Quote
buniaaga Posted October 13, 2017 Author Posted October 13, 2017 w poście nr 2 zamieściłam wpłaty na konto fundacji .Wpłaty są pobrane z FB więc nie mam nicków z dogomanii Dziękuję Wszystkim za pomoc dla Żuczka Quote
buniaaga Posted October 17, 2017 Author Posted October 17, 2017 Żuczek przesyła słodkie spojrzenie wszystkim którzy wspierają go w chorobie.Dziękujemy że jesteście z Żuczkiem.Dziękujemy za wpłaty. Operacja zbliża się wielkimi krokami 1 Quote
buniaaga Posted October 22, 2017 Author Posted October 22, 2017 W poście rozliczeniowym dodałam wpłaty które ostatnio pojawiły się na koncie Żuczka A co u Żuczka? Operacja w piątek a kilka dni przed badania potrzebne do narkozy Quote
buniaaga Posted October 23, 2017 Author Posted October 23, 2017 Żuczek był dzisiaj na badaniach potrzebnych do operacji.Wyniki odebrane wszystko dobrze .Operacja już w piątek o 8 rano .Trzymajcie kciuki za chłopaka! Quote
Moli@ Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 3 godziny temu, buniaaga napisał: Żuczek był dzisiaj na badaniach potrzebnych do operacji.Wyniki odebrane wszystko dobrze .Operacja już w piątek o 8 rano .Trzymajcie kciuki za chłopaka! Postaram się dojechać do lecznicy... pojadę ze Stefanią, ma swoją kasę - deklaracja stała od Wiedźmy to zrobię pełen pakiet szczepień i z Ptysiem, też wirusówki zaszczepię Quote
buniaaga Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 11 godzin temu, Moli@ napisał: Postaram się dojechać do lecznicy... pojadę ze Stefanią, ma swoją kasę - deklaracja stała od Wiedźmy to zrobię pełen pakiet szczepień i z Ptysiem, też wirusówki zaszczepię Moli@ dziękuję ! Quote
Moli@ Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Buniaaga, dałoby się sprawdzić w czwartek, przed zabiegiem stan konta? Quote
buniaaga Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 10 minut temu, Moli@ napisał: Buniaaga, dałoby się sprawdzić w czwartek, przed zabiegiem stan konta? Tak ,pomyślałam o tym ,już rozmawiałam z domem Żuczka i wyjaśniłam jak i co z płatnością.A kwotę potwierdzę im w czawrtek Quote
Moli@ Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 1 minutę temu, buniaaga napisał: Tak ,pomyślałam o tym ,już rozmawiałam z domem Żuczka i wyjaśniłam jak i co z płatnością To luzik :) Quote
buniaaga Posted October 27, 2017 Author Posted October 27, 2017 Żuczek już po zabiegu, już w domu. Jest jeszcze pod wpływem leków i popiskuje. Jutro wizyta kontrolna. Opatrunek przewidywany przez 10 dni. Mol@ dziękuję że byłaś z Żuczkiem dzisiaj ! Quote
helli Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 chyba go trzeba teraz pilnowac, zeby nie skakal pare tyg,? co jest trudne u psa Quote
Recommended Posts