Jump to content
Dogomania

Jakie koszty sterylizacji/kastracji są u Was???!!

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Warszawie, w lecznicy na Sadybie (Hau-Miau) zapłaciłam tydzień temu coś koło 330 zł za sterylizację 11 kg suczki + wycięcie malutkich guzków przy sutkach. Jestem bardzo zadowolona- sucz po niespełna 2,5 godzinie odebraliśmy wybudzoną, ciut tylko zakręconą, gdyby nie kubrak pooperacyjny i opatrunek to od razu by biegała ;)

• 4 weeks later...
Posted

Witam my tez już po wiec dopisze ile w Słupsku to kosztowało:

1. badanie krwi [COLOR=Red]60pln[/COLOR]
2. zabieg [COLOR=Red]250pln[/COLOR]
3. zastrzyki przeciwbólowe i antybiotyki (3 wizyty, w 1,3 i 5 dniu po zabiegu)
[COLOR=Red]3*25pln

[COLOR=Black]--------------------------------------------
[SIZE=4][COLOR=Red]385pln[SIZE=2]
[COLOR=Black]sunia 21 kg.... wszystko pięknie się wygoiło i jest extra.... w czasie zdejmowania szwów nawet wet był w szoku bo po linii ci[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=4][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]ę[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black][SIZE=4][COLOR=Red][SIZE=2][COLOR=Black]cia nawet śladu nie było....

pozdrawiam
[/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR]

• 1 month later...
Posted

Żyrardów,
kastracja suki - od 250 do 350, zależnie od masy. Metoda tradycyjna, nie hakowanie.
POlecam 2 lekarzy, tych mam sprawdzonych, w razie co podam na pw

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj w Gliwicach zapłaciłam 200 zł za sterylizację prawie 20 kilowej suki. W cenie wszystkie wizyty pooperacyjne, ew, dodatkowe środki przeciwbólowe [z których zrezygnowałam, bo Birma już próbuje biegać, gonić koty i inne psy ustawiać] itp... Za sukę powyżej 20 kilo sterylka kosztuje 250 zł...

Posted

[quote name='bonsai_88']Wczoraj w Gliwicach zapłaciłam 200 zł za sterylizację prawie 20 kilowej suki. W cenie wszystkie wizyty pooperacyjne, ew, dodatkowe środki przeciwbólowe [z których zrezygnowałam, bo Birma już próbuje biegać, gonić koty i inne psy ustawiać] itp... Za sukę powyżej 20 kilo sterylka kosztuje 250 zł...[/QUOTE]

Ja robiłam w Zabrzu po poleceniu przez inne osoby, płaciłam za sukę 30 kg 200 zł :), generalnie Gliwice są drogie.

Posted

[quote name='Cimi']Ja robiłam w Zabrzu po poleceniu przez inne osoby, płaciłam za sukę 30 kg 200 zł :), generalnie Gliwice są drogie.[/quote]

drogie :crazyeye:
ja płaciłam 250 zł za sterylkę 5kg suki

Posted

[quote name='smallpati']drogie :crazyeye:
ja płaciłam 250 zł za sterylkę 5kg suki[/QUOTE]

Tak drogie, nie mówię tu tylko o sterylce, ale o wizytach czy szczepieniach, zwlaaszcza o takim jednym gliwickim wecie.

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Cimi[/B] czyżbyś mówiła o właścicielach naszej nowej Gliwickiej kliniki całodobowej na Toszeckiej?[/QUOTE]

Mówię o tej gdzie przyjmują Cymbryłowicze na Toszeckiej, nie wiem czy całodobowa, są drodzy ale są dobrzy.

Posted

Czyli mówimy o tych samych lekarzach... Otwierają w najbliższym czasie klinikę całodobową. A naprawdę dobrych jest tam tylko 2 lekarzy - pan Cymbryłowicz i pracownica Madzie [nie znam nazwiska, ale nie mówię o pani Cymbryłowicz]...

Posted

[quote name='bonsai_88']Czyli mówimy o tych samych lekarzach... Otwierają w najbliższym czasie klinikę całodobową. A naprawdę dobrych jest tam tylko 2 lekarzy - pan Cymbryłowicz i pracownica Madzie [nie znam nazwiska, ale nie mówię o pani Cymbryłowicz]...[/QUOTE]

Magdalena Skalaba :cool3: ?

Posted

Możliwe :cool3:...

Ja ją znam jako przyjaciółkę znajomej, więc nawet imię "Magdalena" mi do niej nie pasuje [ a co dopiero nazwisko]... Bo to jest po prostu Madzia poświęcająca się zwierzakom całym sercem :)

3 Magdaleny tam już chyba nie ma :lol:...

• 4 months later...
Posted

[quote name='ARKA']Zglosila sie lecznica, ktora bedzie w miesiacu[B] [COLOR=blue]pazdzierniku i listopadzie[/COLOR][/B] wykonywala tansze zabiegi kastracji, ceny jak podczas naszej marcowej akcji:
Suka max. 200zl, kotka 100zl, pies 120zl, kocur 60zl
[B]Gocław[/B]
Lecznica dla Zwierząt
ul. Rogalskiego 8A
tel: 022/672 49 79, 604 194 944
quote]

Moja suka już po zabiegu :)